Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

As nuspirkau cia seniau Loreal colour juicy blizgesiuka spalvyte bubble gum 4u.gif ziauriai grazi spalvyte.. tokia pienine wub.gif bet visai kitoki isivaizdavau verysad.gif man lb sunkiai tepas, subega i rauksles, isryskina visus issausejimus ir t.t negraziai atrodo ant lupu.. nebent lb mazai reikia tept..is 10 balu duociau 6 kokius unsure.gif va toks
user posted image
Atsakyti
Užsisakiau šiandien L'Oreal Volume Million Lashes - na dabar nekantriai lauksiu, kad greičiau išbandyt bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 06 08, 23:50)
Užsisakiau šiandien L'Oreal Volume Million Lashes - na dabar nekantriai lauksiu, kad greičiau išbandyt  bigsmile.gif

user posted image

nu labai idomus bus jusu atsiliepimai, ar patiks g.gif
nes man schmoll.gif
Atsakyti
Jau apie savaitę naudoju tą mineralinę pudrą ir negaliu atsidžiaugti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 11, 19:15)
Jau apie savaitę naudoju tą mineralinę pudrą ir negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif čia mano vasaros must have-puiki pudra smile.gif
Atsakyti
kuri ce pudra? gal galit foto imest 4u.gif
ar nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 06 13, 09:03)
Pritariu  thumbup.gif  čia mano vasaros must have-puiki pudra  smile.gif

drinks_cheers.gif man kreminės visos žiauriai blizga, tokios sunkios, o šita super smile.gif tikrai atradimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2010 06 13, 11:09)
kuri ce pudra? gal galit foto imest  4u.gif
ar nekemsa poru?

http://server2.manod...1__thumb307.jpg
Šita smile.gif
nepastebėjau, kad kimštų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena84 @ 2010 04 27, 11:08)
prisipazinsiu, neskaiciau temos, (darbe esu, negaliu paskaityti), ar kas naudojat toki sampuna?
user posted image
vien apazistama isgyre, kad plaukai superiniai, zvilga nerealiai (siaip is tikruju jos plaukai zvilgantys laaaabai), tai galvoju ar cia tik jai ar cia visiems toks poveikis..

4u.gif

Nusipirkau aš tokį smile.gif šiandien išbandžiau, labai patiko, plaukai lengvi, neapsunkinti, švelnūs, jautėsi plaunant, kad skubant net nebūtinas balzamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 04 27, 16:19)
Aš labai dažnai jį naudojų, vienas iš mano favorit. Dar labai patinka toks pat ružavas tik Light, skirtas ilgiems linkusiems riebaluotis plaukams. Kolkas geresnių sau neradau, MB irgi jį naudoja, jo plaukai tada labai blizga  wub.gif

Ar jie kažkuo iš esmės skiriasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 06 08, 23:50)
Užsisakiau šiandien L'Oreal Volume Million Lashes - na dabar nekantriai lauksiu, kad greičiau išbandyt  bigsmile.gif

user posted image

Nesenai nusipirkau ir esu labai patenkinta,kaip reta biggrin.gif labai geras,netepa voku,nenubira,apimtis dydele buna tikrai,man tai jis labai,labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 11, 19:15)
Jau apie savaitę naudoju tą mineralinę pudrą ir negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif

Jau esu isgirusi ir as ta mineraline SM forume,tik nepamenu ar sioje temoje ar apie mineraline pudra,man ji super,tik sepetuka kita naudoju,nes tas prie pudros man astrokas,tai TBS sepetuka naudoju,labai,labai gera pudra cool.gif Deja jau pasibaige verysad.gif begsiu ja pirkti vel turbut biggrin.gif nes nesugalvoju kokia kita pirkti,o nuo krempudros labai veidas blyzga unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 07 01, 19:28-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 07 01, 19:28)
Jau esu isgirusi ir as ta mineraline SM forume,tik nepamenu ar sioje temoje ar apie mineraline pudra,man ji super,tik sepetuka kita naudoju,nes tas prie pudros man astrokas,tai TBS sepetuka naudoju,labai,labai gera pudra  cool.gif  Deja jau pasibaige  verysad.gif  begsiu ja pirkti vel turbut  biggrin.gif  nes nesugalvoju kokia kita pirkti,o nuo krempudros labai veidas blyzga  unsure.gif

man tas šepetukas puikus smile.gif tik va pudra buvo gera, o kai įdegiau, grįžau savaitę praleidus pajūry, per šviesi man ji doh.gif reikia laukti rudens lotuliukas.gif
Atsakyti
O koki purskiama kondicionieriu pasiulytumete sausiems, pazeistiems, labai besiveliantiems plaukams? 4u.gif

Atsakyti
esu turejusi visus l'oreal purskiamus kondicionierius isskyrus rozini. tai didziausia ispudi paliko anti -breakage, geltonas su raudonu kamsteliu. jau gal 3 buteliuka is eiles perku. purskiu tik ant slapiu plauku. didziausias jo pliusas, kad patiesina mano linkusius pustis ir banguotis plaukus, maloniai kvepia, neimanoma jo padauginti ir nesijaucia ant plauku. o labiausiai nusivyliau color-vive (raudonas buteliukas) isvis nieko nedaro, galima naudoti tik del uv filtro vasara, ir total repair 5, baisesnio produkto nesu turejusi! plaukus padarydavo kaip siaudus, jautesi kazkoks lipnumas net isdziuvus plaukams. bandziau ji prisijaukinti, bet jis akivaizdziai blogino plauku bukle.
Atsakyti