Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Išsiploviau plaukučius su Loreal tuo atspalvį suteikiančiu šampūnu medaus spalvos, tai kokia faina spalva gavosi wub.gif Net nebereiks dažyt plaukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 11 02, 13:07)
egliukasz gal ka zinai apie nauja lorial profesional sampuna lumino colour, skirta sruogelem dazytems plaukams?tikiuosi nesausina, nes mano plaukai ir taip sausi.. blink.gif

tai wa, jau po seminaro as, nauju dazu nauju spalvyciu rudens - ziemos kolekcijai prisiziurejau ir paklauseu del to sampuno, tai sake tikrai nesausina plauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsike @ 2006 11 02, 23:51)
Išsiploviau plaukučius su Loreal tuo atspalvį suteikiančiu šampūnu medaus spalvos, tai kokia faina spalva gavosi  wub.gif  Net nebereiks dažyt plaukų  ax.gif

O yra su tamsiu atspalviu? blush2.gif Tavo, kiek suprantu, plaukuciai sviesus? Mano tamsiai rudi... ax.gif
Atsakyti
Noriu uzklausti, ar kuri naudojate L`oreal ampules plaukams?Yra yvairiausiu rusiu - nuo slinkimo, po dazymo atgaivinti, kad butu klusnesni ir panasiai.. Arba ar butu norinciu ju ysigyti? Ju kaina salone wienos ampules yra 25 litukai, as imciau didely kieky, wienas palikceu sau, kitas parduoceu uz 15 lituku, perkant daugiau butu ir uz 10lt uz wieneta. Jei butu norinciu atsiliepkit, cia ne greitu metu, gal menesio laikotarpyje, nes dar surinkciau informacija apie poveiky plaukams, kokia ju nauda ir panasiai.. Pati sau noriu ju, bet mazu kiekiu neleidzia pirkti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2006 11 04, 17:51)
O yra su tamsiu atspalviu? blush2.gif  Tavo, kiek suprantu, plaukuciai sviesus? Mano tamsiai rudi...  ax.gif

na tiksliai nežinau, kažkaipneatkreipiau dėmesio, bent jau salone tai nebuvo, bet aš esu užsisakinėjus kirpykloj iš tokios mažos knygutės, ten buvo visos spalvos, man rodos, kad buvo ten ir tamsiems... 4u.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2006 11 05, 00:12)
Noriu uzklausti, ar kuri naudojate L`oreal ampules plaukams?Yra yvairiausiu rusiu - nuo slinkimo, po dazymo atgaivinti, kad butu klusnesni ir panasiai.. Arba ar butu norinciu ju ysigyti? Ju kaina salone wienos ampules yra 25 litukai, as imciau didely kieky, wienas palikceu sau, kitas parduoceu uz 15 lituku, perkant daugiau butu ir uz 10lt uz wieneta. Jei butu norinciu atsiliepkit, cia ne greitu metu, gal menesio laikotarpyje, nes dar surinkciau informacija apie poveiky plaukams, kokia ju nauda ir panasiai.. Pati sau noriu ju, bet mazu kiekiu neleidzia pirkti..  blush2.gif

o kas ten per ampulės?? jei gautusi po 10 lt, tai visai gerai būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsike @ 2006 11 05, 20:23)
na tiksliai nežinau, kažkaipneatkreipiau dėmesio, bent jau salone tai nebuvo, bet aš esu užsisakinėjus kirpykloj iš tokios mažos knygutės, ten buvo visos spalvos, man rodos, kad buvo ten ir tamsiems...  4u.gif
o kas ten per ampulės?? jei gautusi po 10 lt, tai visai gerai būtų  ax.gif

Na ten ampules plaukams, kai gausiu jas, placiau wiska papasakosiu, bet sake kad labai geros, ypac jei plaukai buwo swiesinti, dazyti sruogom, pazeisti cheminio, labai atgaiwina plauka thumbup.gif wiska issiklausinesiu, sudety, poweiky o tada ziuresiu ar uzsisakinet mirksiukas.gif jei imtu wienas zmogus daugeu nei 3 ampules, butu po 10 lituku, tikrai daryceu nuolaideles 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju tik L'Oreal elvital šampūną plaukams drinks_cheers.gif plaukučiai po plovimo švelnūs tokie.Ir balzamas su keratinais labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2006 10 20, 11:05)
Raudonos. Pirkau dezute atrodo irgi kazkas su raudonu, joje buvo 4 raudonos tubeles. 16lt pilnai nekainuoja.
O kur tu pirkai?gaila,kad prekybos centruose nemaciau,o sarmose kaip visada viskas brangiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 07 lapkričio 2006 - 09:27
As naudoju L'Oreal seruma, kur po keturias vienkartines dozes supakuota, tai visai neblogai sakyciau 4u.gif
Atsakyti
aš naudoju Loreal Professionnel absolut repair šampūną ir balzamą, man jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri bandet plauku spalva tausojancias kaukes - ju yra sviesiems, rudiems ir raudoniems plaukams? Cia is paprastos L'oreal serijos biggrin.gif
Atsakyti
As ir naudoju Loreal Professionnel plauku sampuna ir dar kauke bandziau. mano plaukams tai labai tinka, o kaip skaniai kvepia smile.gif Salone yra naudojama si kosmetika kur kerpuosi. Tik gaila kad perkant salona pakankamai brangu gaunasi sad.gif gal kas zino kas parduoda be salono antkainio. Siaip dar tiesinu plaukus su kremu. rezultatas irgi neblogas smile.gif
Atsakyti