Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Simbyte @ 2010 04 29, 22:14)
user posted image
Ar nekemša porų? mineralinės kosmetikos temoj ten merginos diskutuoja, kad nelabai kokia ši pudra, braižo tas šepetėlis veidą po to.  g.gif

šepetėlis tikrai šiurkštus, todėl aš naudoju kitą, bet pati pudra man nepakeičiama, tobulai maskuoja wub.gif tik dabar kol oda sausa ja brūšteliu ant kreminės, nes kitaip man traukia odą, o vasarą kai oda riebesnė, naudoja šią pudrą tik ant kremo, veidas atrodo laabai lygus, be to ji turi SPF15- dar vienas pliusas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 30, 10:25)
Laukiu issamaus atsakymo, koks nr kaip spalvyte kaip dengiasi kaip maskuoja kaip nenuplaukia biggrin.gif Nes manau kad musu oda panasi..

Pirkau spalvytę 200, tai nieko lyg, na galėtų būti vos vos tamsesnė, bet šiaip nebloga wink.gif maskuoja gerai, dengiasi bent man gerai, bet jei sausa oda, tai manau nepasidengtų gražiai smile.gif blizgesys aišku išlenda po kiek laiko, bet tikrai ne taip greitai, kaip nuo kitų pudrų smile.gif ir tas blizgesus nebūna toks baisūs, kaip būna nuo kitų, kad atrodo išvis veidas šlapias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 29, 22:14)
user posted image

Ar nekemša porų? mineralinės kosmetikos temoj ten merginos diskutuoja, kad nelabai kokia ši pudra, braižo tas šepetėlis veidą po to.  g.gif

Man,ji patinka,nieko blogo negaliu pasakyti....o va sepetelis,tai tikrai man persiurkstus,naudoju kita,nes sis sepetelis man irgi nepatinka,bet pudryte super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 30 balandžio 2010 - 19:12
[quote=Simbyte,2010 04 29, 23:14]
user posted image
[/quote]
Ar nekemša porų? mineralinės kosmetikos temoj ten merginos diskutuoja, kad nelabai kokia ši pudra, braižo tas šepetėlis veidą po to. g.gif
[/quote]
Man tai labai patinka,kad ir kokia kita pirkciau,visada sita atsargai turesiu thumbup.gif O sepetelis man nebraizo, viskas normaliai schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 04 30, 19:08-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 04 30, 19:08)
Man,ji patinka,nieko blogo negaliu pasakyti....o va sepetelis,tai tikrai man persiurkstus,naudoju kita,nes sis sepetelis man irgi nepatinka,bet pudryte super  smile.gif

man ir si pudra labai patinka wub.gif
su sio sepeteliu man nepatogu dazytis, naudoju kita ax.gif
Atsakyti
atsirado naujas tusas http://www.loreal-pa...ion-lashes.aspx graziai evos longorios blakstienos wub.gif bet tikriausiai kaip visada, nufotosopinta viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 05 12, 20:46)
atsirado naujas tusas http://www.loreal-pa...ion-lashes.aspx graziai evos longorios blakstienos  wub.gif bet tikriausiai kaip visada, nufotosopinta viskas cool.gif

Idomu kaip sis tusas bigsmile.gif Ar panasus i Colagen bus smile.gif
Atsakyti
Norėčiau išbandyti Loreal tušą, bet negaliu išsirinkti doh.gif Gal patarsit? Reikia, kad storintų ir riestų. Gerai būtų, kad ir ilgintų, bet nebūtinai lotuliukas.gif
Atsakyti
O kuria labaiau vertetu pirkti ? biria mineraline ar su voleliu? Noreciau, kad maskuotu, o ir oda nera sausa...
Atsakyti
QUOTE(wanilla555 @ 2010 05 13, 22:48)
O kuria labaiau vertetu pirkti ? biria mineraline ar su voleliu? Noreciau, kad maskuotu, o ir oda nera sausa...

manau vasaros sezonui artėjant tikrai vertčiau pirkti mineralinę, ypač jei oda nėra sausa, kaip jau rašiau ji labai gražiai maskuoja ir ilgai išklieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 05 12, 20:46)
atsirado naujas tusas http://www.loreal-pa...ion-lashes.aspx graziai evos longorios blakstienos  wub.gif bet tikriausiai kaip visada, nufotosopinta viskas cool.gif

niu zinokit nusipirkau si tusa, bet tikejaus geresnio rezultato, pailgina gal neblogai, islieka ir neblogai, nenubyra, bet kas del tankinimo tai labai minimaliai, nu tikrai nepadaro milijono blakstienu kaip, kad raso.
man visdelto labiausia patinka user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 05 16, 12:33)
niu zinokit nusipirkau si tusa, bet tikejaus geresnio rezultato, pailgina gal neblogai, islieka ir neblogai, nenubyra, bet kas del tankinimo tai labai minimaliai, nu tikrai nepadaro milijono blakstienu kaip, kad raso.

niu ilgiau panaudojus galiu pasakyt, kad man sitas tusas isvis nieko gero doh.gif schmoll.gif
nu sulipina blakstienas, padaro ne milijona o kokias penkias geriausiu atveju, nezinau kaip damust ji reikes doh.gif
Atsakyti