QUOTE(Shtefute @ 2008 02 21, 16:48)
Dauguma mano pažįstamų ir draugų turinčių aukles moka 1300-1500 Lt dirbant 10 val. į dieną, viršvalandžiai 7-8 Lt. Visi yra absoliučiai patenkinti turimomis auklėmis. Tie, kurie mokėjo 1000-1200 patys pasisiūlė auklei pakelti algą, kad nepabėgtų.

Tiesa, vienintelė pažįstama moka auklei 900 Lt., nes auklė "pinigų nesivaiko", nes labai myli vaiką ir šeimą. Būna ir taip..
Tos, kurios labai pyksta (labai labai atsiprašau), kad auklės per daug prašo algos, pačios gali sėdėti namuose 2 metus ir auginti vaikus, kol sodra moka..
niekas cia nepyksta. Zinau, kad rasiu aukle uz man priimtina kaina kaune. Aisku, ji bus nepedagoge ( ko visai netrokstu), ir greiciausiai nedarbingo amziaus zmogus - arba vakarinio studente, arba pensininke, kuriai mano mokama alga uz vaiko PRIEZIURA, o ne auklejima, bus didele paspirtis prie gaunamu ismoku.
Arba tai bus mama, turinti mini darzeli, ar ziurinti savo ir mano vaikeli pas save namuose, ir jai mano mokami 900-1000 lt uz pilna darbo diena bus didele paspirtis.
Nereikia pamirsti, kad aukles kaina visada reguliuoja paklausa. Paklausa dbr mazeja po truputi, nes daug mamu augins vaikus bent iki 2 metu.
Beje, nereiketu pamirsti, kad daugelis firmu, ypac pradedantiems "vadybininkams", pirmus menesius moka 800-900 - 1000 litu.
Gimine ieskojosi darbo - aukstasis, reklamos pardavimu srity. Ieskojosi su super rekomendacijomis, nes del seimyniniu aplinkybiu persikele pas vyra is vln i kauna - ir kagi, niekas daugiau nei 1000 nesiule pirmiems menesiams...
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)