palieka vaika viena namuose?????negali buti!!!!!!!!!!!!!!netoleruoju, o jeigu budama namie su vaiku ir padaro pora skambuciu rimtu-ne draugems papliurpti, o gydytojui kokiu rezultatu tyrimu suzinoti ,tai priimtina
Jei reikia man reikalus susitvarkyti tai pasakau iš anksto, kad tada ir tada man reikės laisvos valandos ar negalėsiu ateiti tą dieną (jei pas daktarus reikia) visada išleidžia (nesinori vaiko tampyti po ligonines visokių bačilų prisigaudyti), o jei šiaip kokie reikalai mieste tai su vaikučiu važiuoju - ir lauke pabūnam ir reikalus susitvarkau, du zuikiai vienu šūviu Aišku tėveliai apie tai žino, bet supranta ir niek nesako O galų gale ne visą dieną tuos reikalus tvarkau
Pazistu viena aukle, kuri dirbdama administruoja e-parduotuve. Kai klausiau, ka jos vaikucio seima apie tai mano, sake, kad jie priestaravo, bet vos pasiule uz menesi nuleisti 200 LT, iskart pradejo nepriestarauti jos dvigubam darbui. Anot jos, ji tai daro, tik kai vaikas miega, prie kompo, bet kiek zinau ir i skambucius atsiliepineja ir problemas sprendzia, net ir nemiegant vaikuciui. Tai va, pagalvojau, kad as netoleruociau....
Pas mus buvo aukle studente, tai jei koks atsiskaitymas siek tiek laiko skirdavo diena pasimokymui... Tuo metu zaisdavo mokyklele, duodavo vaikui mini uzduoteliu ir pan, abu mokesi. Nemaciau tame nieko blogo.
Auklė-davatkėlė vaiką(neturintį metukų) vežiodavosi be tėvų žinios į atlaidus į Šiluvą.Tėvai netyčia sužinojo iš pažįstamo kunigo,kai tas pamatė Šiluvoje.Beje, jam auklė pamelavo,kad tėvai leidžia vaiką vežiotis( o važiuodavo su grupe maldininkų mini autobusiuku,kur ir sloguojančių,kosėjančių pasitaikydavo ,ir elgetėles visokius paimdavo vežt).
Mano auklė vaiką irgi vedžiojosi į visokius soc.pašalpos skyrius, kai tvarkaėsi pašalpą. Nieko nesakiau, bet vis tik būtų mieliau buvę, kad būtų atsiklaususi tokių dalykų, suderinsui su manimi.
Mano auklė vaiką irgi vedžiojosi į visokius soc.pašalpos skyrius, kai tvarkaėsi pašalpą. Nieko nesakiau, bet vis tik būtų mieliau buvę, kad būtų atsiklaususi tokių dalykų, suderinsui su manimi.
Oi kaip prajuokinote Tai, jeigu Jūs einate su vaiku savo reikalų tvarkytis, tai gerai. O auklė tai kažką padarys vaikui išsivedusi iš kiemo. Kaip tik labai fainai vaikučiui susipažinti su kitokia aplinka, praplėsti akiratį, o ne sėdėti vienoje vietoje. Tik į poliklinikas ar ligonines tai jau ne.