Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 04, 09:01)
Pagiriamasis žodis tušui smile.gif gražiai dažo, nenutrupa, daug blakstienų atrodo, tik va man šiek tiek daugiau ilginimo norėtųsi smile.gif

O kaip su tankinimu?
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 09 06, 22:21)
O kaip su tankinimu?

Bent man tankinimo netrūksta.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 04, 09:01)
Pagiriamasis žodis tušui smile.gif gražiai dažo, nenutrupa, daug blakstienų atrodo, tik va man šiek tiek daugiau ilginimo norėtųsi smile.gif

g.gif g.gif nenutrupa, sakai... o tai kodėl man trupa kaip išprotėjęs. Kai po darbo dienos į veidrodį (tą, kur kelis kartus didina vaizdą) žvilgtelėjau, tai blakstienų galiukai visi nutrupėję. O paakiai, ir be veidrodžio matos, kad apibyrėję...
Nu viskas būtų gerai, bet man vistiek ne kaip visiems žmonėms, rūta žalioji... nesikeikiant... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 09 09, 18:14)
g.gif  g.gif  nenutrupa, sakai...

Man tikrai netrupa rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi jis nenutrupa 4u.gif
Labai geras tusas.....dabar nusipirkau kitos firmos tusa ir esu nelabai patenkinta,nes bira,o su siuo Lorealio,tokiu bedu neturiu 4u.gif
Atsakyti
nieko nebesuprantu tada. Man guminis šepetėlis liux, košės tirštumas tinka, nu bet trupėjimas... Šita... O kur yra ant šito tušo pagaminimo data? Niekaip nerandu g.gif Gal jau maniškiam seniai galiojimas pasibaigęs?...
Atsakyti
Po atidarymo,6 menesiai galioja,o po to jau i siuksliu deze. mirksiukas.gif

Na,o is pradziu ar biredavo? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 09 10, 11:34-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 09 10, 11:34)
Po atidarymo,6 menesiai galioja,o po to jau i siuksliu deze. mirksiukas.gif

Na,o is pradziu ar biredavo? g.gif

nu tai kad aš tą tušą tik praėjusį penktadienį papirkau ir tą pačią dieną pradariau. O kad taip trupa pastebėjau vakar ar užvakar, tą pačią dieną ir SM parašiau schmoll.gif Šiandien blechamucha iš darbo vėl kaip panda grįžau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 09 09, 18:14)
g.gif  g.gif  nenutrupa, sakai... o tai kodėl man trupa kaip išprotėjęs. Kai po darbo dienos į veidrodį (tą, kur kelis kartus didina vaizdą) žvilgtelėjau, tai blakstienų galiukai visi nutrupėję. O paakiai, ir be veidrodžio matos, kad apibyrėję...
Nu viskas būtų gerai, bet man vistiek ne kaip visiems žmonėms, rūta žalioji... nesikeikiant...  doh.gif

man visi l'orealio tušai trupa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2010 09 10, 20:10)
man visi l'orealio tušai trupa doh.gif

net lengviau pasidarė, kad ne aš viena tokia šioj žemėj nutrupėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri išbandžiusi L'oreal Quad Pro šešėlius?
user posted image
Atsakyti
As naudoju Loreal kosmetika .Praktiskai viskas pas mane sio gamintojo. Bet labiausiai patinka blizgiai. Ir va radau tokia pardutuvela cia Lietuvoje kuri prekiauja sia kosmetika www.jusugroziui.lt. .Gal ir jums patiks?!
Atsakyti