sveikutės, mezgėjėlės
Daug gražių darbelių prisižiūrėjau Šaunuolės.
Pastebėjau, kad esat mezgusios iš Princesės siūliukų Prieš keletą metų nusipirkau ir tik dabar užsimanaiu iš jų kažką pagimdyti Vat ir norėjau paklaust, jei megzti iš vieno siūliuko ar mezginys netysta? O gal reikia kokį siūliuką pridėti, bent jau krašteliams
QUOTE(Danuška @ 2008 02 25, 00:49)
sveikutės, mezgėjėlės
Pastebėjau, kad esat mezgusios iš Princesės siūliukų Prieš keletą metų nusipirkau ir tik dabar užsimanaiu iš jų kažką pagimdyti Vat ir norėjau paklaust, jei megzti iš vieno siūliuko ar mezginys netysta? O gal reikia kokį siūliuką pridėti, bent jau krašteliams
labas rytas,
is princeses drasiai gali megzti is vieno siuliuko tikrai netysta ir labai gerai nesiojasi kas mezge ir nesioja tikrai pritars man
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2008 02 25, 03:21)
o dabar geraiu, nebereikia galvos sukioti
QUOTE(norali @ 2008 02 25, 07:54)
labas rytas,
is princeses drasiai gali megzti is vieno siuliuko tikrai netysta ir labai gerai nesiojasi kas mezge ir nesioja tikrai pritars man
Labai ačiū Varau tada taip sakant į mezgimo trasą
Viliuteee
Aš aaaaapaaaakus, labai gražu ir jei nesakytum, kad iš mocheros, pati būčiau neišmačiusi.Labai labai puošnu:)
Bet kai parašau, tai neišeina perduoti ,koks vis del to buvo jausmas ją pamačiusi, žodžiais nenusakysi:)
Žuviukas
Labai dailiai gavosi, aišku norisi ant kūno pamatyti, bet suprantu,kad pasirodysi veliau.Labai gražios spalvos, dryžiai gražiai išsidėliojo.Liuks
Aš aaaaapaaaakus, labai gražu ir jei nesakytum, kad iš mocheros, pati būčiau neišmačiusi.Labai labai puošnu:)
Bet kai parašau, tai neišeina perduoti ,koks vis del to buvo jausmas ją pamačiusi, žodžiais nenusakysi:)
Žuviukas
Labai dailiai gavosi, aišku norisi ant kūno pamatyti, bet suprantu,kad pasirodysi veliau.Labai gražios spalvos, dryžiai gražiai išsidėliojo.Liuks
QUOTE(everesta @ 2008 02 24, 11:18)
niu tai laukiam laukiam foto
Papildyta:
dar reiks pafotkint ir dukriuko salika nusimezge mergicka per diena
Lusasita,
Nu gi neperplatus sakyčiau, ir gražus visai, tik mocheros plaukelio kazinkodel nesimato:)
O dukrytes noriu šalika pažiūrėti, mergaitė matomai į tave,jei per dieną
Nu gi neperplatus sakyčiau, ir gražus visai, tik mocheros plaukelio kazinkodel nesimato:)
O dukrytes noriu šalika pažiūrėti, mergaitė matomai į tave,jei per dieną
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 25, 13:27)
labai grazi suknyte, ir siuliukai ir spalvos labai siltos. Gal isduosi kiek siuliuku sunaudojai? As taip pat nusiziurejus juos, bet vis dar laikausi, manau nebeilgai tuoj dumsiu pirkti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 25, 14:40)
[img]Papildyta:
, bet darbo tai . O kiek siuliuku suejo
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 25, 13:40)
Kai ant pečių, tikrai neperplatus atrodo O eina jį kaip šaliką ant kaklo apsivynioti