Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(shemsa @ 2010 08 20, 15:45)
o poru nekemsa? ar ilgai islaiko matiskuma? koki nr turit?

Na esu šviesiaodė, tai pirkau nr 115 (golden ivory). Na nepastebėjau kažkokio būtent tos pudros sukelto porų kimšimo g.gif Matiškumas išsilaiko ilgiausiai iš visų pudrų, kokias esu bandžiusi. Tik, žinoma, ne tada, kai lauke plius 32 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2010 08 20, 16:37)
Na esu šviesiaodė, tai pirkau nr 115 (golden ivory). Na nepastebėjau kažkokio būtent tos pudros sukelto porų kimšimo g.gif  Matiškumas išsilaiko ilgiausiai iš visų pudrų, kokias esu bandžiusi. Tik, žinoma, ne tada, kai lauke plius 32 smile.gif

o ant virsaus dar dedat kokia pudra biria ar presuota?
o sita 115 ji i gelsvuma? as ir esu sviesiaode, nera ji tamsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 08 20, 16:41)
o ant virsaus dar dedat kokia pudra biria ar presuota?
o sita 115 ji i gelsvuma? as ir esu sviesiaode, nera ji tamsi? g.gif

Vakare dedu, o dieną - ne, nes be papildomos pudros natūraliau atrodo.
Na iš visų, kurios tuo metu buvo parduotuvėj, paėmiau šviesiausią, nežinau, ar dar būna šviesesnių. Bijojau dėl spalvos, nes indelyje ji atrodo tamsoka, tačiau ant odos - natūraliai šviesi. Neturi jokio morkinio ar geltono atspalvio. Bet kad ir kaip bebūtų, manau, geriausia kiekvienai odai atspalvį taikyt vietoje - parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2010 08 20, 17:01)
Vakare dedu, o dieną - ne, nes be papildomos pudros natūraliau atrodo.
Na iš visų, kurios tuo metu buvo parduotuvėj, paėmiau šviesiausią, nežinau, ar dar būna šviesesnių. Bijojau dėl spalvos, nes indelyje ji atrodo tamsoka, tačiau ant odos - natūraliai šviesi. Neturi jokio morkinio ar geltono atspalvio. Bet kad ir kaip bebūtų, manau, geriausia kiekvienai odai atspalvį  taikyt vietoje - parduotuvėje.

dar yra rose ivory, bet ji manau , kad ant odos gali biski ruzava atspalvi turet g.gif , seip manau sita rose ir golden ivory yra tokio pat sviesumo tik viena su gelsvu kita su ruzavu atspalviu, pagal odos spalva, bent man taip atrodo. sekanti eina jau beige natural, bet sita bent indeli man pasirode tamsoka, bet gal ant odos butu kaip tik g.gif
nu bet as jos uzsinorejau jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 08 20, 17:26)
dar yra rose ivory, bet ji manau , kad ant odos gali biski ruzava atspalvi turet  g.gif , seip manau sita rose ir golden ivory yra tokio pat sviesumo tik viena su gelsvu kita su ruzavu atspalviu, pagal odos spalva, bent man taip atrodo. sekanti eina jau beige natural, bet sita bent indeli man pasirode tamsoka, bet gal ant odos butu kaip tik  g.gif
nu bet as jos uzsinorejau jau  4u.gif

rose ivory man parduotuvėj pasirodė tamsesnė už golden kažkodėl g.gif Nors iš tikrųjų, kaip ir sakot, tai tik atspalvis turėtų skirtis smile.gif Beige natural man irgi pasirodė tamsoka smile.gif
manau, reikia derinti prie to, ar oda bei plaukai šilto ar šalto atspalvio, jei šalto - tada rose, jei šilto - golden mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal dar kuri naudoja ir galėtų pasidalinti atsiliepimais apie Volume Million Lashes tušą? Draugė labai giria, o man naujo reikia, svarstau apie šį g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 24, 09:52)
Gal dar kuri naudoja ir galėtų pasidalinti atsiliepimais apie Volume Million Lashes tušą? Draugė labai giria, o man naujo reikia, svarstau apie šį  g.gif

Nors jau maciau,paskutiniu pirkinuku temoje,kad ji isigijai...bet vistiek galiu drasiai sakyti,is savo puses,kad labai man jis patinka,isdazo blakstienas puikiai,netepa,nebira,pailgina ir patankina ax.gif Kai teks panaudoti si tusa tau,butu idomus ir tavo atsiliepimai rolleyes.gif
Atsakyti
norėčiau atsiliepimų apie plaukų putas g.gif
Ar gerai iškelia plaukus?
http://www.loreal-pa...-volum-max.aspx
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 24, 09:52)
Gal dar kuri naudoja ir galėtų pasidalinti atsiliepimais apie Volume Million Lashes tušą? Draugė labai giria, o man naujo reikia, svarstau apie šį  g.gif

Pagiriamasis žodis tušui smile.gif gražiai dažo, nenutrupa, daug blakstienų atrodo, tik va man šiek tiek daugiau ilginimo norėtųsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 rugsėjo 2010 - 08:01
gal kuri naudojat loreal elvital plauku prieziuros priemones? 4u.gif
kuris sampunas ir kauke jums yra pati paciausia?? bigsmile.gif
Atsakyti
man tie sampunai ir balzamai geltonuose buteliukuose( yra dar ruzavoj,baltoj,raudonoj berods dar) nepamenu kaip vadinasi. na kur visose parduotuvese galima rast. kiek ju bandziau tai patiko, visda perku sampuna, balzama ir kauke. balzama naudoju po kiekvieno plovimo tai super mirksiukas.gif kauke karta i savaite. mano plaukai ploni, bet ju daug, labai megsta veltis. be balzamo po plovimo negaliu net issukuot, o plaunat sitom priemonem jokiu problemu, plius sveikai blizga. ir plaukai ne kaip siaudai kaip daznai buna sumanius isbandyt koki nauja smapuna blink.gif kirpyklose net kartais klausia kuo galva plaunu, kad plaukai tokie svelnus ir blizga:) blush2.gif
mano patirtis tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 05, 20:57)
gal kuri naudojat loreal elvital plauku prieziuros priemones? 4u.gif
kuris sampunas ir kauke jums yra pati paciausia?? bigsmile.gif

As esu bandziusi tik tuos rozines serijos sampuna ir balzama, patiko smile.gif ai dar turiu raudona nenuplaunama balzama, tik retai naudoju, neblogas irgi atrodo smile.gif
Atsakyti