QUOTE(*spanguolyte @ 2010 03 28, 19:28)
luzinejantiems plauku galiukams yra nauji loreal exper force vector gaminiai, tikrai verti demesio, tokia raudona serija
force vector kauke labai patinka
Gal kas išbandėt naujus purškyklius, naktinius eliksyrus ir nenuplaunamus balzamus?
nežinau, ar čia kreipiuosi, bet gal kas žinot, ką reiškia ant kosmetikos priemonių toks ženkliukas, panašus į apvalų indelį atidarytą, o jo viduje būna užrašyta 6M, 12M, 18M? Ar čia kiek laiko galima naudotis kremu nuo jo atidarymo mėnesiais?
QUOTE(muvija @ 2010 04 13, 15:31)
nežinau, ar čia kreipiuosi, bet gal kas žinot, ką reiškia ant kosmetikos priemonių toks ženkliukas, panašus į apvalų indelį atidarytą, o jo viduje būna užrašyta 6M, 12M, 18M? Ar čia kiek laiko galima naudotis kremu nuo jo atidarymo mėnesiais?
taip
zadu isigyti, gal turite atsiliepimu
QUOTE(dovilepp @ 2010 04 18, 14:00)
Turiu kitą naktinį eliksirą, su raudonu kamšteliu. Labai riebina plaukus, ant nakties užtepus, būtina ryte išsiplauti galvą. Kol kas jokio poveikio nematau. Kvapas labai malonus
Gal kas bandet? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 04 23, 10:41)
Na nejaugi nieks nebenaudoja šios kosmetikos?
As naudoju ne kompaktine,bet biria pudryte,bet esu visai patenkinta,mano oda taip pat misri,T zona riebi,o zandukai linke issauseti.Stai tokia mano:
+2010 04 23, 19:32-->
Koks atspalvis jusu?
QUOTE(Lina @ 2010 04 23, 19:32)
As naudoju ne kompaktine,bet biria pudryte,bet esu visai patenkinta,mano oda taip pat misri,T zona riebi,o zandukai linke issauseti.Stai tokia mano:
Koks atspalvis jusu?