Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(*Citra* @ 2006 03 09, 20:07)
Zinau sita dalyka. Mano drauge bande si krema, tai prakeike - pati maciau, kai jos sukos vien tais blizguciais apkibusios. Kosmaras kazkoks, viena chemija  doh.gif

smile.gif man kaip tik nieko tie plaukai neblizgejo. pora kartu pabandziau ir atidaviau draugei.
Atsakyti
Gavu visa linija veido prieziuros L'Oreal Derma Genesis produkcijos.naktini,dienini krenus, paakiu krema, tonika ir pieneli.Gal butu atsiliepimu apie sita produkcija?
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 01 08, 00:52)
Sitie seseliai man buvo metu atradimas. , tik pas mane zemes spalvos , labai gerai laikosi, ir pati produkto tekstura gera, lengvai tepasi . Duminiam efektui  thumbup.gif

Kaip tik siandien ir as tuo isitikinau,labai patiko kad gerai labai laikesi visa diena,bet tik,kad ryskiau dazytu,reikia stiprokai patrinti i seselius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 08, 20:36)
Kaip tik siandien ir as tuo isitikinau,labai patiko kad gerai labai laikesi visa diena,bet tik,kad ryskiau dazytu,reikia stiprokai patrinti i seselius smile.gif

Nebutina stipriai trinti, reik sepeteli lengvai suvilgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2009 12 03, 13:39)
man parinko pacia tamsiausia, bet ir ji man per sviesi ziuriu kad  .... bet siaip tai gera pudra

Pamėginsiu... tik, kad spalvą gerą išsirinkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš. @ 2010 01 24, 14:25)
Pamėginsiu... tik, kad spalvą gerą išsirinkčiau ax.gif

Apie kuria pudra kalbat ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 01 24, 16:27)
Apie kuria pudra kalbat ?

Apie tą su voleliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš.: 24 sausio 2010 - 16:47
QUOTE(Aš. @ 2010 01 24, 16:47)
Apie tą su voleliu smile.gif

Ai turiu ja w4 numeriuka. Tokia nieko lyg ,bet su spalva nepataikiau ..Jei kuriai tinka galeciau perleisti uz simboline kainyte
Atsakyti
Per tamsi ar per šviesi? Man mineralinės w4 per tamsi rolleyes.gif Nežinau, kaip su tokia būtų, parduotuvės apšvietimai tokie, kad nelabai ten pasižiūrėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš.: 24 sausio 2010 - 17:10
gal bandete elvital naktini eliksyra plaukams su biciu pieneliu? labai domintu atsiliepimai. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 01 08, 17:17)
Gavu visa linija veido prieziuros L'Oreal Derma Genesis produkcijos.naktini,dienini krenus, paakiu krema, tonika ir pieneli.Gal butu atsiliepimu apie sita produkcija?

sveika, kaip tik ruosiuosi pirkti sia linija, gal jau isbandei ir gali atsiliepimus parasyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 28, 15:47)
Mane domina atsiliepimai apie LOREAL HYDRA FRESH krema..ar jis tinka sausai odai? jis toks kaip zele taip?  g.gif

sitas kremas yra dvieju rusiu. as turiu tinkanti sausai ir normaliai odai. jis toks svelniai rozines spalvos. konsistencija kaip zele, tikrai gerai grekina ir oda labai svelni.
Atsakyti