eferika, labai grazi suknele Kiek darbelio turejo buti, gi siuliukas tai plonas Saunuole
Gadget3, dailios sages
[quote=Lusasita,2008 02 20, 20:09]
o pilkutis pabaigtas irgi virbalais ( nelabai as susitariu su vaseliu)
pristojau, noriu dar pakamantineti. Kaip virbalais padaryti toki grazu krasteli. Surenki akis ir mezgi ar atskirai numezgus prisiuvi? niekaip nesuprantu, o labai grazu ir as tokio noriu
pristojau, noriu dar pakamantineti. Kaip virbalais padaryti toki grazu krasteli. Surenki akis ir mezgi ar atskirai numezgus prisiuvi? niekaip nesuprantu, o labai grazu ir as tokio noriu
ačiū jums visoms už gerą ir palaikantį žodį
nelabai ką buvau anksčiau mezgusi iš tokių margiukų, kažkaip nekildavo noras tokius išsirinkti bet kai gavau dovanų, nebuvo kur dėtis ir įsitikinau, kad be reikalo aš jų taip vengdavau
o jų storis sakyčiau visai normalus, palyginus su kokiu kid mocheriu tad su nr. 3 virbalais ir narpliojau. beje, pirmą kartą mezgiau be siūlių, virbalais su valu - naujas atradimas, turbūt dabar viską megziu su jais
nelabai ką buvau anksčiau mezgusi iš tokių margiukų, kažkaip nekildavo noras tokius išsirinkti bet kai gavau dovanų, nebuvo kur dėtis ir įsitikinau, kad be reikalo aš jų taip vengdavau
o jų storis sakyčiau visai normalus, palyginus su kokiu kid mocheriu tad su nr. 3 virbalais ir narpliojau. beje, pirmą kartą mezgiau be siūlių, virbalais su valu - naujas atradimas, turbūt dabar viską megziu su jais
QUOTE(eferika @ 2008 02 20, 19:58)
sveikos, pūkelių gerbėjos
nusimezgiau bene pirmąjį mocherinį drabužį (neskaitant šalikų ar šalių).
siūlai deLUX Linate Angora. mezgėsi labai smagiai, tikiusoi, siūlai nešiosis gerai.
nusimezgiau bene pirmąjį mocherinį drabužį (neskaitant šalikų ar šalių).
siūlai deLUX Linate Angora. mezgėsi labai smagiai, tikiusoi, siūlai nešiosis gerai.
Va čia tai bent!! Jau kaip gražiai margumas išsidėstė Tikrai super suknytė
man irgi labai patiko
QUOTE(eferika @ 2008 02 21, 07:52)
beje, pirmą kartą mezgiau be siūlių, virbalais su valu - naujas atradimas, turbūt dabar viską megziu su jais
O mezginys turi būti toks didesnis? Norėjau megzt kepurę, nieko neišėjo valas perilgas
QUOTE(eferika @ 2008 02 20, 18:58)
Labai labai grazu
O koki nors pamusala dejot ar ne? Ar neissisedes labai rankom megzta suknele?
QUOTE(neringata @ 2008 02 21, 09:59)
Va čia tai bent!! Jau kaip gražiai margumas išsidėstė Tikrai super suknytė
ačiū
QUOTE(Jonytė @ 2008 02 21, 10:13)
man irgi labai patiko
ačiū, man pačiai irgi l. patinka
QUOTE(Christyyyn @ 2008 02 21, 10:29)
O mezginys turi būti toks didesnis? Norėjau megzt kepurę, nieko neišėjo valas perilgas
taip, mezgant su valu reikia daugiau akių. (nors kai norėjau pasimatuoti sijono ilgį, tai valas buvo per trumpas, kad galėčiau apsivilkti sijoną nepaleisdama akių ). o rankoves mezgiau su penkiais virbalais, kaip kojines.
QUOTE(Mylia @ 2008 02 21, 10:37)
Labai labai grazu
ačiū mama tėviškėj, mažam miestely, rado ir nupirko man tą vadinamąjį kombinuką kaip seniau būdavo, kažkokia moteris iš Rusijos ar tai Baltarusijos veža dar tokias prekes tai neturėtų išsisėdėti. pries porą metų turėjau berods 100 proc vilnos suknelę, kurią nešiojau iš vis be jokio pamušalo, ir nepasakyčiau, kad labai jau išsisėdėjo, nors darbas mano sėdimas
eferika
Giriu ir aš, bet kažką naujo,tam grožiui nusakyti,nebepasakysiu.Labai dailu, tobula ir idomiai susideliojo tie margumynai:)
Giriu ir aš, bet kažką naujo,tam grožiui nusakyti,nebepasakysiu.Labai dailu, tobula ir idomiai susideliojo tie margumynai:)
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 21, 11:08)
eferika
labai ačiū
QUOTE(eferika @ 2008 02 21, 08:52)
beje, pirmą kartą mezgiau be siūlių, virbalais su valu - naujas atradimas, turbūt dabar viską megziu su jais
Vat vat, man su valu irgi patinka Tik kazkaip baugoka kazka didelio megzti taip apvaliai, nes jei jau ardyt teks, tai daaaug (per visa mezgini) nes siaip i tik puse ardosi..
[quote=Pavasarėlis,2008 02 20, 23:33]
[/quote]
aga, surenku ir mezgu aplink
[/quote]
aga, surenku ir mezgu aplink