sveikutes merginos.gal kuri turejote tokia situacija?birzelio menesi vaziuoju i lietuva tuoktis.busiu tenai 2 savaites.per ta laika pasikeisiu pavarde ir susitvarkysiu dokumentus.bet iskilo klausimas...bilietas pirktas pavarde -aite,o kai pase jau bus -iene.kaip grysti?
QUOTE(Otina @ 2008 02 17, 18:54)
Man labai gražu toji netradicinė galūnė -ė, bet mano atveju skambėtų kvailai tokia pavardė.

Man svarbiausia buvo,kad pavarde trumpute ir aiski butu, ta dabar ir turiu

Mano vardas trumpas, bus ir pavarde trumpa su galune -e

QUOTE(sticho @ 2008 02 17, 20:51)

QUOTE(semiuke @ 2008 02 17, 16:11)
sveikutes merginos.gal kuri turejote tokia situacija?birzelio menesi vaziuoju i lietuva tuoktis.busiu tenai 2 savaites.per ta laika pasikeisiu pavarde ir susitvarkysiu dokumentus.bet iskilo klausimas...bilietas pirktas pavarde -aite,o kai pase jau bus -iene.kaip grysti?
buvo ta pati situacija, skridau su ryanair, tai paciam aerouoste reikejo pasikeisti bilieta su nauja pavarde, primokejau siek tiek ir pakeite pavarde
cia ziuriu priklauso nuo avialiniju,kaip kazkuri minejo ryanairui reikejo sumoket ir pakeite pavarde,o kai as buvau pas notare,ten pries mane buvo panele su tokia pacia problema,tai notare pasake,kad uztenka tureti santuokos liudijima
tai dabar ir zinok,kaip istikruju
tai dabar ir zinok,kaip istikruju
Paskambink i kompanija is kurios bilieta pirkai, i oro uosta ir issiaiskink

aš, tai dar labai dvejoju dėl pavardės
iš pagarbos savo vyrui ir jo giminei jo pavardę, tai tikrai imsiu.... tik dar svarstau gal pasilikti ir savo pavardę. Tada būtų pavardė "per brūkšnelį". Mano būsimam vyrui svarbiausia, kad jo pavardę pasiimčiau... jis net pats siūlo variantą, kad mano pavardė būtų "per brūkšnelį". Vienu žodžiu... dar labai dvejoju... nors vestuvės jau ne už kalnų

iš pagarbos savo vyrui ir jo giminei jo pavardę, tai tikrai imsiu.... tik dar svarstau gal pasilikti ir savo pavardę. Tada būtų pavardė "per brūkšnelį". Mano būsimam vyrui svarbiausia, kad jo pavardę pasiimčiau... jis net pats siūlo variantą, kad mano pavardė būtų "per brūkšnelį". Vienu žodžiu... dar labai dvejoju... nors vestuvės jau ne už kalnų

Turiu tokia pat situacija. Vestuves birzelio menesi ir skrendu 2 savaitem
Visai nepergyvenu. Mano sesuo pirko bilietus savo vardu, kai atgal skrido tik parode santuokos liudijima 
Ir sena pasa tu turesi, taigi patikes

Ir sena pasa tu turesi, taigi patikes