Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 08 19, 20:18)
radau loreal vitamincolor sampuna 500ml uz 35 LT. ar cia apsimoka ar ne? kokios lietuvoj kainos?

as uz 1500 mokejau 99 litus. vitamoni color. tai kaip neapsimoka tada jums g.gif
Atsakyti
NE KIEKVIENAS RYSis pirkti pusantro litro sampuno rolleyes.gif o ir neapsimoka tik 6 litais biggrin.gif o kur perki? ir ar nebijai kad plaukai pripras prie sampuno? gi visas forumas bijosi ir dejuoja, po vieno buteliuko perka butinai kitoki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 08 20, 20:08)
NE KIEKVIENAS RYSis pirkti pusantro litro sampuno rolleyes.gif o ir neapsimoka tik 6 litais biggrin.gif o kur perki? ir ar nebijai kad plaukai pripras prie sampuno? gi visas forumas bijosi ir dejuoja, po vieno buteliuko perka butinai kitoki lotuliukas.gif

sorris blush2.gif kazkaip apsiskaiciavau blush2.gif nera jau tokio didelio nuostolio ax.gif pirkau klaipedoje, prof. priemoniu plaukams ir kirpykloms parduotuveje. o del pripratimo tai kazkaip paskutiniu metu susimasciau g.gif vieni taip sako, kiti kitaip. nors pati esu pastebejus, kad pripranta prie kaukiu (bent jau man dazniausiai). o siaip as ne plaunu su juo kaskart. kaitalioju tarpusavy ...turiu vitamino color, absolut repair (cia irgi loreal proffessionnel), sebastian sheer laminates, yves rocher bei brelil sampuniuku.tai keiciu ir kazkaip visada super viskas gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2006 08 09, 22:14)
Naudoju L'oreal professionel linijos dazus plaukams "Majirel"(juodus) brunette.gif ir tos pacios linijos sampuna "vitaminocolor".Esu patenkinta kaip niekada thumbup.gif Dazai ilgai islieka,plaukai zvilga.Dar labai patinka raudonos linijos sampunas ir kauke thumbup.gif

Turiu vitamino color kremą ir šampūną. Iš pradžių labai patiko, o kuo toliau 0 tuo labiau pradėjo erzinti galvos odą doh.gif: net graužia...
Daugiau nemanau,kad pirksiu.
Atsakyti
Aš vakar nusipirkau geltoną šampūną ir balzamą sausiems,pažeistiems plaukams ir kremą su perlų proteinais, tai viską panaudojus plaukučiai tapo kaip šilkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 08 21, 08:44)
Turiu vitamino color kremą ir šampūną. Iš pradžių labai patiko, o kuo toliau 0 tuo labiau pradėjo erzinti galvos odą doh.gif: net graužia...

o kokie tiksliai simptomai? kas daros galvos odai? ax.gif turiu dideli ta sampuna...gal ir man kas darysis blink.gif nes galvos oda ir mano idomi tapo blink.gif bet siaip plaukams tai jis labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 21 rugpjūčio 2006 - 09:33
QUOTE(jadzka @ 2006 08 21, 02:44)

perparduok man ax.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli, ar kur nors parduoda Loreal prof. dazu, nes kiek kur klausiau, tai ne, tik dazo tokiais verysad.gif , o as namie noriu pati bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2006 08 21, 10:33)
o kokie tiksliai simptomai? kas daros galvos odai?  ax.gif turiu dideli ta sampuna...gal ir man kas darysis  blink.gif nes galvos oda  ir  mano idomi tapo  blink.gif bet siaip plaukams tai jis labai patinka  bigsmile.gif

Plaukams mano jis irgi net labai patinka. Tik va oda tikrai kažkokia dirgli, norisi kasytis pastoviai. Tokių čiųdų tikrai nebuvo nuo Cutrin Bio+, Yves Rocher ar O'Rising. Gal labai jau cheminis tas L'oreal'is.
Plaukams pienelis fainas. Bet vėlgi, Kerastase aliejukas daug geriau atlieka savo darbą.

QUOTE(Karolyteee @ 2006 08 21, 11:58)
perparduok man ax.gif

Taij kad liko tik pusė buteliuko to mažojo. manau, kad kas kokį 3 kartą galėsiu plauti ir sunaudosiu blush2.gif Tik kaip sakiau, dar kartą tokio nebepirksiu.
Atsakyti
mickeviciaus gvt Kaune lorealio 1,5litro 86lt...
Atsakyti
As naudoju Loreal vitamino color,plaukuciams patinka o kad galvos oda dirgintu nepastebejau smile.gif
Atsakyti
Kazkaip man irgi joks dirginimas nepasireiske:)
Atsakyti