Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(laisvebe @ 2010 07 04, 17:12)
o labiausiai nusivyliau  color-vive (raudonas buteliukas) isvis nieko nedaro, galima naudoti tik del uv filtro vasara,

Aš turiu dabar šitą, negaliu tik sakyti kolkas nei kažką gero, nei blogo wink.gif
Atsakyti
Nusipirkau lupdazi SHINE. Man sausina lupas. Nors spalvos sodrios ir fainos. Gal cia ne nuo blizgesio Shine? Kaip sugrazinti lupams liguma? g.gif
Atsakyti
user posted image
Gal kas naudojate šį šampūną? Ar realiai suteikia purumo?
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 09, 08:16)
user posted image
Gal kas naudojate šį šampūną? Ar realiai suteikia purumo?

turejau, jeigu plaukai trumpesni, tai priduos purumo, kadangi pas mane ilgi jie yra, tai kazkiek papurindavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 08 09, 15:19)
turejau, jeigu plaukai trumpesni, tai priduos purumo, kadangi pas mane ilgi jie yra, tai kazkiek papurindavo smile.gif

Pas mane irgi ilgi, įdomu ar bus efektas g.gif Ar drėkino patį plauką nors šiek tiek?
Atsakyti
Sveikos, reik siek tiek info. ax.gif
ar zinot ar lietuvoje vis dar yra tokiu lupu dazu http://www.google.lt.../...tx=92&ty=75 girdejau labai geru atsiliepimu, taciau net nezinau ar tokiu i LT buvo atveze, aciu 4u.gif
Atsakyti
Meraites gal kuri naudojote pilkintoja sampuna ar balzama,ar tikrai nuima geltonuma?ka eriau isigyti sampuna ar balzama?
Is prof.linijos lyg vadinasi jie-color shine..
Atsakyti
user posted image
user posted image
Ar panašiai atrodo ant lūpų kaip nuotraukoj? Man pasakiškai gražu...
Atsakyti
Labai patiko 3 spalvų šešėliai, nesitikėjau iš l'orealio tokios kokybės smile.gif Gerai pigmentuoti, puikiai tepasi, sklaidosi, laikosi visą dieną be pagrindo kaip prikalti. Graži ir patogi pakuotė. Galėtų būti blizgėsni ax.gif Vertinu 10 balų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 08 19, 23:44)
user posted image
user posted image
Ar panašiai atrodo ant lūpų kaip nuotraukoj? Man pasakiškai gražu...

nu man jie tai nelabai, po kurio laiko iskelevo is siuksles, nemaloniai jautes ant lupu ir i juosta subegdavo ties lupu susilietimo linija doh.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti suflė tekstūros makiažo pagrindu MAT'MORPHOSE. Labai tolygiai dengiasi, natūraliai atrodo, bet tuo pačiu gana puikiai maskuoja, oda tampa labai švelni ir matinė. O kas svarbiausia - neišsausina odos kaip kitos panašaus poveikio pudros. Puikiai tinka mano mišriai odai. Žodžiu, man patiko. Turbūt vienintelis labiausiai patikęs L'oreal produktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2010 08 20, 15:19)
Noriu pasidžiaugti suflė tekstūros makiažo pagrindu MAT'MORPHOSE. Labai tolygiai dengiasi, natūraliai atrodo, bet tuo pačiu gana puikiai maskuoja, oda tampa labai švelni ir matinė. O kas svarbiausia - neišsausina odos kaip kitos panašaus poveikio pudros. Puikiai tinka mano mišriai odai. Žodžiu, man patiko. Turbūt vienintelis labiausiai patikęs L'oreal produktas smile.gif

o poru nekemsa? ar ilgai islaiko matiskuma? koki nr turit?
Atsakyti