gal matete ,ar yra pas mus pirkt tokiu pigmentuotu balzamu?
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 18, 18:29)
Nera ir nebus Lietuvoje, jeigu neklystu ju yra tik JAV.
http://sasquatchswat...elly-balms.html
gal jau matete kur nors si seruma pirkti??
QUOTE(*charite* @ 2009 12 02, 21:41)
Na dar neteko matyti,bet savaitgaly vaziuosiu prekintis tai ziuresiu,nes ir mane domina labai..
QUOTE(ugne23 @ 2009 11 01, 20:58)
Pas mane kosmetineje jau si pudra
tik vakar pirkau tai pora kartu tik bandyta, bet esu patenkinta. Volelis labai gerai dengia, galima maziau ar daugaiu pagal poreikius maskuot maskuoja tikrai gerai . patenkinta pirkiniu
siandien as ja taip pat ziurinejau na jeigu blogu atsiliepimu nera,bandysiu ir as ja nusipirkti,nes jusu oda kiek suprantu misri mano taip pat taip,kad as ryt nusipirksiu ir pakomentuosiu koks mano ispudis
+2009 12 02, 22:07-->
lauksiu atsiliepimų
Papildyta:
o kam skirtas jis?
QUOTE(Lina @ 2009 12 02, 22:07)
siandien as ja taip pat ziurinejau na jeigu blogu atsiliepimu nera,bandysiu ir as ja nusipirkti,nes jusu oda kiek suprantu misri mano taip pat taip,kad as ryt nusipirksiu ir pakomentuosiu koks mano ispudis
lauksiu atsiliepimų
Papildyta:
QUOTE(*charite* @ 2009 12 02, 21:41)
o kam skirtas jis?
QUOTE(Aš. @ 2009 11 14, 23:29)
O kokį nr. pirkot? Jūsų šviesi ar tamsesnė oda? Aš šviesiaodė, iš mineralinių w4 būdavo per tamsi, w3 niekada nerasdavau, tai pirkdavau w1, šviesiausią Beje, ar nekeičia šita pudra spalvos, ar dienos eigoje nepatamsėja? Mineralinė (biri) tai ne, kas man labai patiko:)
man parinko pacia tamsiausia, bet ir ji man per sviesi ziuriu kad .... bet siaip tai gera pudra
QUOTE(Fėja* @ 2009 12 03, 14:09)
lauksiu atsiliepimų
Niu va ji jau pas mane galiu pasakyti,kad patiko,snd pirma karta nusipirkusi pasitepiau su ta krempudryte su voleliu ir dar nusipirkau mineraline pudra tos pacios serijos
stai sita:
Veido oda graziai atrode tikrai
Zodziu esu patenkinta
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 02, 20:50)
Na dar neteko matyti,bet savaitgaly vaziuosiu prekintis tai ziuresiu,nes ir mane domina labai..
jau maciau sarmoje,kaina apie 50 lt
o skirtas stiprinti blakstienoms
Mane domina atsiliepimai apie LOREAL HYDRA FRESH krema..ar jis tinka sausai odai? jis toks kaip zele taip?