prisipazinsiu, neskaiciau temos, (darbe esu, negaliu paskaityti), ar kas naudojat toki sampuna?
vien apazistama isgyre, kad plaukai superiniai, zvilga nerealiai (siaip is tikruju jos plaukai zvilgantys laaaabai), tai galvoju ar cia tik jai ar cia visiems toks poveikis..
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 04 27, 09:25)
kuris atspalvis šios pudros yra šviesiausias?
W1
QUOTE(Eveline @ 2010 04 27, 10:08)
prisipazinsiu, neskaiciau temos, (darbe esu, negaliu paskaityti), ar kas naudojat toki sampuna?
vien apazistama isgyre, kad plaukai superiniai, zvilga nerealiai (siaip is tikruju jos plaukai zvilgantys laaaabai), tai galvoju ar cia tik jai ar cia visiems toks poveikis..
Man tai jis tikrai superinis .As naudoju jau n -taji buteluka , ir balzama toki . Kolkas geresnio nieko savo plaukams neatradau. Kad ir is Lorealio kitu neradau pakaitalo. Megstu isbandyti, bet sita visad turiu
QUOTE(Eveline @ 2010 04 27, 11:08)
Aš labai dažnai jį naudojų, vienas iš mano favorit. Dar labai patinka toks pat ružavas tik Light, skirtas ilgiems linkusiems riebaluotis plaukams. Kolkas geresnių sau neradau, MB irgi jį naudoja, jo plaukai tada labai blizga
QUOTE(Aristeja @ 2010 04 27, 11:50)
Ačiū
QUOTE(Sypsena84 @ 2010 04 27, 11:08)
Esu ji ne karta naudojus ir vis prie jo gristu. Nera didelis stebuklas, bet kaip uz savo kaina tai geras daiktas, mano plaukams tinka, buna minksti, svelnus, purus. Kiek matau jis daug kam patinka.
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 04 27, 10:25)
kuris atspalvis šios pudros yra šviesiausias?
Pasiziurekite cia ,cia man atrodo visi sios pudrytes atspalviai
http://www.loreal-pa...lden-beige.aspx
+2010 04 28, 18:21-->
Cia gal ir visi bet Lietuvoj kiti ,kaikuriu cia net nera
QUOTE(Lina @ 2010 04 28, 18:21)
Pasiziurekite cia ,cia man atrodo visi sios pudrytes atspalviai
QUOTE(Aristeja @ 2010 04 28, 20:05)
Tai,kad man atrodo,kad kai kurie cia esami atspalviai yra gana klaikoki ir nenaturaliai atrodantys Mano W 4 isvis neatitinka spalvos,kokia matau cia Paprasciausias variantas,nueiti i parduotuve ir issirinkti sau tinkama atspalvi
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 26, 18:39)
Nusipirkau ją šiandien, ryt bandysiu teptis, bet esu turėjusi kelias kitų firmų, puikai tepdavosi pirštais arba šepetuku
Na tai kur atsiliepimai??
Gal turite pasisakymu apie siuos? Aciu
Beje pirmajam maximoj 50% nuolaida
[/quote]
Ar nekemša porų? mineralinės kosmetikos temoj ten merginos diskutuoja, kad nelabai kokia ši pudra, braižo tas šepetėlis veidą po to.
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 29, 12:02)
Na tai kur atsiliepimai??
Pamiršti, dabar skubu, kai grįšiu namo bet atsiliepimai geri tik plačiau pakomentuosiu ką nors
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 30, 07:43)
Pamiršti, dabar skubu, kai grįšiu namo bet atsiliepimai geri tik plačiau pakomentuosiu ką nors
Laukiu issamaus atsakymo, koks nr kaip spalvyte kaip dengiasi kaip maskuoja kaip nenuplaukia Nes manau kad musu oda panasi..