Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Elija* @ 2010 10 27, 11:47)
gal pavadinimu reik ziuret, as kai turejau is pradziu viena ta vokiska ji vistiek buvo siek tiek per tamsi, tai kai cia pirkau tai net neieskojau tos pacio nr.

Pabandžiau parduotuvėj pažiūrėt, tai skaitosi tas pats atspalvis w4 ir d4 smile.gif
Atsakyti
kaip loreal veido kremai gal esate bandžiusios
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 27, 09:53)

Turiu antrąją pudrą, įdomu kaip pati pudra, bet šepetukas žymiai smagesnis tos, kur ne Lietuvai skirta, Alliance g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 lapkričio 2010 - 10:50
QUOTE(bresk5 @ 2010 10 29, 19:02)

Man patinka smile.gif jau baigiu sunaudoti..
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 10 29, 20:02)

esu sunaudojusi kelias pakuotes šio :
user posted image

labai geras, galvoju, gal dar kada vėl jį nusipirkti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tik$a @ 2010 10 19, 16:07)
Gal jau bandėte L'oreal true match su voleliu?
va šitą: user posted image

kokie atsiliepimai?

man labai smirda tas volelis ir naudojimo principas nehigieniškas, pavolioji ant veido, nuo veido vėl į pudrą, taip ir nešiojasi bakterijos.
Atsakyti
Voleli,kaip ir sepetukus,reikia plauti.Tada nesmirdes. smile.gif Siaip,as jau baigineju sia pudra,tepdavau su sepetuku arba spec.kempinele,su tuo voleliu,man nelabai patogu,as ji isvis ismeciau.
Siaip ji nera bloga,bet antra kart nepirkciau,nes matosi labai ant veido,be to nepraejus,nei keliom valandom,islenda blizgesys,o tas mane erzina.(T-zona,pas mane riebi,zandukai normalus biggrin.gif ).Antra karta,nei uz ka nepirksiu.Radau,daug geresne krempudra.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 03, 11:50)
Turiu antrąją pudrą, įdomu kaip pati pudra, bet šepetukas žymiai smagesnis tos, kur ne Lietuvai skirta, Alliance  g.gif

Jo sita ir as pastebejau musiskis sepetelis siurkstesnis . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 11 04, 21:15)
Jo sita ir as pastebejau musiskis sepetelis siurkstesnis .  smile.gif

Tai va. O pati pudra gal tokia pati, net nežinau wink.gif išvis man ji superinė, tikra atgaiva po EM mineralinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 04, 21:18)
Tai va. O pati pudra gal tokia pati, net nežinau wink.gif išvis man ji superinė, tikra atgaiva po EM mineralinės  biggrin.gif

kodėl atgaiva? ar EM tokia jau bloga? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 11 04, 21:19)
kodėl atgaiva? ar EM tokia jau bloga?  biggrin.gif

ne bloga, bet man ši žymiai geresnė. Gražiau atrodo, kažkaip spindi veidukas, geriau maskuoja, todėl mažiau reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 04, 21:33)
ne bloga, bet man ši žymiai geresnė. Gražiau atrodo, kažkaip spindi veidukas, geriau maskuoja, todėl mažiau reikia wink.gif

na aišku, man ši pudra tiesiog nepakeičiama, nors tai mano pirmoji ir kol kas vienintelė bandyta mineralinė, bet kai baigiu tiesiog neapsienu be jos jau 3 pakuotes pirkau ax.gif tikrai super produktas wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 11 04, 21:10-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 11 04, 21:10)
Antra karta,nei uz ka nepirksiu.Radau,daug geresne krempudra.

išduosit paslaptį, kokią? 4u.gif
Atsakyti