Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

prisipazinsiu, neskaiciau temos, (darbe esu, negaliu paskaityti), ar kas naudojat toki sampuna?
user posted image
vien apazistama isgyre, kad plaukai superiniai, zvilga nerealiai (siaip is tikruju jos plaukai zvilgantys laaaabai), tai galvoju ar cia tik jai ar cia visiems toks poveikis..

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 04 27, 09:25)
kuris atspalvis šios pudros yra šviesiausias?  g.gif

W1

QUOTE(Eveline @ 2010 04 27, 10:08)
prisipazinsiu, neskaiciau temos, (darbe esu, negaliu paskaityti), ar kas naudojat toki sampuna?
user posted image
vien apazistama isgyre, kad plaukai superiniai, zvilga nerealiai (siaip is tikruju jos plaukai zvilgantys laaaabai), tai galvoju ar cia tik jai ar cia visiems toks poveikis..

4u.gif

Man tai jis tikrai superinis .As naudoju jau n -taji buteluka , ir balzama toki . Kolkas geresnio nieko savo plaukams neatradau. Kad ir is Lorealio kitu neradau pakaitalo. Megstu isbandyti, bet sita visad turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2010 04 27, 11:08)
user posted image

4u.gif

Aš labai dažnai jį naudojų, vienas iš mano favorit. Dar labai patinka toks pat ružavas tik Light, skirtas ilgiems linkusiems riebaluotis plaukams. Kolkas geresnių sau neradau, MB irgi jį naudoja, jo plaukai tada labai blizga wub.gif

QUOTE(Aristeja @ 2010 04 27, 11:50)

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena84 @ 2010 04 27, 11:08)
user posted image

4u.gif

Esu ji ne karta naudojus ir vis prie jo gristu. Nera didelis stebuklas, bet kaip uz savo kaina tai geras daiktas, mano plaukams tinka, buna minksti, svelnus, purus. mirksiukas.gif Kiek matau jis daug kam patinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 04 27, 10:25)
kuris atspalvis šios pudros yra šviesiausias?  g.gif

Pasiziurekite cia ,cia man atrodo visi sios pudrytes atspalviai

http://www.loreal-pa...lden-beige.aspx
Atsakyti
smile.gif+2010 04 28, 18:21-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 04 28, 18:21)
Pasiziurekite cia ,cia man atrodo visi sios pudrytes atspalviai

http://www.loreal-pa...lden-beige.aspx

Cia gal ir visi bet Lietuvoj kiti ,kaikuriu cia net nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 04 28, 20:05)
Cia gal ir visi bet Lietuvoj kiti ,kaikuriu cia net nera  smile.gif

Tai,kad man atrodo,kad kai kurie cia esami atspalviai yra gana klaikoki ir nenaturaliai atrodantys blink.gif Mano W 4 isvis neatitinka spalvos,kokia matau cia schmoll.gif Paprasciausias variantas,nueiti i parduotuve ir issirinkti sau tinkama atspalvi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 26, 18:39)
Nusipirkau ją šiandien, ryt bandysiu teptis, bet esu turėjusi kelias kitų firmų, puikai tepdavosi pirštais arba šepetuku wink.gif

Na tai kur atsiliepimai?? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Gal turite pasisakymu apie siuos? Aciu 4u.gif
Beje pirmajam maximoj 50% nuolaida ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 29 balandžio 2010 - 16:45

user posted image
[/quote]

Ar nekemša porų? mineralinės kosmetikos temoj ten merginos diskutuoja, kad nelabai kokia ši pudra, braižo tas šepetėlis veidą po to. g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 29, 12:02)
Na tai kur atsiliepimai?? bigsmile.gif

Pamiršti, dabar skubu, kai grįšiu namo bigsmile.gif bet atsiliepimai geri biggrin.gif tik plačiau pakomentuosiu ką nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 30, 07:43)
Pamiršti, dabar skubu, kai grįšiu namo  bigsmile.gif  bet atsiliepimai geri biggrin.gif tik plačiau pakomentuosiu ką nors biggrin.gif

Laukiu issamaus atsakymo, koks nr kaip spalvyte kaip dengiasi kaip maskuoja kaip nenuplaukia biggrin.gif Nes manau kad musu oda panasi..
Atsakyti