Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Jeigu,tai true match mineral tai as turiu tokia,nelabai iziebiu pavadinimo lens.gif biggrin.gif tai man ji nebloga,naudoju ir nesiskundziu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 04, 16:06)
Kuri jum geresnė pasirodė MF ar šita? svarstau kurią imt ax.gif  kuri labiau išlaiko matiškumą ir geriau maskuoja?

Maskuoja geriau Lorealio putos . Labai aksomine ir matine odele atrodo. Man kaip jau ir rasiau labai patiko, bet spalva per sviesia issirinkau, spalva Golden Ivory ,kaip mineralkes w1, atrodau labai balta as naudodavau mineralke w4. Nesiu i isparduotuve ax.gif
Jei reikia labiau matiskumo si kaip tik . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 04, 17:19)
Maskuoja geriau Lorealio putos . Labai aksomine ir matine odele atrodo. Man kaip jau ir rasiau labai patiko, bet spalva per sviesia issirinkau, spalva Golden Ivory  ,kaip mineralkes w1, atrodau labai balta as naudodavau mineralke w4. Nesiu i isparduotuve  ax.gif
Jei reikia labiau matiskumo si kaip tik .  mirksiukas.gif

Čia šviesiausia spalva kurią LT galima rast? man mineralkė w1 per tamsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 04, 16:30)
Čia šviesiausia spalva kurią LT galima rast? man mineralkė w1 per tamsi  ax.gif

Man atrodo sviesiausia , bet si kazkaip atrodo dar sviesesne nei mineralke , nu net eisiu paziuret g.gif Jos kodas tai115,bet pavadinimas Golden Ivory, visai kaip w1 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 04, 17:38)
Man atrodo sviesiausia , bet si kazkaip atrodo dar sviesesne nei mineralke , nu net eisiu paziuret  g.gif Jos kodas tai115,bet pavadinimas Golden Ivory, visai kaip w1  g.gif

na jei nesunku palyginkit, ar ši šviesesnė už mineralinę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 04, 17:19)
Maskuoja geriau Lorealio putos . Labai aksomine ir matine odele atrodo. Man kaip jau ir rasiau labai patiko, bet spalva per sviesia issirinkau, spalva Golden Ivory  ,kaip mineralkes w1, atrodau labai balta as naudodavau mineralke w4. Nesiu i isparduotuve  ax.gif
Jei reikia labiau matiskumo si kaip tik .  mirksiukas.gif

sakykit, kokia pudros bonkute? smile.gif pirstu reikia imti pudra, ar isspaudineti reikia? nes ant foto nelb matosi,kas kaip. o gyvai nesu maciusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 04, 16:41)
na jei nesunku palyginkit, ar ši šviesesnė už mineralinę 4u.gif

Panasu kad abi vienodai sviecia . Gal kiek mineralke geltonesne .Reiktu bandyti ant veiduko g.gif
Papildyta:
QUOTE(olga_klp @ 2010 03 04, 16:45)
sakykit, kokia pudros bonkute? smile.gif pirstu reikia imti pudra, ar isspaudineti reikia? nes ant foto nelb matosi,kas kaip. o gyvai nesu maciusi biggrin.gif

Bonkutes principas kaip Maybeline putu ,reik pirstu. As tai turiu nuo kazkokio kremo mentuke maza ,kad po nagais neprilystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 04, 17:06)
Kuri jum geresnė pasirodė MF ar šita? svarstau kurią imt ax.gif  kuri labiau išlaiko matiškumą ir geriau maskuoja?

Na žinokit man abi patinka biggrin.gif MF neseniai įsigijau, dar nelabai daug naudojau. Bet šiaip esu labai ja patenkinta. Dėl maskavimo, tai Loreal geriau maskuoja, taip man atrodo g.gif O kalbant apie matiškumo išlaikymą, tai man čia jau kiek sunkiau pasakyt, nes nelabai turiu problemų su veido blizgesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2010 03 04, 16:25)
As irgi ta naujaja bandziau ant rankos,tai labai gera ispudi paliko smile.gif  noriu jos  biggrin.gif

Gal kas  sita naudojat?

user posted image

butu idomus atsiliepimai  smile.gif

As sita nuo pirmadienio naudoju ir gailiuosi,kad anksciau neatejo i galva nusipirkti...labai patinka. Maskuoja gerai labai,bet nesimato,kad kazkas butu deta ant veido,man poru nekemsa,spalva idealiai atitaikiau,kai veliau idegsiu, imsiu tamsesni atspalvi rolleyes.gif
Kas naudojat gal galit pasakyti,kokie atspalviai yra i gelsvuma,ne i rausvuma,nes dabar turiu W1,bet veliau reikes jau tamsesnes siek tiek,tik labai noreciau vel pataikyt spalva,mano oda gelsva siek tiek. Tai turbut irgi is W kazka reiketu imti? Bet kad per tamsi nebutu... g.gif
Atsakyti
permečiau temą tai radau visai neblogų atsiliepimų apie Loreal Professionnel Absolut Repair seriją, bet gal kas naudojo būtent tokį user posted image serumą? mano plaukų galiukai kažkokia katastrofa, žinoma juos kirpsiu, bet ar ši linija padeda kad daugiau plaukai neskilinėtų? g.gif ar gal šiaip kokių pasiūlymų bus? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 04, 18:38)
Man atrodo sviesiausia , bet si kazkaip atrodo dar sviesesne nei mineralke , nu net eisiu paziuret  g.gif Jos kodas tai115,bet pavadinimas Golden Ivory, visai kaip w1  g.gif

o koks sekantis numeriukas eina po 115? kokia spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 03 05, 19:45)
permečiau temą tai radau visai neblogų atsiliepimų apie Loreal Professionnel Absolut Repair seriją, bet gal kas naudojo būtent tokį user posted image serumą? mano plaukų galiukai kažkokia katastrofa, žinoma juos kirpsiu, bet ar ši linija padeda kad daugiau plaukai neskilinėtų?  g.gif ar gal šiaip kokių pasiūlymų bus? 4u.gif  blush2.gif

luzinejantiems plauku galiukams yra nauji loreal exper force vector gaminiai, tikrai verti demesio, tokia raudona serija
Atsakyti