QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 10, 17:03)
taip, aš būtent šitą turiu
QUOTE(puffy_ @ 2006 08 10, 19:55)
dar norejau pirkti ir absolute repair, nes irgi geras bet kad nebuvo...sake kita savaite bus, tai reiks isigyt
Neskubėk, paprašyk, kad duotų kvapą puostyti. Aš tai labai susierzinau , kai nusipirkusi šią priemonę ir sumokėjusi nemažai (lyginant su prekybcentrių lorealiu už 9.99 ar net mažiau) atpažinau kažkokio tai seniau turėto prekybcentrinio balzamo kvapą. Nors ką gali žinoti- tau gal jis toks nepasirodys. ir vien dėl to kvapo aš jo daugiau nepirksiu.O va kaukės intense repair kvapas -super, toks 'kirpyklinių" priemonių , o ir konsistencija kaip man patinka-"sviestinė".
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 10, 21:52)
Neskubėk, paprašyk, kad duotų kvapą puostyti. Aš tai labai susierzinau , kai nusipirkusi šią priemonę ir sumokėjusi nemažai (lyginant su prekybcentrių lorealiu už 9.99 ar net mažiau) atpažinau kažkokio tai seniau turėto prekybcentrinio balzamo kvapą. Nors ką gali žinoti- tau gal jis toks nepasirodys. ir vien dėl to kvapo aš jo daugiau nepirksiu.O va kaukės intense repair kvapas -super, toks 'kirpyklinių" priemonių , o ir konsistencija kaip man patinka-"sviestinė".
as turiu maza absolute repair, pienelis ir kauke tai man kvapas patinka. o ir poveikis intense repair linijosnebandziau, bet irgi vilioja
man tai labai patinka L'Orael Studio Line Hot tiesinamasis kremas. Tikrai geras, man patiko
QUOTE(vita82 @ 2006 08 11, 16:26)
Ar Loreal prof. turi kokį serumą, aliejuką plaukų galiukams?
kiek zinau tai tik pienelius arba purskaliukus kazkokius, bet aliejuko nea
QUOTE(puffy_ @ 2006 08 11, 17:47)
kiek zinau tai tik pienelius arba purskaliukus kazkokius, bet aliejuko nea
Dėkui
radau loreal vitamincolor sampuna 500ml uz 35 LT. ar cia apsimoka ar ne? kokios lietuvoj kainos?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 08 19, 21:18)
radau loreal vitamincolor sampuna 500ml uz 35 LT. ar cia apsimoka ar ne? kokios lietuvoj kainos?
NEREALIAI APSIJMOKA!!! cia pas mus mazas kiekis sio sampuno mazdaug tiek kainuoja
Lietuvoj profesionalaus šampūno 500ml kainuoja apie 80 litų.
http://www9.yatego.c...screme250ml.jpg
Kas galėtų pasakyti ar papasakoti kai šitą naudoti ?
Kas galėtų pasakyti ar papasakoti kai šitą naudoti ?