Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moherio

QUOTE(Lusasita @ 2008 02 21, 11:41)
aga, surenku ir mezgu aplink  mirksiukas.gif

Aha, kakliukai tikrai labai grazus mezginiu blush2.gif As dar truputi paklausiu: ar is pradziu tas akis nuimi ir is naujo po to surenki, ar is karto ant kokio siulo suveri? g.gif (soriukas, jei klausimas durnas doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Kad vakar prižadėjau, tai rodausi savo liemenę iš norfinių trumpametražių siūlų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 02 21, 13:23)
Kad vakar prižadėjau, tai rodausi savo liemenę iš norfinių trumpametražių siūlų  ax.gif
user posted image

grazi liemene gavosi 4u.gif

o kiek sunaudojai siulu kamuoliuku? as prisipirkau 12 matkeliu tokiu paciu, tik juodu, ir bijau kokia didele ideja gvildenti, kad paskui nepritrukciau- labai jau ju metrazas mazas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinfa @ 2008 02 21, 13:50)
grazi liemene gavosi  4u.gif

o kiek sunaudojai siulu kamuoliuku?  as prisipirkau 12 matkeliu tokiu paciu, tik juodu, ir bijau kokia didele ideja gvildenti, kad paskui nepritrukciau- labai jau ju metrazas mazas  ax.gif

man rodos 11 suėjo
Atsakyti
MB rodziau KOKIA grazi liemene is jo vadinamu "virviu" gaunasi thumbup.gif . Jis tuos storuosius norfinius ( beje kuriu vieninteliu pas mus yra) virvemis vadina ir pirkt neleidzia ( trepsim kojytem) lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal mezgėt iš šitų siūliukų? Kaip jų kokybė? Šitie gerokai pigesni už tuos iš kurių mezgu ax.gif Bet g.gif gal tuo visas gerumas ir baigiasi rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Christyyyn @ 2008 02 22, 12:32)
Gal mezgėt iš šitų siūliukų? Kaip jų kokybė? Šitie gerokai pigesni už tuos iš kurių mezgu  ax.gif  Bet  g.gif gal tuo visas gerumas ir baigiasi  rolleyes.gif

user posted image

Kaip tik dabar mezgu iš šių siūlų, šiaip man jie visai patinka. Aišku, dar neploviau.... Tai bus matyt. Draugė mezgė, tai nesiskundė g.gif
Atsakyti
kiek žinau iš kitų mezgusių, iš kolegės darbe, puikūs siūlai.Netysta, tik truputį pūkuojasi kol mezgi, bet čia mochera:) 4u.gif
Papildyta:
labai geras jų metražas, man rodos LUSASITA sakė, kad megztinis išeina iš 130g.
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2008 02 22, 12:39)
Kaip tik dabar mezgu iš šių siūlų, šiaip man jie visai patinka. Aišku, dar neploviau.... Tai bus matyt. Draugė mezgė, tai nesiskundė  g.gif

QUOTE(ingriduska @ 2008 02 22, 12:43)
kiek žinau iš kitų mezgusių, iš kolegės darbe, puikūs siūlai.Netysta, tik truputį pūkuojasi kol mezgi, bet čia mochera:) 4u.gif

Ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Vauuu, kiek gražių rūbelių primezgėte ir kur tik to laiko jūs randate??? O aš va tik stebiu ir po truputi perkuosi siūlus, o jau kai baigsiu mokslus tada ir nupūsiu dulkes nuo virbalų ir vašelio.
Lenkiu galva prieš visas mezgėjas, Jūsų darbai tikrai originalūs. Sėkmės Jum kūryboje ir ačiū už vėl įžiebta ugnelę mezgimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 02 21, 13:23)
Kad vakar prižadėjau, tai rodausi savo liemenę iš norfinių trumpametražių siūlų  ax.gif
user posted image

labai grazi liemene isejouser posted image, as sumezgiau 10, bet mano trumpesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 02 22, 16:13)
labai grazi liemene isejo
as sumezgiau 10, bet mano trumpesne mirksiukas.gif

ačiū ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 22 vasario 2008 - 15:17