Sveikos grožių kūrėjos
Jau išleidau tėvus, tai galėsiu vėl su jumis karts nuo karto pasiplepėti ir savo pūkutį toliau megzti, nes laaabai apleidus
Jau išleidau tėvus, tai galėsiu vėl su jumis karts nuo karto pasiplepėti ir savo pūkutį toliau megzti, nes laaabai apleidus
QUOTE(liepa50 @ 2008 02 22, 20:10)
labai grazu,tik norejau taves paklaust liepa50,kaip reikia megzti ta trumpa megztuka,ir nuo ko pradet,jai tau nesunku gal galitum koki brezinuka atsiust,dukra kaip pamate taip ir sustyngo tik istare wau ,is anksto aciu.
QUOTE(batareika @ 2008 02 27, 11:57)
Kiek siūlų maždaug reikėjo?
Apie 220 g (100g - 550 m), 70% angora, 30% sintetika.
Labutis maxeristes . Noreciau patarimo, kokie virbalai smagiausi maxeriukui ? Esu radusi, kad mediniai ir bambukiniai, bet gyvenu nedideliame mieste ir neradau .
QUOTE(meskius @ 2008 02 27, 18:42)
Labutis maxeristes . Noreciau patarimo, kokie virbalai smagiausi maxeriukui ? Esu radusi, kad mediniai ir bambukiniai, bet gyvenu nedideliame mieste ir neradau .
nesu su tokiais bandziusi tai negaliu pasakyt, man smagiausi aliumininiai (turbut) zilkiniai
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 27, 23:41)
nesu su tokiais bandziusi tai negaliu pasakyt, man smagiausi aliumininiai (turbut) zilkiniai
aciu- na tai reiskia ir nekvarsinsiu sau galveles, jei jau Lusasita savo grozius sutveria be bambuko, tai man mezgimo pradinukei bus be jo gerai
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 25, 11:27)
na darbstuoles ir as pribaigiau savo mocherini darbeli atsiduodu jusu teismui
Labai idomi! Ten vientisa ar tokia lyg su mazu svarkeliu?
QUOTE(Viliuteee @ 2008 02 25, 11:42)
suknelių temoj jau rodžiau savo suknelės savininkę ir čia pasikartosiu,nes suknelė iš mocheros
Fantastiskai fantastiska!!! Nerealus grozis Del tokios galima, kad ir rudeni ar ziema "zenytis"...
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 25, 12:40)
Abi su dukrele darbstuoles, naginguoles ir ir ir tiesiog viska mokat!
QUOTE(norali @ 2008 02 26, 10:08)
dedu savo paskutini kurini - tunika jusu vertinimui
dabar dazniau imu vaseli nei virbalus idesiu dar viena baigta rutuline liemene, cia ne sau buvo nerta
dabar dazniau imu vaseli nei virbalus idesiu dar viena baigta rutuline liemene, cia ne sau buvo nerta
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 02 26, 13:39)
Ir aš nėriau tuniką "iš kriauklyčių". Dovana sesei. Va kas gavosi
Nuostabi! Cia tokia kaip Lusasitos ideta paskutine alyvine? Jau gundausi ir as ka nors tuo rasteliu, labai graziai ziurisi...
QUOTE(batareika @ 2008 02 28, 16:17)
Ačiū. Aš kaip tik tokių ir turiu, bet tik 2 matkelius... Kaži, gal išeitų?
nu jei tiek nedaug sueina, tai gal ir man bandyt