Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 20, 10:02)
Gal kuri jau isbandete nauja pudra roll'on true match su voleliu?

user posted image

Pas mane kosmetineje jau si pudra 4u.gif
tik vakar pirkau tai pora kartu tik bandyta, bet esu patenkinta. Volelis labai gerai dengia, galima maziau ar daugaiu pagal poreikius maskuot smile.gif maskuoja tikrai gerai . patenkinta pirkiniu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turėjote? Kokie atsiliepimai?

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2009 11 01, 20:58)
Pas mane kosmetineje jau si pudra  4u.gif
tik vakar pirkau tai pora kartu tik bandyta, bet esu patenkinta. Volelis labai gerai dengia, galima maziau ar daugaiu pagal poreikius maskuot smile.gif maskuoja tikrai gerai . patenkinta pirkiniu  4u.gif

o kokio tipo jūsų oda?sausa ar riebi? ar sausina odą ši pudra?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 11 02, 09:40)
o kokio tipo jūsų oda?sausa ar riebi? ar sausina odą ši pudra?

mano oda misri rolleyes.gif siandien vel ja tepiausi tai veidas grazus vis dar, neblizga kakta dar blush2.gif ax.gif
Atsakyti
na, per cosmopolitan patekau į finalą, tai mėginsiu lapkričio 26 d laimėt tą true match roll on biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 02, 21:40)
na, per cosmopolitan patekau į finalą, tai mėginsiu lapkričio 26 d laimėt tą true match roll on biggrin.gif

man jos kvapas koks baisus, bet gal dėl to, kad tik testerį čiupinėjau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2009 11 01, 21:22)

Apie mineralinę pudrą galiu pasisakyti, kad tas šepetėlis labai braižo odą schmoll.gif
o maskuoklį pati norėčiau išbandyti:)
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 11 02, 21:55)
man jos kvapas koks baisus, bet gal dėl to, kad tik testerį čiupinėjau.  4u.gif
Papildyta:
Apie mineralinę pudrą galiu pasisakyti, kad tas šepetėlis labai braižo odą schmoll.gif
o maskuoklį pati norėčiau išbandyti:)

Mineralinę pati turiu, o čia matinė pudra, kaip supratau, skirta užbaigti makiažą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 11 02, 22:07)
Mineralinę pati turiu, o čia matinė pudra, kaip supratau, skirta užbaigti makiažą  smile.gif

Turiu ją, man tai nulis efekto smile.gif Nenaudoju praktiškai.
Atsakyti
Naujieji seseliai. Tureti pasirodyti Kaledoms g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 11 01, 21:22)

Net nemaciau sito konsilerio parduotuvese
Atsakyti
man loreal labai tinka ir patinka blaktienu tusai,vis pasiduodu naujoviu bumui isbandau kitu firmu tusus bet vis grystu prie loreal wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2009 11 01, 20:58)
Pas mane kosmetineje jau si pudra  4u.gif
Volelis labai gerai dengia, galima maziau ar daugaiu pagal poreikius maskuot smile.gif maskuoja tikrai gerai . patenkinta pirkiniu  4u.gif

O kokį nr. pirkot? Jūsų šviesi ar tamsesnė oda? Aš šviesiaodė, iš mineralinių w4 būdavo per tamsi, w3 niekada nerasdavau, tai pirkdavau w1, šviesiausią unsure.gif Beje, ar nekeičia šita pudra spalvos, ar dienos eigoje nepatamsėja? Mineralinė (biri) tai ne, kas man labai patiko:)
Atsakyti