Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

smile.gif+2010 04 23, 23:00-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 04 23, 23:00)
W4 GOLDEN BEIGE mirksiukas.gif

As irgi turiu ta atspalvi, ir dar W1, tai siuo metu maisau abu, nes W4 dar siek tik vienas naudojamas butu per tamsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 23, 22:02)
As irgi turiu ta atspalvi, ir dar W1, tai siuo metu maisau abu, nes W4 dar siek tik vienas naudojamas butu per tamsus smile.gif

O man W4 siuo metu pats tas thumbup.gif tik orams pagerejus,vasarop,jau per sviesus turbut bus mastau.gif o tamsiasnio atspalvio turbut nera,ar klystu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina)
O man W4 siuo metu pats tas thumbup.gif  tik orams pagerejus,vasarop,jau per sviesus turbut bus  mastau.gif  o tamsiasnio atspalvio turbut nera,ar klystu? blush2.gif

yra W5 ir W6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 24 balandžio 2010 - 10:10
QUOTE(Orestes @ 2010 03 04, 14:44)
Išbandžiau ir aš šiandien naująją Loreal pudrytę MatMorphose  thumbup.gif Oda tokia aksominė, visai kaip ir rašo gamintojai  wub.gif Sėdžiu dabar ir vis paliečiu odą, ir vis galvoju, kad kremo taigi nepakeičiau, tą patį tepiausi, o oda tokia švelni ir maloni  wub.gif Ir spalvytė puikiai prisitaikė prie odos, iš pradžių maniau, kad per tamsi man bus, bet labai gerai atrodo  smile.gif Jau noriu nusipirkti, bet va prisipirkau MF Miracle Touch su nuolaida, tai to dar labai ilgam užteks  verysad.gif Taigi bandau dabar save įtikinti, kad nereikia man Lorealio dabar  biggrin.gif
Papildyta:
Taip džiaugiausi, kad pamiršau parašyt, kad vieną minusiuką pastebėjau  blush2.gif Mano oda dabar žiemą šiek tiek pasausėjusi, yra sausesnių vietų ant veido, tai pudra jas šiek tiek išryškino  unsure.gif
O tuo pačiu dar ir vieną pliusiuką parašysiu - puikiai maskuoja  thumbup.gif Oda labai lygi, porų nesimato, jaučiuosi kaip nufotoshopinta  biggrin.gif

Noriu ir aš jos, o čia žiūriu atsiliepimai puikūs smile.gif
Ar nekemša porų? Mano oda riebi, tai baisoka.. Ir kaip dėl blizgesio? Man po visų išlenda, bet nuo kai kurių išvis kaip šlapia atrodau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 balandžio 2010 - 16:11
smile.gif+2010 04 23, 18:32-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 04 23, 18:32)
As naudoju ne kompaktine,bet biria pudryte,bet esu visai patenkinta,mano oda taip pat misri,T zona riebi,o zandukai linke issauseti.

as irgi sita naudoju ir esu labai patenkinta rolleyes.gif labiausiai del to, kad nenusausina mano sauseti linkusiu skruostu. taip pat nuvienodina odos spalva, uzmaskuoja mano raudona lyg pijoko nosi biggrin.gif ir nesimato, kad ant veido kas nors tepta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 17:34)
Noriu ir aš jos, o čia žiūriu atsiliepimai puikūs smile.gif
Ar nekemša porų? Mano oda riebi, tai baisoka.. Ir kaip dėl blizgesio? Man po visų išlenda, bet nuo kai kurių išvis kaip šlapia atrodau biggrin.gif

Irgi maniau butu idomu pabandyt ta pudra bet kai parduotuvej perbraukiau su pirstu per pati sviesiausia atspalvi,jis man pasirode lyg juodaodei ar bent jau ziauriai idegusiai odai skirtas,tai praejo noras biggrin.gif Nors gal ant odos patepus pasvieseja...bet vistiek bijociau bandyt unsure.gif
Atsakyti
Labas Mamytės 4u.gif gal kuri bandėte naująjį kremą Youth Code? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
Sveikos,kas naudojat nauja pudra matine,kaip tepat ja?As nusipirkau,norejau isbandyti,bet man ji visai nesitepe,nuejo gumulukais kazkokiais doh.gif ,visai nepasiskirste ant odos unsure.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 04 24, 11:10)
yra W5 ir W6

Ot,tai aciu aciuks.gif nes kai pirkausi,buvo paskutinis W 4-as,daugiau ir nebesidairiau,galvojau,kad kitu atspalviu ir nebera,bet siaip esu patenkinta pudryte,pasibaigus butinai kita pirksiu,tik tamsesnia truputuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 04 26, 16:40)
Sveikos,kas naudojat nauja pudra matine,kaip tepat ja?As nusipirkau,norejau isbandyti,bet man ji visai nesitepe,nuejo gumulukais kazkokiais doh.gif ,visai nepasiskirste ant odos unsure.gif ..

Nusipirkau ją šiandien, ryt bandysiu teptis, bet esu turėjusi kelias kitų firmų, puikai tepdavosi pirštais arba šepetuku wink.gif
Atsakyti
gal kas esat bande siuos produktus? user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 04 24, 11:10)
yra W5 ir W6

kuris atspalvis šios pudros yra šviesiausias? g.gif
Atsakyti