As nuspirkau cia seniau Loreal colour juicy blizgesiuka spalvyte bubble gum ziauriai grazi spalvyte.. tokia pienine bet visai kitoki isivaizdavau man lb sunkiai tepas, subega i rauksles, isryskina visus issausejimus ir t.t negraziai atrodo ant lupu.. nebent lb mazai reikia tept..is 10 balu duociau 6 kokius va toks
Užsisakiau šiandien L'Oreal Volume Million Lashes - na dabar nekantriai lauksiu, kad greičiau išbandyt
QUOTE(Rasicka* @ 2010 06 08, 23:50)
Užsisakiau šiandien L'Oreal Volume Million Lashes - na dabar nekantriai lauksiu, kad greičiau išbandyt
nu labai idomus bus jusu atsiliepimai, ar patiks
nes man
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 11, 19:15)
Jau apie savaitę naudoju tą mineralinę pudrą ir negaliu atsidžiaugti
Pritariu čia mano vasaros must have-puiki pudra
kuri ce pudra? gal galit foto imest
ar nekemsa poru?
ar nekemsa poru?
QUOTE(Elegant @ 2010 06 13, 09:03)
Pritariu čia mano vasaros must have-puiki pudra
man kreminės visos žiauriai blizga, tokios sunkios, o šita super tikrai atradimas
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2010 06 13, 11:09)
http://server2.manod...1__thumb307.jpg
Šita
nepastebėjau, kad kimštų
QUOTE(Sypsena84 @ 2010 04 27, 11:08)
prisipazinsiu, neskaiciau temos, (darbe esu, negaliu paskaityti), ar kas naudojat toki sampuna?
vien apazistama isgyre, kad plaukai superiniai, zvilga nerealiai (siaip is tikruju jos plaukai zvilgantys laaaabai), tai galvoju ar cia tik jai ar cia visiems toks poveikis..
vien apazistama isgyre, kad plaukai superiniai, zvilga nerealiai (siaip is tikruju jos plaukai zvilgantys laaaabai), tai galvoju ar cia tik jai ar cia visiems toks poveikis..
Nusipirkau aš tokį šiandien išbandžiau, labai patiko, plaukai lengvi, neapsunkinti, švelnūs, jautėsi plaunant, kad skubant net nebūtinas balzamas
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 04 27, 16:19)
Aš labai dažnai jį naudojų, vienas iš mano favorit. Dar labai patinka toks pat ružavas tik Light, skirtas ilgiems linkusiems riebaluotis plaukams. Kolkas geresnių sau neradau, MB irgi jį naudoja, jo plaukai tada labai blizga
Ar jie kažkuo iš esmės skiriasi?
QUOTE(Rasicka* @ 2010 06 08, 23:50)
Nesenai nusipirkau ir esu labai patenkinta,kaip reta labai geras,netepa voku,nenubira,apimtis dydele buna tikrai,man tai jis labai,labai
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 11, 19:15)
Jau apie savaitę naudoju tą mineralinę pudrą ir negaliu atsidžiaugti
Jau esu isgirusi ir as ta mineraline SM forume,tik nepamenu ar sioje temoje ar apie mineraline pudra,man ji super,tik sepetuka kita naudoju,nes tas prie pudros man astrokas,tai TBS sepetuka naudoju,labai,labai gera pudra Deja jau pasibaige begsiu ja pirkti vel turbut nes nesugalvoju kokia kita pirkti,o nuo krempudros labai veidas blyzga
+2010 07 01, 19:28-->
man tas šepetukas puikus tik va pudra buvo gera, o kai įdegiau, grįžau savaitę praleidus pajūry, per šviesi man ji reikia laukti rudens
QUOTE(Lina @ 2010 07 01, 19:28)
Jau esu isgirusi ir as ta mineraline SM forume,tik nepamenu ar sioje temoje ar apie mineraline pudra,man ji super,tik sepetuka kita naudoju,nes tas prie pudros man astrokas,tai TBS sepetuka naudoju,labai,labai gera pudra Deja jau pasibaige begsiu ja pirkti vel turbut nes nesugalvoju kokia kita pirkti,o nuo krempudros labai veidas blyzga
man tas šepetukas puikus tik va pudra buvo gera, o kai įdegiau, grįžau savaitę praleidus pajūry, per šviesi man ji reikia laukti rudens
O koki purskiama kondicionieriu pasiulytumete sausiems, pazeistiems, labai besiveliantiems plaukams?
esu turejusi visus l'oreal purskiamus kondicionierius isskyrus rozini. tai didziausia ispudi paliko anti -breakage, geltonas su raudonu kamsteliu. jau gal 3 buteliuka is eiles perku. purskiu tik ant slapiu plauku. didziausias jo pliusas, kad patiesina mano linkusius pustis ir banguotis plaukus, maloniai kvepia, neimanoma jo padauginti ir nesijaucia ant plauku. o labiausiai nusivyliau color-vive (raudonas buteliukas) isvis nieko nedaro, galima naudoti tik del uv filtro vasara, ir total repair 5, baisesnio produkto nesu turejusi! plaukus padarydavo kaip siaudus, jautesi kazkoks lipnumas net isdziuvus plaukams. bandziau ji prisijaukinti, bet jis akivaizdziai blogino plauku bukle.