Lusasita, jei draugauji su virbalais susidraugausi ir su vaseliu ir iseis pagal schemutes viska padaryti tik pirmyn , as jau esu minejusi, kad gal tik pries kokius metus vel "atradau" vaseli buvau nenerus gal koki 20 metuku megzdavau tik virbalais o dabar dazniau imu vaseli nei virbalus
idesiu dar viena baigta rutuline liemene, cia ne sau buvo nerta
norali
norali ir tunika, ir liemenė
Lusasitos dukriuko šalikiukas
Lusasitos dukriuko šalikiukas
nu vis dar nerimstu, o gal pradziai toki lengviau be rankoviu
daba galvoju ar man rastas , ar man spalva labiau patinka
daba galvoju ar man rastas , ar man spalva labiau patinka
Aš irgi buvau kategoriškai nusistačius prieš vašelį, bijojau, kad pirštas prakiurs , nes iš mokyklos laikų tokie prisiminimai buvo, be to, visiškai neturėjau supratimo apie nėrinio pločio apskaičiavimą, siaurinimą, platinimą ir kitus panašius dalykus vašeliu. Bet pernai vėl pabandžiau, ir buvau smarkiai užsikabinus Beje, pirmiausia ėmiausi būtent bliuskytės atn petnešėlių.
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 26, 13:59)
nu vis dar nerimstu, o gal pradziai toki lengviau be rankoviu
na cia irgi reikes nuleidinet tik nereikes nert rankoviu
QUOTE(norali @ 2008 02 26, 13:07)
na cia irgi reikes nuleidinet tik nereikes nert rankoviu
tai kai stulpelius nuleidinet lengviau, ao kaip rastuka nuleidinet nu reiks pabandyt, juk visada rasiu, kas padeda ziopliukei, ane ?
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 26, 14:16)
tai kai stulpelius nuleidinet lengviau, ao kaip rastuka nuleidinet nu reiks pabandyt, juk visada rasiu, kas padeda ziopliukei, ane ?
VIsada rasi, žinoma padėsim kiek galėsim, bet netikiu, kad tu ko nors nemokėtum:)
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 26, 14:16)
man, regis, ne viena neatsisakys padet
QUOTE(norali @ 2008 02 26, 11:08)
dedu savo paskutini kurini - tunika jusu vertinimui
ir ta rutulinė liemenė gražutėlė . Auksarankė
QUOTE(norali @ 2008 02 26, 13:28)
man, regis, ne viena neatsisakys padet
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 26, 13:21)
VIsada rasi, žinoma padėsim kiek galėsim, bet netikiu, kad tu ko nors nemokėtum:)