Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Giselle @ 2006 10 12, 13:23)
o kur pirkai ta sampuna, man irgi tokio reiketu, pavargau kas ryta plauti galva. kokia jo kaina?

Na dabar jau papasakosiu apie tą šampūną ax.gif
Šiaip tai neblogas. Plaukai žvilga itk tiek, kad pasausėja plaukiukai tai tikrai. Ir kur kas mažiau riebaluojasi. Tik tikriausia nelaba man tas L'Orealis tinka, nes ir nuo to šampūno niežti galvos odą. Tikriausia pereisiu prie kitos firmos. Plaukams tikrai labai patinka, jie paklusnūs, žvilgantys ir gražiai krenta, ale... galvos odai kažkaip keistai, nors pleiskanų nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 10 19, 23:34)
a kokios spalvos tiubikus naudojai ?  4u.gif

Raudonos. Pirkau dezute atrodo irgi kazkas su raudonu, joje buvo 4 raudonos tubeles. 16lt pilnai nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 10 12, 09:09)

Ir dar turiu L'Orealio absolut repair pienelį (tepamą ant išplautų plaukų) ir tikrai jaučiasi, kad pasausėjusius galiukus gražiai sudrėkina, stipriai sušvelnina. Tik tepu ant pačių pačių galiukų, kurie seniau buvo daug dažyti.

o man nieko nedaro tas pienelis. jauciasi, akd susigeria i galiukus, bet jie tokie kibus pasidaro, veltis ima. man pigus dove pienelis daug labiau suglotnina, padeda issukuoti, nei absolut repair.
Atsakyti
QUOTE(Nastia @ 2006 10 13, 11:41)
Turiu vitamino color kremą ir šampūną. Iš pradžių labai patiko, o kuo toliau 0 tuo labiau pradėjo erzinti galvos odą doh.gif: net graužia...
Daugiau nemanau,kad pirksiu
va va man irgi tas pats, baisu.galvos oda issausejo, atsirado pleiskanu ir kasytis norisi pastoviai.as naudoju absolut repair.

Truputy papasakosiu apie Vitamino color linija smile.gif Seip sios linijos produktai turetu tausoti spalva ir palaikyti plauku gyvybinguma kiek suprantu, taciau beda yra tame, kad is plauko yra panaikinama dregme, tiksliau uzdaroma plauko strukturoje ir to pasekoje plaukas nebekwepuoja, todel plaukas issauseja, kaip ir galvos oda, atsiranda pleiskanu. Naudoti is patirties patariu kas trecia penkta plovima ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 10 31, 19:42)
Truputy papasakosiu apie Vitamino color linija smile.gif  Seip sios linijos produktai turetu tausoti spalva ir palaikyti plauku gyvybinguma kiek suprantu, taciau beda yra tame, kad is plauko yra panaikinama dregme, tiksliau uzdaroma plauko strukturoje ir to pasekoje plaukas nebekwepuoja, todel plaukas issauseja, kaip ir galvos oda, atsiranda pleiskanu. Naudoti is patirties patariu kas trecia penkta plovima ir bus  thumbup.gif

gal galim paklaust is kur tokios zinios? 4u.gif
Atsakyti
Dirbu grozio salone administratore, ir kaip tik musu kirpejos dirba su L`oreal kosmetika, dalywauju kartu su jomis seminaruose ir pati po truputy mokausi mirksiukas.gif Is L`oreal geriausias produktas tai man yra augalines kilmes dazai, negadina plauko ir suteikia daug spindesio, tikrai atrodo kaip is reklamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 10 31, 18:42)
Truputy papasakosiu apie Vitamino color linija smile.gif  Seip sios linijos produktai turetu tausoti spalva ir palaikyti plauku gyvybinguma kiek suprantu, taciau beda yra tame, kad is plauko yra panaikinama dregme, tiksliau uzdaroma plauko strukturoje ir to pasekoje plaukas nebekwepuoja, todel plaukas issauseja, kaip ir galvos oda, atsiranda pleiskanu. Naudoti is patirties patariu kas trecia penkta plovima ir bus  thumbup.gif

cia priesingi vienas kitam dalykai g.gif
ir bendrai kaip jus isivaizduojate kvepuojanti plauka?rimtai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man tai labai patinka sios priemone splaukuciai toki svelnus ir kvapnus buna clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 10 31, 19:42)

as dazniau plaut ir negaleciau cool.gif man jis rimtai dirgina oda, o plaukui paciam tai gerai wub.gif ...tai kokio velnio tokia technologija, kuri 'gamina' pleiskanas.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 11 01, 00:53)
cia priesingi vienas kitam dalykai g.gif
ir bendrai kaip jus isivaizduojate kvepuojanti plauka?rimtai  lotuliukas.gif

as nemoku paaiskinti tiksliai, kai zinau ta dalyka tai sunku taip perteikti zodziais kaip kad ir jus suprastumete blush2.gif o kaip tu ysivaizduoji kad plaukai wisiskai nekwepuoja? blink.gif tai man ydomu jei taip butu kazi ar turetum nors wiena plauka lotuliukas.gif juk plaukas gyvas, auga, iskrenta, jei nebutu juose dregmes tai butu kaip dirbtiniai, tokie siaudai.. uzsidek kokia orui nepralaidzia maudymosi kepuraite, panesiok kelias dienas ir tada paziurek ar kwepuoja is tikruju plaukas ar ne, puikiai turetu pasimatyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 11 01, 12:47)
as nemoku paaiskinti tiksliai, kai zinau ta dalyka tai sunku taip perteikti zodziais kaip kad ir jus suprastumete blush2.gif  o kaip tu ysivaizduoji kad plaukai wisiskai nekwepuoja? blink.gif  tai man ydomu jei taip butu kazi ar turetum nors wiena plauka lotuliukas.gif  juk plaukas gyvas, auga, iskrenta, jei nebutu juose dregmes tai butu kaip dirbtiniai, tokie siaudai.. uzsidek kokia orui nepralaidzia maudymosi kepuraite, panesiok kelias dienas ir tada paziurek ar kwepuoja is tikruju plaukas ar ne, puikiai turetu pasimatyt lotuliukas.gif

egliukasz gal ka zinai apie nauja lorial profesional sampuna lumino colour, skirta sruogelem dazytems plaukams?tikiuosi nesausina, nes mano plaukai ir taip sausi.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 11 02, 13:07)
egliukasz gal ka zinai apie nauja lorial profesional sampuna lumino colour, skirta sruogelem dazytems plaukams?tikiuosi nesausina, nes mano plaukai ir taip sausi.. blink.gif

rytoj kaip tik bus loreal seminaras pas mus darbovieteje, tai wiska issiaiskinsim ir pranesime mirksiukas.gif jei kuriai dar kils klausimu, iki 8 ryto maloniai klauskite, o jau wakare jusu lauks atsakymai 4u.gif
Atsakyti