Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 09:34)
O tai ka tokio ypatingo tada naudojat, labai idomu? g.gif ir kas neturi ''baisios" sudeties? rolleyes.gif

Vitutexe-Nebūtina manęs užsipulti kiekvienoje temoje. Aš tik pasakiau savo nuomonę ir tai ką esu girdėjusi, o į Jūsų klausimą galiu atsakyti, kad naudoju kokybiškesnę kosmetiką ir, beje, laboratorijoje nedirbu todėl į antrąjį klausimą atsakyti tiksliai negaliu. umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 09 04, 14:51)
Vitutexe-Nebūtina manęs užsipulti kiekvienoje temoje.  Aš tik pasakiau savo nuomonę ir tai ką esu girdėjusi, o į Jūsų klausimą galiu atsakyti, kad naudoju kokybiškesnę kosmetiką ir, beje, laboratorijoje nedirbu todėl į antrąjį klausimą atsakyti tiksliai negaliu. umn.gif

as neuzsipuolu, atsiprasau, jei taip pasirode 4u.gif , ir as tikrai sutinku del lórealio sudeties, man tiesiog idomu, kokia kosmetika naudojat, kurios sudetis geresne, nes daugelio gamintoju sudetis panasi, na as kalbu apie ta droguose, sarmose parduodama kosmetika, na juk galim pasidalint patirtimi ir patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 15:20)
as neuzsipuolu, atsiprasau, jei taip pasirode 4u.gif , ir as tikrai sutinku del lórealio sudeties, man tiesiog idomu, kokia kosmetika naudojat, kurios sudetis geresne, nes daugelio gamintoju sudetis panasi, na as kalbu apie ta droguose, sarmose parduodama kosmetika, na juk galim pasidalint patirtimi ir patarimais 4u.gif

Taika Žemėje hi.gif O dėl kosmetikos, manau kiekviena norėtų žinoti, kurios sudėtis natūraliausia... Deja, aš nežinau, bet girdėjau apie L'oreal, kad ji gan bloga... Pati esu didelė Chanel gerbėja, bet naudoju ir kitokių firmų, na, bet čia ne vieta tai aptarinėti. Tema apie L'OREAL. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 04 rugsėjo 2008 - 17:43
QUOTE(Elegant @ 2008 09 04, 18:42)
Taika Žemėje  hi.gif  O dėl kosmetikos, manau kiekviena norėtų žinoti, kurios sudėtis natūraliausia... Deja, aš nežinau, bet girdėjau apie L'oreal, kad ji gan bloga... Pati esu didelė Chanel gerbėja, bet naudoju ir kitokių firmų, na, bet čia ne vieta tai aptarinėti. Tema apie L'OREAL. smile.gif

Na viskas aisku, dekui uz info mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano megstamiausia kosmetika tongue.gif Sampunus perku kirpykloj, jie tikrai labai geri smile.gif taip pat is ten plauku putas ir plauku fiksatoriu:) labai geros priemones! Taip pat naudoju ir dekoratyvine kosmetika.Labai patinka sios firmos seseliai, ilgai islieka, o tusai nenubyra ir graziai blakstienas padazo smile.gif
Atsakyti
man tai sios firmos sampunai, kaukes super thumbup.gif
ir makiazo pagrindas labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
o kur jus perkat siu plauku prieziuros priemoniu?kiek kainuoja?
Atsakyti
o gal kuri jau bandėt tas naujas Loreal priemones plaukams su bičių pieneliu ?
ax.gif
Atsakyti
Na nusipirkau Lorealio mineraline pudryte .Spalva W 5 golden sand. ..Šiaip ji man patiko , bet...nepataikiau su spalvyte.. rolleyes.gif
kam reiktu nebrangiai ? Išbandžiau ir mineralinius skaistaliukus ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuukas: 30 rugsėjo 2008 - 22:14
QUOTE(vilmuukas @ 2008 09 30, 23:12)
kam reiktu nebrangiai ?  Išbandžiau  ir mineralinius skaistaliukus ..

Cia diskusijos o ne skelbimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 01, 10:09)
Cia diskusijos o ne skelbimai smile.gif

niekas niekam neatsitiks jeigu zmogus pasiulo jam netikusi daikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2008 10 01, 13:13)
niekas niekam neatsitiks jeigu zmogus pasiulo jam netikusi daikta  smile.gif

atsitiks ar neatsitiks sprendzia moderatore g.gif
Atsakyti