Sveikos Siandien uzejau i Droga ir atradau priemone plauku pigmento blukinimui- L'oreal super blonde.... Man labai aktualu, nes noriu grizti prie naturalios spalvos (is sokolado i smeline)..... Suprantu kad bus sunku, "nuryzesiu" ir tt... bet jau atsibodo tamsiai buti.... ne man tamsus plaukai.... Tai va, norejau paklausti, ar kas is jusu naudojo sia priemone?
o ka tu ten tokio atradai? plauku dazus, kremas, kauke ar ka? nes as nelabai supratau
Ten kaip raso- plauku blukintojas, nesuteikiantis atspalvio.. (kadangi dezutes neatidariau, tai nzn kokios konsistencijos.... bet sakau, pastebejau uzrasa kad yra 6 procentai peroksido, amoniakas ir dar visokiu velniu.....
Sruogeliu tai nenoriu... mano per ilgi plaukau, iki liemens, tai kazkaip tos sruogeles nelabai man ant tokio ilgio plauku....
Sruogeliu tai nenoriu... mano per ilgi plaukau, iki liemens, tai kazkaip tos sruogeles nelabai man ant tokio ilgio plauku....
ar kasnors bande loreal kerastan atrodo taip vadinasi , skatina plauku augima
zinau kad brangus bet idomu kiek kainuoja ?
zinau kad brangus bet idomu kiek kainuoja ?
QUOTE(^^liutuke @ 2006 05 03, 10:24)
o kainas gal zinai?
Vokietijoje uz 250 ml sampuna sumokesi 15-16 EUR
QUOTE(jkrista @ 2006 04 26, 23:39)
gal žinote kur galima įsigyti L'Oreal Profesional plaukų priežiūros priemonių? Šampūnų, kaukių ir panašių dalykėlių . pas mus provincijoje tai tikrai nėra
Ar jau išbandei ką nors?
Aš tai nusipirkau LOREAL Professionnel kaukę intense repair.Nu labai patenkinta -plaukai šoka kartu su manimi Na, šiaip tai jie nėra šokantys-turiu plaukų daug , bet jie ploni, linkę veltis, kai kur garbanojasi nuo pat šaknų (tokie pasislėpę garbiniuotojai, dėl kurių ir nešoka).Tai ko norėjau, gavau - kritimą ir lengvumą.Nežinau ar ji tiktų plaukams , kurie iš prigimties yra sunkūs ir krintantys Todėl tik noriu pasidžiaugti, bet kitems rekomenduoti nesiryžtu
Naudoju L'oreal professionel linijos dazus plaukams "Majirel"(juodus) ir tos pacios linijos sampuna "vitaminocolor".Esu patenkinta kaip niekada Dazai ilgai islieka,plaukai zvilga.Dar labai patinka raudonos linijos sampunas ir kauke
ir aš prisijungiu prie "vitamino color" gerbėjų būrio
nusipirkau jį ir tik po to čia radau tiek gerų atsiliepimų, tei šiandien jau išmėginau - tikrai ir kvapas, ir blizgesys - nu, žodžiu, tai, ko ieškojau
iš seniau turputį turiu nusipirkus "color show. liss cream." - kadangi mano plauliukai linkę šiauštis - tei šis tiesinantis pienelis tikrai truputį "sutramdo" juos netgi geriau nei aliejukas
nusipirkau jį ir tik po to čia radau tiek gerų atsiliepimų, tei šiandien jau išmėginau - tikrai ir kvapas, ir blizgesys - nu, žodžiu, tai, ko ieškojau
iš seniau turputį turiu nusipirkus "color show. liss cream." - kadangi mano plauliukai linkę šiauštis - tei šis tiesinantis pienelis tikrai truputį "sutramdo" juos netgi geriau nei aliejukas
Gal tokisMy Webpage
o, ir man ta pati bėda.
QUOTE(CrazySun @ 2006 08 10, 17:20)
kadangi mano plauliukai linkę šiauštis - tei šis tiesinantis pienelis tikrai truputį "sutramdo" juos netgi geriau nei aliejukas
o, ir man ta pati bėda.
QUOTE(Simara @ 2006 08 09, 22:14)
Naudoju L'oreal professionel linijos dazus plaukams "Majirel"(juodus) ir tos pacios linijos sampuna "vitaminocolor".Esu patenkinta kaip niekada Dazai ilgai islieka,plaukai zvilga.Dar labai patinka raudonos linijos sampunas ir kauke
As irgi issimylejau i sita shampuna
QUOTE(Malena @ 2006 08 10, 16:59)
As irgi issimylejau i sita shampuna
as irgi vitamino color gerbeja siandien kaip tik isigijau jo dideli buteli,
1.5 litro nes labiau apsimoka dar norejau pirkti ir absolute repair, nes irgi geras bet kad nebuvo...sake kita savaite bus, tai reiks isigyt dar pienelius ju naudoju nenuplaunamus ir kauke, tai geri tikrai