Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Norejau pasiteirauti apie viena is kreminiu pudru su hialurono rugstimi. Ar teko naudoti? Man Sarmoje konsultante ja pasiule ziemai, bet neisidemejau kaip ji atrode, nes tuo metu turejau net 3 MF kremines pudras. doh.gif O veidas ziena labai issausejo, serpetoti pradejo, nors oda T zonoje riebi. unsure.gif
Buciau dekinga uz atsiliepimus ir pavadinimo nuoroda. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
gal kas bande si makijazo valikli?kaip jis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 01 27, 19:35)
sveika, kaip tik ruosiuosi pirkti sia linija, gal jau isbandei ir gali atsiliepimus parasyti?  4u.gif

nepatikonei vienas produktas schmoll.gif
tonikas su alkoholiu ir man issausino visa veido oda.pienelis turi labai astru ir stipru kvapa. dieninis ir paakiu kremas su blizguciais tai man iskarto atkrito, nes man kazkaip nenaturaliai pasirode.naktinis nepatiko del kvapo intensivaus.ir dar turiu seruma poroms tai apie ji nezinau..be nuomones
Atsakyti
Nusiziurejau siuos Loreal skaistalus:
http://www.lorealpar...5-rosewood.aspx
Konsultante labai isgyre, pasiule 145 Rosewood spalva. Labai smagiai dengiasi, atrodo patraukliai. Ar meginote? Kokie butu atsiliepimai apie juos ir sia spalva? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinelle: 01 vasario 2010 - 15:05
QUOTE(Undinelle @ 2010 01 29, 15:29)
Norejau pasiteirauti apie viena is kreminiu pudru su hialurono rugstimi. Ar teko naudoti? Man Sarmoje konsultante ja pasiule ziemai, bet neisidemejau kaip ji atrode, nes tuo metu turejau net 3 MF kremines pudras.  doh.gif O veidas ziena labai issausejo, serpetoti pradejo, nors oda T zonoje riebi.  unsure.gif
Buciau dekinga uz atsiliepimus ir pavadinimo nuoroda.  4u.gif

Nuoroda si butu, bet pati jos nebandziau
http://74.125.77.132...-...=clnk&gl=lt
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 01, 17:44)
Nuoroda si butu, bet pati jos nebandziau
http://74.125.77.132...-...=clnk&gl=lt

Mhm, sita. 4u.gif
Siaip nesu liolikmete, bet dar ir iki pensijos toli. g.gif Gerai pagalvojus gal ji labiau vyresnio amziaus moterims tinka? Na, pamaitinti oda nera blogai, bet kazkaip dabar jau ir nebenoriu jos. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 02 01, 18:24)
Mhm, sita.  4u.gif
Siaip nesu liolikmete, bet dar ir iki pensijos toli.  g.gif Gerai pagalvojus gal ji labiau vyresnio amziaus moterims tinka? Na, pamaitinti oda nera blogai, bet kazkaip dabar jau ir nebenoriu jos.  doh.gif  biggrin.gif

Čia tikrai vyresnėms skirta, joje visokių stangrinamųjų medžiagų pridėta, nerekomenduočiau, jei dar nesate 40m ax.gif Net modelis virš 40m reklamuoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 01, 19:01)
Čia tikrai vyresnėms skirta, joje visokių stangrinamųjų medžiagų pridėta, nerekomenduočiau, jei dar nesate 40m  ax.gif Net modelis virš 40m reklamuoja.  4u.gif

Taip, modelio amziu maciau. Del to dabar dar vienas akmuo i Sarmos konsultanciu darba - apsimeta visazinemis, o kaip pataria, tai drebek zemele... mad.gif
Atsakyti
Aš pvz vakar pirkau L'Orealio True Match Minerals pudrytę, jau antrą pakuotę tai nieko neklausinėjau, nors stovėjo šalia konsultantė, bet spalva W1 pasirodė tamsoka, tai paklausiau ar čia tikrai šviesiausia, tai man ištraukė Mattifying Minerals,sako va šita šviesi g.gif juk šita pudra tik matiškumui suteikti ir yra bespalvė ir nieko nemaskuoja, juk čia du skirtingi dalykai blink.gif būtų įkišę ne tą ko reikia, jei nieko nesuprasčiau... žodžiu daugybę kartu įsitikinau, kad jei nesi išbandęs kažko tai net neverta su jom tartis, jau geriau kokią valandą nete paskaitinėt apie tą produktą, daugiau sužinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 01, 20:15)
Aš pvz vakar pirkau L'Orealio True Match Minerals pudrytę, jau antrą pakuotę tai nieko neklausinėjau, nors stovėjo šalia konsultantė, bet spalva W1 pasirodė tamsoka, tai paklausiau ar čia tikrai šviesiausia, tai man ištraukė Mattifying Minerals,sako va šita šviesi  g.gif    juk šita pudra tik matiškumui suteikti ir yra bespalvė ir nieko nemaskuoja, juk čia du skirtingi dalykai  blink.gif  būtų įkišę ne tą ko reikia, jei nieko nesuprasčiau... žodžiu daugybę kartu įsitikinau, kad jei nesi išbandęs kažko tai net neverta su jom tartis, jau geriau kokią valandą nete paskaitinėt apie tą produktą, daugiau sužinosi  4u.gif

Pritariu. drinks_cheers.gif Tai va dabar ir skaitau viska is eiles, jei kazko uzsimanau ar kuo susidomiu, nes tos konsultantes pagal mane reikalingos jei nebent kazko nerandi, tai istraukia is kito specialaus stalciuko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 01, 19:15)
Aš pvz vakar pirkau L'Orealio True Match Minerals pudrytę, jau antrą pakuotę tai nieko neklausinėjau, nors stovėjo šalia konsultantė, bet spalva W1 pasirodė tamsoka, tai paklausiau ar čia tikrai šviesiausia, tai man ištraukė Mattifying Minerals,sako va šita šviesi  g.gif    juk šita pudra tik matiškumui suteikti ir yra bespalvė ir nieko nemaskuoja, juk čia du skirtingi dalykai  blink.gif  būtų įkišę ne tą ko reikia, jei nieko nesuprasčiau... žodžiu daugybę kartu įsitikinau, kad jei nesi išbandęs kažko tai net neverta su jom tartis, jau geriau kokią valandą nete paskaitinėt apie tą produktą, daugiau sužinosi  4u.gif

Kad kai kurios jos ten nieko nenutuokia, tai faktas doh.gif Jau patarti dėl spalvos geriau net neklausti. W1 yra šviesiausia, tik parduotuvės apšvietimas visą vaizdą gadina.
Atsakyti
Rasiau i tusu tema , bet ir cia parasysiu atsiliepimus apie si tusa.

user posted image

Susigundziusi didele nuolaida droge nugi nusipirkau .. Nu man jis ziauriai patiko labai graziai isilgina , uzriecia ir siektiek patankina , Siaip mano ir taip blakstienos ilgos , ir gana tankios .... Bet paskutiniu metu kazkaip norisi tokiu sunkesniu ...Dar galvoju ta seruma kur nakciai tepti nusipirkti... Taip pat labai dideles nuolaidos
Atsakyti