Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(*charite* @ 2009 12 02, 20:41)
user posted image
gal jau matete kur nors si seruma pirkti?? bigsmile.gif

Maciau jau, 51lt kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 04, 15:55)
nu prisiskaicius kokia gera pudra ir as nuejau jos  ax.gif ziurinejau ziurinejau bet nepirkau. Nu man pasirode kazkaip labai nehigieniska vis tuo paciu voleliu veida tinkuot, kazkaip kempinele tai gali isplaut, nauja nusipirkt, o to volelio nei pakeist kuo nei isplaut  g.gif

Tas volelis pradeda smirdėti po kiek laiko...
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 04, 20:23)
Tas volelis pradeda smirdėti po kiek laiko...

nu turetu, nes juk sena pudra + veido riebalas, tada vel sena pudra + veido riebalas... ir taip sluoksniais g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 04, 15:55)
nu prisiskaicius kokia gera pudra ir as nuejau jos  ax.gif ziurinejau ziurinejau bet nepirkau. Nu man pasirode kazkaip labai nehigieniska vis tuo paciu voleliu veida tinkuot, kazkaip kempinele tai gali isplaut, nauja nusipirkt, o to volelio nei pakeist kuo nei isplaut  g.gif

blink.gif o kaip tai negalima isplauti volelio? g.gif biggrin.gif kaip kempinele plauni,taip ir voleli su kempinele issiplauni biggrin.gif kas per problema g.gif volelio plovimas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jezau, kaip mane nervina Lietuvos tiekejai.
Yra superiniu krempudru uzsienyje, o Lietuvoje - kuo prastesnes. Visu rushiu (pvz, Maybelline New York linija, L'oreal ir tt) geriausios linijos imanomos isigyti tik uzsienyje...Per interneta nelabai tas spalvas pasirinksi...
o cia... uzmuuuusiu ta tiekeja, kuris cia taip renka mums ka teptis. Negana to, kad privezha pigiu ir prastesniu kosmetikos liniju is siu brandu, bet ir tamsiu spalvu, lyg Italija butu arciau nei Suomija...

pvz, kur Lietuvoje gauti L'oreal True Match Super Blendable Makeup with SPF17 sviesiu spalvu user posted image
kai tuo tarpu LT rinkoje metosi "puzzle" pigi ir neaiski serija, kuria vartotojai painioja su auksciau pamineta geriausia: user posted image

Ghrrrrr!
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 01 06, 13:49)
pvz, kur Lietuvoje gauti L'oreal True Match Super Blendable Makeup with SPF17 sviesiu spalvu user posted image
kai tuo tarpu LT rinkoje metosi "puzzle" pigi ir neaiski serija, kuria vartotojai painioja su auksciau pamineta geriausia: user posted image

ar gerai supratau, kad jus sakot, kad sita pirma pudra yra ta prasme gera ir ne ta kazkokia keista? jai taip turiu papriestarauti protest.gif , kad mano manymu sita pirma man yra kazkokia neaiski, o sita antra yra gera, nes as londone nesu macius sitos pudros tam pirmam buteliuke, vien tik ta antra ir nemanau, kad londone "metysis" kazkokia neaiski pudra, ar kazkokia padelka........
bet ce yra mano tokia nuomone!
kaip bebutu, bet noriu paklaust o sita pudra nekemsa poru? g.gif
Atsakyti
kurią turit minty, kuri nekemša porų-pirmoji ar antroji?
Atsakyti
pasikasiau internete daugiau...nusprendziau, kad toji su pump antgaliu (pompa smile.gif), na su puzzle ispaudu, yra europines versijos.

Apie amerikini varianta (cia): kad nekemsa poru, neturi jokiu alieju, kad tinka turincioms akne, spuogu, neturi jokiu kvepikliu, kad turi apsaugos nuo saules netgi 17 faktoriu, 24 spalvu pasirinkima (taip aprasomas buteliukas su metaliniu antgaliu, paplites JAV).
Superinis, tokio ir noriu sad.gif

Apie puzzle'ini varianta radau viso labo radau tik tiek:
A micro-fine, creamy texture
The True Match formula contains 3 light, non-greasy oils. You can build up layers of coverage for a made-to-measure finish.
Outstanding coverage without caking.
True Match conceals imperfections, without caking : its micro-fine, creamy texture blends perfectly with the skin's texture.

Tai yra, turi kazkokiu neaprasomu stebuklingu aliejuku (nesupratau, kemsanciu ar ne? non greasy visgi, ne oil free kas geriausia i akne linkusiai odai), viso tik 12 spalvu, daugiau nieko. Neuzsiminta, kad nekemsa poru ar tinka i akne linkusiai odai sad.gif Neturi apsaugos nuo saules, kas labai ne itin gerai. Kuriu velniu JAV yra geresnis produktas tuo paciu pavadinimu, kaip ta puzzle? Kodelgi europietems skiriamas prastesnis? smile.gif))
Atsakyti
Kadaise buvo LOREAL tusas dvigubas (baltas+juodas). Kur galima gauti sena versija. Dabartine - podelka g.gif Kazkaip netaip dazo
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 07, 10:54)
kurią turit minty, kuri nekemša porų-pirmoji ar antroji?

as apie ta antra klausiu 4u.gif
gal is patirties kas zino ar kemsa ar ne?
o kazin ar jos abi vienodai isdazo?ar galutinis rezultatas vienodas issidazius veida g.gif ?
Atsakyti
Gal turit kokiu komentaru apie sias priemones:
Nagu lakas
Seseliai
Akiu piestukas

Ir dar noreciau paklausti,ar pas mus LT yra kur nors pirkti Loreal HIP seseliu?
Seseliai
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 07, 21:39)
Gal turit kokiu komentaru apie sias priemones:

Seseliai

Sitie seseliai man buvo metu atradimas. , tik pas mane zemes spalvos , labai gerai laikosi, ir pati produkto tekstura gera, lengvai tepasi . Duminiam efektui thumbup.gif
Atsakyti