Sveikos, reik siek tiek info. ar zinot ar lietuvoje vis dar yra tokiu lupu dazu http://www.google.lt.../...tx=92&ty=75 girdejau labai geru atsiliepimu, taciau net nezinau ar tokiu i LT buvo atveze, aciu
Meraites gal kuri naudojote pilkintoja sampuna ar balzama,ar tikrai nuima geltonuma?ka eriau isigyti sampuna ar balzama? Is prof.linijos lyg vadinasi jie-color shine..
Labai patiko 3 spalvų šešėliai, nesitikėjau iš l'orealio tokios kokybės Gerai pigmentuoti, puikiai tepasi, sklaidosi, laikosi visą dieną be pagrindo kaip prikalti. Graži ir patogi pakuotė. Galėtų būti blizgėsni Vertinu 10 balų
Noriu pasidžiaugti suflė tekstūros makiažo pagrindu MAT'MORPHOSE. Labai tolygiai dengiasi, natūraliai atrodo, bet tuo pačiu gana puikiai maskuoja, oda tampa labai švelni ir matinė. O kas svarbiausia - neišsausina odos kaip kitos panašaus poveikio pudros. Puikiai tinka mano mišriai odai. Žodžiu, man patiko. Turbūt vienintelis labiausiai patikęs L'oreal produktas
Noriu pasidžiaugti suflė tekstūros makiažo pagrindu MAT'MORPHOSE. Labai tolygiai dengiasi, natūraliai atrodo, bet tuo pačiu gana puikiai maskuoja, oda tampa labai švelni ir matinė. O kas svarbiausia - neišsausina odos kaip kitos panašaus poveikio pudros. Puikiai tinka mano mišriai odai. Žodžiu, man patiko. Turbūt vienintelis labiausiai patikęs L'oreal produktas