Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(vilmuukas @ 2008 09 30, 23:12)
Na nusipirkau Lorealio mineraline pudryte .Spalva W 5 golden sand. ..Šiaip ji man patiko , bet...nepataikiau su spalvyte.. rolleyes.gif
kam reiktu nebrangiai ?  Išbandžiau  ir mineralinius skaistaliukus ..

Tau spalva per tamsi ar per šviesi?
Aš tą pačią turiu tai ji tokia truputį oranžinė ant mano šviesios odos atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
L'oreal'io topai Amerikoje smile.gif user posted image :-) Naktinis kremas user posted image O pas tokius parduoda? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 25, 09:17)
As ta ruda pirkau, laukiu kada gausiu, nekantrauju isbandyti  rolleyes.gif

Ar jau gavai? Nu ir kaip?
Atsakyti
kur dingo atsiliepimai apie sias priemones-kaip tik noriu nusipirkti sampuna ir kokia kauke garbanotiems plaukams-gal kas galit patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 08, 14:54)
kur dingo atsiliepimai apie sias priemones-kaip tik noriu nusipirkti sampuna ir kokia kauke garbanotiems plaukams-gal kas galit patarti?  4u.gif

Yra Loreal Professionel serija,skirta specialiai garbanotiems plaukuciams "Shine Curl" ax.gif Pati nebandziau,neturiu garbanu biggrin.gif O siaip kiek teko bandyti is profesionalios serijos viskas tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
Atnaujinu! user posted image
Atsakyti
gal kuri esate turejusi?
user posted image
Atsakyti
visad lauku dazau su loreal. ir sampnus naudoju. super. dar esu turjus aliejuka toki plaukam, oranzinej pakuotej, bet cia. lt niekaip nerandu tokio verysad.gif
Atsakyti
man viskas is loreal- super 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau as balzama ir sampuna, bei garbanu gaivikli is sios serijos ir kol kas esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Atnaujinu...
Atsakyti
QUOTE(Raudona'kanarele @ 2008 10 17, 14:06)
visad lauku dazau su loreal. ir sampnus naudoju. super. dar esu turjus aliejuka toki plaukam, oranzinej pakuotej, bet cia. lt niekaip nerandu tokio verysad.gif

toks?
user posted image
zinau juos turi Burzua salonai
Atsakyti