Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

user posted image
gal matete ,ar yra pas mus pirkt tokiu pigmentuotu balzamu?
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 18, 18:29)
user posted image
gal matete ,ar yra pas mus pirkt tokiu pigmentuotu balzamu?

Nera ir nebus Lietuvoje, jeigu neklystu ju yra tik JAV.

http://sasquatchswat...elly-balms.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishana: 21 lapkričio 2009 - 13:10
user posted image
gal jau matete kur nors si seruma pirkti?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2009 12 02, 21:41)
user posted image

Na dar neteko matyti,bet savaitgaly vaziuosiu prekintis tai ziuresiu,nes ir mane domina labai.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2009 11 01, 20:58)
user posted image

Pas mane kosmetineje jau si pudra  4u.gif
tik vakar pirkau tai pora kartu tik bandyta, bet esu patenkinta. Volelis labai gerai dengia, galima maziau ar daugaiu pagal poreikius maskuot smile.gif maskuoja tikrai gerai . patenkinta pirkiniu  4u.gif

siandien as ja taip pat ziurinejau ax.gif na jeigu blogu atsiliepimu nera,bandysiu ir as ja nusipirkti,nes jusu oda kiek suprantu misri ax.gif mano taip pat doh.gif taip,kad as ryt nusipirksiu ir pakomentuosiu koks mano ispudis rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 02, 22:07-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 02, 22:07)
siandien as ja taip pat ziurinejau ax.gif na jeigu blogu atsiliepimu nera,bandysiu ir as ja nusipirkti,nes jusu oda kiek suprantu misri ax.gif mano taip pat doh.gif taip,kad as ryt nusipirksiu ir pakomentuosiu koks mano ispudis rolleyes.gif

lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*charite* @ 2009 12 02, 21:41)
user posted image

o kam skirtas jis?
Atsakyti
QUOTE(Aš. @ 2009 11 14, 23:29)
O kokį nr. pirkot? Jūsų šviesi ar tamsesnė oda? Aš šviesiaodė, iš mineralinių w4 būdavo per tamsi, w3 niekada nerasdavau, tai pirkdavau w1, šviesiausią unsure.gif Beje, ar nekeičia šita pudra spalvos, ar dienos eigoje nepatamsėja? Mineralinė (biri) tai ne, kas man labai patiko:)

man parinko pacia tamsiausia, bet ir ji man per sviesi ziuriu kad .... bet siaip tai gera pudra ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 12 03, 14:09)
lauksiu atsiliepimų 4u.gif

Niu va ji jau pas mane ax.gif galiu pasakyti,kad patiko,snd pirma karta nusipirkusi pasitepiau su ta krempudryte su voleliu ir dar nusipirkau mineraline pudra tos pacios serijos
stai sita:
user posted image
Veido oda graziai atrode tikrai thumbup.gif
Zodziu esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 02, 20:50)
Na dar neteko matyti,bet savaitgaly vaziuosiu prekintis tai ziuresiu,nes ir mane domina labai.. thumbup.gif

jau maciau sarmoje,kaina apie 50 lt smile.gif
o skirtas stiprinti blakstienoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau dovanų iš UK šią priemonę, skirtą naudoti prieš plaukų tiesinimą 4u.gif

user posted image

Gal kas naudojate? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Mane domina atsiliepimai apie LOREAL HYDRA FRESH krema..ar jis tinka sausai odai? jis toks kaip zele taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2009 11 01, 19:58)
user posted image

nu prisiskaicius kokia gera pudra ir as nuejau jos ax.gif ziurinejau ziurinejau bet nepirkau. Nu man pasirode kazkaip labai nehigieniska vis tuo paciu voleliu veida tinkuot, kazkaip kempinele tai gali isplaut, nauja nusipirkt, o to volelio nei pakeist kuo nei isplaut g.gif
Atsakyti