Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Turejau Vitamino Color kauke plaukams. Man stebuklu nepadare. Eiline kauke.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 10, 17:03)
Gal tokisMy Webpage
o, ir man ta pati bėda.

taip, aš būtent šitą turiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2006 08 10, 19:55)
dar norejau pirkti ir absolute repair, nes irgi geras  wub.gif  bet kad nebuvo...sake kita savaite bus, tai reiks isigyt 

Neskubėk, paprašyk, kad duotų kvapą puostyti. Aš tai labai susierzinau , kai nusipirkusi šią priemonę ir sumokėjusi nemažai (lyginant su prekybcentrių lorealiu už 9.99 ar net mažiau) atpažinau kažkokio tai seniau turėto prekybcentrinio balzamo kvapą. Nors ką gali žinoti- tau gal jis toks nepasirodys. ir vien dėl to kvapo aš jo daugiau nepirksiu.O va kaukės intense repair kvapas -super, toks 'kirpyklinių" priemonių , o ir konsistencija kaip man patinka-"sviestinė".
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 10, 21:52)
Neskubėk, paprašyk, kad duotų kvapą puostyti. Aš tai labai susierzinau , kai nusipirkusi šią priemonę ir sumokėjusi nemažai (lyginant su prekybcentrių lorealiu už 9.99 ar net mažiau) atpažinau kažkokio tai seniau turėto prekybcentrinio balzamo kvapą. Nors ką gali žinoti- tau gal jis toks nepasirodys. ir vien dėl to kvapo aš jo daugiau nepirksiu.O va kaukės intense repair kvapas -super, toks 'kirpyklinių" priemonių , o ir konsistencija kaip man patinka-"sviestinė".

as turiu maza absolute repair, pienelis ir kauke tai man kvapas patinka. o ir poveikis wub.gif intense repair linijosnebandziau, bet irgi vilioja ax.gif
Atsakyti
man tai labai patinka L'Orael Studio Line Hot tiesinamasis kremas. Tikrai geras, man patiko smile.gif
Atsakyti
Ar Loreal prof. turi kokį serumą, aliejuką plaukų galiukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 08 11, 16:26)
Ar Loreal prof. turi kokį serumą, aliejuką plaukų galiukams?  4u.gif

kiek zinau tai tik pienelius arba purskaliukus kazkokius, bet aliejuko nea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2006 08 11, 17:47)
kiek zinau tai tik pienelius arba purskaliukus kazkokius, bet aliejuko nea  ax.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
radau loreal vitamincolor sampuna 500ml uz 35 LT. ar cia apsimoka ar ne? kokios lietuvoj kainos?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 08 19, 21:18)
radau loreal vitamincolor sampuna 500ml uz 35 LT. ar cia apsimoka ar ne? kokios lietuvoj kainos?

NEREALIAI APSIJMOKA!!! cia pas mus mazas kiekis sio sampuno mazdaug tiek kainuoja doh.gif
Atsakyti
Lietuvoj profesionalaus šampūno 500ml kainuoja apie 80 litų.
Atsakyti
http://www9.yatego.c...screme250ml.jpg
Kas galėtų pasakyti ar papasakoti kai šitą naudoti smile.gif ?
Atsakyti