Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

gal zinote, kur dar galeciu rasti tusa Volume Shocking?
Atsakyti
nusipirkau Derma Genesis serijos paakiu kremuka,valymo pieneli,dar krema dienini noreciau isigyti,bet bandau panaudoti kad isitikinti ar tinka.Gal kuri naudojot?aprasymo kokiems tipams odos tinka nera prie ju..kas labai keista ir gal zinot nuo keliu metu rekomenduoja siuos kremukus?
Atsakyti
QUOTE(deisy @ 2009 05 12, 10:38)
Jūs man paaiškinkit prašau, kuo skiriasi: biggrin.gif
user posted image be puzlės įspaustos ant viršaus ir tokios, ant kurios ji yra?
user posted image
kažin skiriasi jos sudėtimi ar pan.? ax.gif

liux sita,pati naudoju smile.gif
Atsakyti
Ar jau bandėte naująjį tušą?
Atsakyti
Sveikos,

Kokį Loreal Profesional šampūną rekomenduotumėt normaliems linkusiems riebaluotis plaukams? Pas mane šviesiai dažyti sruogelėm.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 06 25, 09:34)
Sveikos,

Kokį Loreal Profesional šampūną rekomenduotumėt normaliems linkusiems riebaluotis plaukams? Pas mane šviesiai dažyti sruogelėm.

L'OREAL SERIE EXPERT PURE RESOURCE sitas linkusiems riebaluotis plaukams berods, o sitas L'OREAL PROFESSIONNEL SERIE EXPERT SHINE BLONDE SHAMPOO tinka sviesiaplaukems smile.gif
Atsakyti
Man padovanojo tušą Extra - Volume Collagene, tai siaubas... Begalė blakstienų pasidaro į 3 sulipusias biggrin.gif
Iš pradžių atrodo gerai, o paskui... verysad.gif
Atsakyti
Gal kas patars?smile.gif
Noriu sampuno sausiems plaukams,riebiai galvos odai,mastau apie siuos:

L’oreal Professionnel Liss Ultime Shampoo
L’oreal Professionnel Absolut Repair Shampoo

Kuris butu tinkamesnis?Apie absolut girdejau geru atsiliepimu,tik bijau,kad man prie saknu plaukai sukrite bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 06 25, 11:34)
Sveikos,

galit pabandyt lumino contrast, jis kaip tik sruogelems
Atsakyti
gal kuri pirkot loreal sruogelemis dazytiems plaukams sampuna?gal galite palyginti su fructis tokiu pat(jei neklystu) ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri zinot, kur yra pirkti kaune Loreal Proffesional plauku dazai tie augaliniai? Kirpyklose kirpejos naudoja bet neparduoda.
Atsakyti
Gal kuri jau isbandete nauja pudra roll'on true match su voleliu?
Atsakyti