Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(ViShy @ 2008 12 14, 16:43)
Gal zinote nuo kokio amziaus geriausia naudoti L'Oreal Paris Derma Genesis dienini krema ? ax.gif
user posted image

Manau nuo kokiu 30-35 g.gif
Papildyta:
O kokie atsiliepimai apie Lorealio seseliu paletes kur 3 spalvos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 23, 02:13)

Turiu as viena palete su trim spalvytem, tai tikrai nebloga. ax.gif Privalumas ju, kad nesubega i rauksles, ir laiko beveik visa diena. smile.gif
Atsakyti
o gal cia rasiu isbandziusiu Loreal akiu piestuka Kohl Mineral? biru ,indelyje kaip mineraline pudra,tik kad juodas it anglis?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 10 31, 17:52)
labai noreciau atsiliepimu apie sia priemone 4u.gif
user posted image

tai ne viena neesate turejusi ar bandziusi? verysad.gif taip noriu nusipirkti bet pirma norejau isgirsti atsiliepimu nes visgi nepigus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 12 14, 15:43)
Gal zinote nuo kokio amziaus geriausia naudoti L'Oreal Paris Derma Genesis dienini krema ? ax.gif
user posted image

mano mama toki turi, sake dvokia benzinu blink.gif ir labai nemaloniai tepasi... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 26, 19:08)
mano mama toki turi, sake dvokia benzinu blink.gif  ir labai nemaloniai tepasi... schmoll.gif

Man tai ne benzinu, o zolem kazkokiom, o tepasi tikrai nemaloniai, nes labai tirstas, jausmas, kad jis labai riebus
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 23, 02:13)

Aciu, tai man dar ankstoka blush2.gif

QUOTE(delamorte @ 2008 12 26, 20:42)
Man tai ne benzinu, o zolem kazkokiom, o tepasi tikrai nemaloniai, nes labai tirstas, jausmas, kad jis labai riebus

As bandziau megineli, man visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2008 12 26, 12:13)
Turiu as viena palete su trim spalvytem, tai tikrai nebloga. ax.gif Privalumas ju, kad nesubega i rauksles, ir laiko beveik visa diena. smile.gif

man taip pat labai patiko, puikiai tepasi ir ilgai laikosi
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 23, 03:13)
Papildyta:

Siandien pirkau si kremuka, pardaveja sake, kad jis labai svelnus ir skirtas nuo 25 metu, man jis asmeniskai kvepia ir gerai tepasi. Gal jums blogai tepasi, nes odyte apsinesus? As su veido pilingu pavalau jei pudra ar kremas pradeda blogai teptis ax.gif
Atsakyti
gal kas bandė?arba gal žinot kokia jo kaina?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 23, 01:13)

Man tai labai fainos tos paletės, tokie minkšti šešėliai, dėl laikymosi nelabai galiu ką pasakyt, nes naudoju šešėlių pagrindą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 02 sausio 2009 - 23:03
QUOTE(ViShy @ 2008 12 14, 14:43)
user posted image

Na gal atsakysiu truputi ne ta tema.Merginos kai kurios atsiliepia,kad jis sunkiai tepasi,atrodo riebokas ir nekaip kvepia g.gif .Pabandziau parduotuveje is testerio.Super!!!!Kvepia maloniai,susigeria labai lengvai,jokio lipnumo,odyte tokia svelni pasidaro.Tiesa,gyvenu ne Lietuvoje.Gal kokybe skiriasi?Nes LT daug kosmetikos tikrai prastos kokybes,kai palygini ta pacia preke uzsienyje.
Atsakyti