Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Mergaitės gal yra naudojančiu Loreal Paris tušą Volumissime? Mačiau, kad yra Volumissimex5 ir Volumissimex4 - gal galite pasakyti kuo jie skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*spanguolyte @ 2010 03 28, 19:28)
luzinejantiems plauku galiukams yra nauji loreal exper force vector gaminiai, tikrai verti demesio, tokia raudona serija

force vector kauke labai patinka wub.gif
Atsakyti
Gal kas išbandėt naujus purškyklius, naktinius eliksyrus ir nenuplaunamus balzamus? 4u.gif
Atsakyti
nežinau, ar čia kreipiuosi, bet gal kas žinot, ką reiškia ant kosmetikos priemonių toks ženkliukas, panašus į apvalų indelį atidarytą, o jo viduje būna užrašyta 6M, 12M, 18M? Ar čia kiek laiko galima naudotis kremu nuo jo atidarymo mėnesiais?
Atsakyti
QUOTE(muvija @ 2010 04 13, 15:31)
nežinau, ar čia kreipiuosi, bet gal kas žinot, ką reiškia ant kosmetikos priemonių toks ženkliukas, panašus į apvalų indelį atidarytą, o jo viduje būna užrašyta 6M, 12M, 18M? Ar čia kiek laiko galima naudotis kremu nuo jo atidarymo mėnesiais?

taip smile.gif
Atsakyti
zadu isigyti, gal turite atsiliepimu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2010 04 18, 14:00)
zadu isigyti, gal turite atsiliepimu

Turiu kitą naktinį eliksirą, su raudonu kamšteliu. Labai riebina plaukus, ant nakties užtepus, būtina ryte išsiplauti galvą. Kol kas jokio poveikio nematau. Kvapas labai malonus wub.gif
Atsakyti
Noriu įsigyti kompaktinę pudrą, gal galite rekomenduoti mišriai linkusiai sausėti odai? Kiek žiūrėjau stenduose ant pudrų neparašyta kokiai odai skirta, o konsultantėm netikiu doh.gif
Atsakyti
Gal kas bandet? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 04 23, 10:41)
Na nejaugi nieks nebenaudoja šios kosmetikos?  g.gif

As naudoju ne kompaktine,bet biria pudryte,bet esu visai patenkinta,mano oda taip pat misri,T zona riebi,o zandukai linke issauseti.Stai tokia mano:
user posted image
Atsakyti
smile.gif+2010 04 23, 19:32-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 04 23, 19:32)
As naudoju ne kompaktine,bet biria pudryte,bet esu visai patenkinta,mano oda taip pat misri,T zona riebi,o zandukai linke issauseti.Stai tokia mano:
user posted image

Koks atspalvis jusu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 23, 21:54)
Koks atspalvis jusu? smile.gif

W4 GOLDEN BEIGE mirksiukas.gif
Atsakyti