Naujasis Volume Collagene tusas yra skiras ypac storinti blakstienas suteikiant joms didele apimti. Nestandartinis didelis sepetelis, tad kas megstat maziukus sepetelius, visu pirma apziurekit jo sepeteli, nes jis tikrai didelis ir platus Siaip labai patogu dazytis, nes uztenka poros kartu, kad blakstienas pilnai nudazyti.Padazytos blakstienos ryskios ir storos.
Kieno labai trumputes blakstienos, geriau apskritai rinktis ilginamuosius tusus, negu tokius su mega sepetukais, nes galit gauti atvirkstini efekta daznai juk buna, kad skundziasi moterys, kad lb sulimpa blakstienos ir etc, bet visu pirma reik kritiskai ivertint savo blakstienas ir atitinkamai rinktis tusus. tad jei jusu blakstienos trumputes , geriau rinktis pvz is telescopicu, negu lb storinanti tusa
[/quote]
O Dievuliau,tik nieks nepirkit Extra Voleme Collagene.Prastesnio tušo neesu turėjusi.Nestorina blakstienų,vos vos ilgina,bet labai nedaug,ilgai užtrunka blakstienų dažymas ir apteplioja viską aplinkui,tad pasidažius visad reik turėti kuo nusivalyt vokus išterliotus.Vienužodžiu už tokią kainą pirkt patariu betkokį kitą tušą tik ne šį....
Gal yra isbandziusiu sita derma genesis,mazinancia poras?Idomu butu atsiliepimai.
QUOTE(olialiaa @ 2009 02 05, 14:19)
Gal kas naudojo L'oreal Visible Lift kremine pudra?
Maciau Droge nuolaida 50% jai.
Kaip atsiliepimai?
Kaip atsiliepimai?
vakar ieškojau jos, tai neradau droge nei vienos
QUOTE(olialiaa @ 2009 02 05, 14:19)
Gal kas naudojo L'oreal Visible Lift kremine pudra?
Kaip atsiliepimai?
Kaip atsiliepimai?
aš patenkinta mano sausai odai labai sunku įtikti, bet šita krempudra tinka mačiau sarmoj jai dabar yra 40% nuolaida.
is lorealio esu bandzius putas veidui prausti, happy derm, berods, vadinasi, stangrinanti pieneli Nutrilift,tai abi primone neblogos pasirode, putos gerai nuplaudavo makiaza, po pienelio oda likdavo labai svelni.
Is dekoratyvines turiu trispalvius seselius pilkoms akims, laiko vidutiniskai, o spalvos tai grazios, dar turiu kazkoki lupdazi, bet nepatinka, kad prikrauta kazkokiu blizguciu, kai patrini lupas, jauciasi, kaip braizo
Bet vis del to nemanau, kad dar kartosiu sias priemones-per daug chemines
Is dekoratyvines turiu trispalvius seselius pilkoms akims, laiko vidutiniskai, o spalvos tai grazios, dar turiu kazkoki lupdazi, bet nepatinka, kad prikrauta kazkokiu blizguciu, kai patrini lupas, jauciasi, kaip braizo
Bet vis del to nemanau, kad dar kartosiu sias priemones-per daug chemines
QUOTE(ziogiux @ 2009 02 05, 23:11)
aš patenkinta mano sausai odai labai sunku įtikti, bet šita krempudra tinka mačiau sarmoj jai dabar yra 40% nuolaida.
gal pabandyt jei surasiu?..
nes dabar ilga laika naudoju Vichy makijazo pagrinda. bet jis zaraza toks brangus
Ar Loreal Professional turi drekinanti sampuna ir kondicionieriu?
QUOTE(lelyte99 @ 2009 02 09, 23:54)
Ar Loreal Professional turi drekinanti sampuna ir kondicionieriu?
tokiu kad butu tiksliai parasyta drekinamasis tai ner, bet galima kitus pritaikyti tokios kaip is Intense repair arba is silver serijos.. ziurint koki efekta butent norite gauti..
megstu sios firmos seselius man jie ,dar esu naudojus paakiu krema ir blakstienu tusus,tai taip pat patiko
QUOTE(-Medeina- @ 2009 01 03, 02:11)
Man tai jis labiau tas pirmasis auksinis