Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(rentabili @ 2010 02 14, 16:52)
gal kas nors is mamyciu naudoja juodaji telescopika. perskaicaiu tema bet atsiliepimu nelabai radau. turiu auksini bet nesu labai patenkinta , gal sepetelis nelabai patinka g.gif

Naudojau juodą telskopiką (ne vieną buteliuką), tai efektas panašus į auksinį, tik jis daugiau juodumo priduoda, nes ir vadinasi carbon black, sidabrinis telesk., suteikia natūralumo efektą.
Atsakyti
Sveikos.Sorry už kvailą klausimą,bet kur galima rasti pirkti Loreal True Match roll'on makiažo pagrindas?Su voleliu.Kokia maždaug kaina?
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 02 15, 19:59)
Sveikos.Sorry už kvailą klausimą,bet kur galima rasti pirkti Loreal True Match roll'on makiažo pagrindas?Su voleliu.Kokia maždaug kaina?

Drogas, Sarma , Kosmada... visur kur yra dekoratyvines Loreal kosmetikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 12, 20:22)
gal jau kuriai teko isbandyti sia pudryte? bigsmile.gif
user posted image

bandziau wub.gif nors siap loreal pudru nenaudoju,sita paliko tikrai gera ispudy.Nezinau ar yra LT,mane Paryziuje padaze su ja.Veidas atrode labai naturaliai,gaiviai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo catherina: 23 vasario 2010 - 09:24
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 12, 19:22)
gal jau kuriai teko isbandyti sia pudryte? bigsmile.gif
user posted image

QUOTE(catherina @ 2010 02 23, 09:23)
bandziau wub.gif nors siap loreal pudru nenaudoju,sita paliko tikrai gera ispudy.Nezinau ar yra LT,mane Paryziuje padaze su ja.Veidas atrode labai naturaliai,gaiviai  thumbup.gif

Siandien Droge jau atsrado , ir iskarto nuolaida prritaikyta naujam produktui. Ant rankos pabandziau ,labai maloniai tepasi,bet jauciu pirksiu .....
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 23, 15:24)
Siandien Droge jau atsrado , ir iskarto nuolaida prritaikyta naujam produktui. Ant rankos pabandziau ,labai maloniai tepasi,bet jauciu pirksiu .....

kiek kainuoja su nuolaida? idomu kokiam odos tipui g.gif bet jauciu labiau riebiai, kaip ir Maybelline putos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 23, 14:55)
kiek kainuoja su nuolaida? idomu kokiam odos tipui g.gif bet jauciu labiau riebiai, kaip ir Maybelline putos g.gif

Su nuolaida apie 32 Lt.
Atsakyti
masina ir mane jinai, ta sufle pudra naujiena, tik kad dabar kitko uzsipirkus doh.gif parasykite mergaites atsiliepimus. 4u.gif apie ja drogo lankstinuke labai graziai raso stulbinanciai puri sufle tekstura susidedanti is lyginamojo makiazo pagrindo, matini efekta suteikiancio pagrindo ir aksomo daleliu.tobulai pasisikirsto ant odos islygina poras ir rauksles.rezultatas-aksomine oda, matinis ir spindintis efektas na labai graziai raso jau noriu wacko.gif idomu kaip realiai viskas atrodo g.gif
Atsakyti
Nu praeita savaite nusipirkau tas putas .Nepaprastai gerai dengia aksomine odele pasidaro , gerai maskuoja, ir svelnu ..... Bet as tai su spalvike nepataikiau doh.gif Pasiemiau per sviesia ,o seip thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš šiandien naująją Loreal pudrytę MatMorphose thumbup.gif Oda tokia aksominė, visai kaip ir rašo gamintojai wub.gif Sėdžiu dabar ir vis paliečiu odą, ir vis galvoju, kad kremo taigi nepakeičiau, tą patį tepiausi, o oda tokia švelni ir maloni wub.gif Ir spalvytė puikiai prisitaikė prie odos, iš pradžių maniau, kad per tamsi man bus, bet labai gerai atrodo smile.gif Jau noriu nusipirkti, bet va prisipirkau MF Miracle Touch su nuolaida, tai to dar labai ilgam užteks verysad.gif Taigi bandau dabar save įtikinti, kad nereikia man Lorealio dabar biggrin.gif
Papildyta:
Taip džiaugiausi, kad pamiršau parašyt, kad vieną minusiuką pastebėjau blush2.gif Mano oda dabar žiemą šiek tiek pasausėjusi, yra sausesnių vietų ant veido, tai pudra jas šiek tiek išryškino unsure.gif
O tuo pačiu dar ir vieną pliusiuką parašysiu - puikiai maskuoja thumbup.gif Oda labai lygi, porų nesimato, jaučiuosi kaip nufotoshopinta biggrin.gif
Atsakyti
As irgi ta naujaja bandziau ant rankos,tai labai gera ispudi paliko smile.gif noriu jos biggrin.gif

Gal kas sita naudojat?

user posted image

butu idomus atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 04, 14:44)
Išbandžiau ir aš šiandien naująją Loreal pudrytę MatMorphose  thumbup.gif Oda tokia aksominė, visai kaip ir rašo gamintojai  wub.gif Sėdžiu dabar ir vis paliečiu odą, ir vis galvoju, kad kremo taigi nepakeičiau, tą patį tepiausi, o oda tokia švelni ir maloni  wub.gif Ir spalvytė puikiai prisitaikė prie odos, iš pradžių maniau, kad per tamsi man bus, bet labai gerai atrodo  smile.gif Jau noriu nusipirkti, bet va prisipirkau MF Miracle Touch su nuolaida, tai to dar labai ilgam užteks  verysad.gif Taigi bandau dabar save įtikinti, kad nereikia man Lorealio dabar  biggrin.gif
Papildyta:
Taip džiaugiausi, kad pamiršau parašyt, kad vieną minusiuką pastebėjau  blush2.gif Mano oda dabar žiemą šiek tiek pasausėjusi, yra sausesnių vietų ant veido, tai pudra jas šiek tiek išryškino  unsure.gif
O tuo pačiu dar ir vieną pliusiuką parašysiu - puikiai maskuoja  thumbup.gif Oda labai lygi, porų nesimato, jaučiuosi kaip nufotoshopinta  biggrin.gif

Kuri jum geresnė pasirodė MF ar šita? svarstau kurią imt ax.gif kuri labiau išlaiko matiškumą ir geriau maskuoja?
Atsakyti