Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Ui! @ 2010 09 13, 15:42)
Gal kuri išbandžiusi L'oreal Quad Pro šešėlius? 
user posted image

kieti kaip akmuo ir nepigmentuoti. Apvalioje dėžutėje, kur 3 spalvos, nepalyginmai geresni 4u.gif
Atsakyti
labai nusivyliau siuo tushu!!!
user posted image

kaino jo tikrai nemaza,o dazo kaip paskutinis sh... atsiprasant

Prikrauna koses,sulipina blakstienas,tenka sukuoti arba atskirti su adatele doh.gif padaro "muses kojeles" apimties nesuteikia,neatrodo kad daugiau blaksienu...vienintelis + tai kad pailgina gerai,bet dazytis neimanoma su juo tiesiog,dar ir gumuleliu palieka , grisiu prie savo pamegtu MF tusu bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(gutije @ 2010 09 15, 11:56)
As  naudoju Loreal kosmetika .Praktiskai viskas pas mane sio gamintojo. Bet labiausiai patinka blizgiai. Ir va radau tokia pardutuvela cia Lietuvoje kuri prekiauja sia kosmetika www.jusugroziui.lt. .Gal ir jums patiks?!

kazkaip nusivyliau lorealiu, nei dekoratyvine, nei plaukams priemones man netinka schmoll.gif g.gif daugiau nebepirksiu ju isskyrus vieninteli loreal gamini kuriam as lieku istikima tai dazai is lorealio, daugiau niekas schmoll.gif doh.gif
QUOTE(Element @ 2010 09 15, 12:30)
labai nusivyliau siuo tushu!!!
user posted image
kaino jo tikrai nemaza,o dazo kaip paskutinis sh... atsiprasant
Prikrauna koses,sulipina blakstienas,tenka sukuoti arba atskirti su adatele doh.gif  padaro "muses kojeles" apimties nesuteikia,neatrodo kad daugiau blaksienu...vienintelis + tai kad pailgina gerai,bet dazytis neimanoma su juo tiesiog,dar ir gumuleliu palieka , grisiu prie savo pamegtu MF tusu  bebe.gif

man asmeniskai visi loreal tusai prasti kad ir atsiranda nauji kokie ju jau nebeperku
Atsakyti
Erm...gal kas kur užmatėt W1, N1 spalvų L'Oreal True Match Super Blendable liquid foundation? pasidalinkit, kur matėt...smile.gif
vis randu tik W3, C3... žiauriai per tamsios :/
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 10 14, 17:54)
Erm...gal kas kur užmatėt W1, N1 spalvų L'Oreal True Match Super Blendable liquid foundation? pasidalinkit, kur matėt...smile.gif
vis randu tik W3, C3... žiauriai per tamsios :/

W1 pirkau CUPo Sarmoje (Vilniuje), bet vasaros pabaigoje, tad senokai. O siaip is tiesu, spalvu pasirinkimas jau ir tada visur buvo tik tamsios.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 24, 08:52)
Gal dar kuri naudoja ir galėtų pasidalinti atsiliepimais apie Volume Million Lashes tušą? Draugė labai giria, o man naujo reikia, svarstau apie šį  g.gif

Naudoju si tusa ir esu patenkinta, nors noretusi didesnio ilginimo tuo paciu. Negaliu pasakyti, kad daro stebukla 9pakolkas stebukligo tuso neradau biggrin.gif ), bet tikrai pakartosiu ateityje.
Atsakyti
Gal jau bandėte L'oreal true match su voleliu?
va šitą: user posted image

kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2010 08 20, 15:19)
Noriu pasidžiaugti suflė tekstūros makiažo pagrindu MAT'MORPHOSE.

Antrą kartą nebepirkčiau schmoll.gif
Yra tikrai geresnių už tokią ar net mažesnę kainą.
Atsakyti
Paaškinkit, koks skirtumas tarp jų g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 27, 09:53)
Paaškinkit, koks skirtumas tarp jų  g.gif

user posted image

user posted image

skirtumas tas kad pas mumis vadinamas 3 salis yra true maht, o kitos vokietija ta su a... raide turejau is vokietijos tai ir rase acoo..kazka
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 10 27, 10:35)
skirtumas tas kad pas mumis vadinamas 3 salis yra true maht, o kitos vokietija ta su a... raide turejau is vokietijos tai ir rase acoo..kazka

Bet iš esmės tokia pati pudra? Įdomu ar atitinka spalvytės, tos pirmos naudojau W4 (natural beige), o šios radau pardavime D4 (golden baige) g.gif matyt golden baige tamsesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 27, 10:38)
Bet iš esmės tokia pati pudra? Įdomu ar atitinka spalvytės, tos pirmos naudojau W4 (natural beige), o šios radau pardavime D4 (golden baige)  g.gif  matyt golden baige tamsesnė  g.gif

gal pavadinimu reik ziuret, as kai turejau is pradziu viena ta vokiska ji vistiek buvo siek tiek per tamsi, tai kai cia pirkau tai net neieskojau tos pacio nr.
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 10 19, 16:07)
Gal jau bandėte L'oreal true match su voleliu?
va šitą: user posted image

kokie atsiliepimai?

Ir aš norėčiau sužinoti smile.gif
Atsakyti