Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Apvalute @ 2008 07 16, 02:01)
Gal kuri bandete daugiau Loreal sampunu? Niekaip negaliu apsispresti, koki pirkti doh.gif  Mano plaukai sausi, stori, ju daug, dazyti, dabar banguojasi, iskarpyti.

user posted imageuser posted image

Bandžiau šituos du, pirmas geresnis. Užsikabinau- kelis metus iš eilės naudojau, kol plaukas nepriprato. Dabar ant kitokių persimečiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 08 24, 16:53)
Gal kas bandėt šiuos šampūnus?
user posted image

Kažin ar atspalvį suteikia? Mano plaukai šviesiai rudi, gal visai įdomu būtų kokį pabandyti g.gif

As ta ruda pirkau, laukiu kada gausiu, nekantrauju isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 25 rugpjūčio 2008 - 08:17
QUOTE(ruda lape @ 2008 08 25, 10:13)
Bandžiau šituos du, pirmas geresnis. Užsikabinau- kelis metus iš eilės naudojau, kol plaukas nepriprato. Dabar ant kitokių persimečiau  4u.gif

kokie tie kiti, nes ir man turetu tikti:)
Atsakyti
blush2.gif o kaip jums Lorealio nagu lakai?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 08 27, 15:50)
blush2.gif  o kaip jums Lorealio nagu lakai?

visai nepatiko schmoll.gif nei jet set, nei hologram, nesilaiko ilgai, uždžiūsta lakas labai jau greit doh.gif kaip už tokią kainą galėtų būti tikrai geresni ax.gif
Atsakyti
Contour Resist akiu piestukas superinis thumbup.gif
Dar patinka Hydra Confort tonikas smile.gif
Papildyta:
Seselius Color Appeal Chrom Shine paskutiniu metu naudoju, tai bent jau neisbega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 08 27, 18:48)
visai nepatiko schmoll.gif nei jet set, nei hologram, nesilaiko ilgai, uždžiūsta lakas labai jau greit doh.gif kaip už tokią kainą galėtų būti tikrai geresni ax.gif

pritariu, man irgi nepatiko.... schmoll.gif
Atsakyti
Lakai man irgi nepatiko smile.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju L`oreal Derma Genesis Cellular-Uoth Nurturing intensyvų naktinį kremą veidui su su Hyaluronic Acid, na ką galiu pasakyti, gana stiprokas, bet labai gerai susigeria, mano veidas yra sausos odos tipo, netraukia, neperšti. Manau visai neblogas thumbup.gif , ryte atsikeliu, nesutinusiu veidu hihihi.gif
Dar šiuo metu naudoju tušus Telescopic, tai norėtusi, kad patankintų blakstienas, bet matyt, nepataikiau pasirinkdama, čia tik pailgina (pardavėja įsiūlė). Patiko, kad lengvai nusiplauna, jokios neigiamos reakcijos nepastebėjau. Sakyčiau, visai neblogi thumbup.gif.
Beveik visada mano vonios lentynėlėje stovi dažytiems plaukams šampūnas, balzamas ir kaukė. Bet kasdien jais neplaunu, kadangi turiu ir kt. firmų, pastebėjau, kad jais išsiplovus greit plaukai susiriebaluoja, bet šiaip vieni geresnių , ypač plaukams kaukė thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 08 27, 15:50)
blush2.gif  o kaip jums Lorealio nagu lakai?

Man irgi nelabai patinka. Greitai sudžiūvo buteliuke unsure.gif ...
Atsakyti
Neblogi šampūnai, balzamai kaukės, plaukų kremai- beveik visas priemones plaukams esu išbandžius ir man tinka.

Savaiminio įdegio pienelis Nutribronze veidui- patiko-nėra jokių ruožų, atgaivina veido spalvą, o Nutribronze savaiminio įdegio kūno losjonas kažko man nelabai... Jis ruožais rudais ant kojų nueidavo kitą dieną.

Kažkada naudojau Happyderm krema- irgi visai patiko, lengvas kremukas.

Dabar turiu True Match Minerals pudra-man jinai irgi nebloga, bet gal šiek tiek per tamsią spalvą nusipirkau, o šiaip tikrai gražiai pasidengia, suvienodina veido spalvą. Vienintelis ir didelis minusas man- nepatogi pakuotė-indelį reikią apversti, o tada pudros išbyra labai daug ir teptukas per daug "paima" reikia nukratyt jį.

Telescopic tušas-gal ir nieko, nes ilgino mano trumpas blakstienas neblogai, iššukuoja, bet man trūksta tankumo. Šiaip nelabai jis man patiko.

Loreal kosmetikos nelaikau ypatinga-retkarčiais kai kas atsiranda pas mane (plaukų priemonės;), bet šiaip jos nebeperku, nes tikrai girdėjau apie jos "baisią" sudėtį, nežinau ar čia tiesa, bet šiaip aš ja nesižaviu (gal nebent tuo veido pieneliu).
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 09 02, 15:41)

Loreal kosmetikos nelaikau ypatinga-retkarčiais kai kas atsiranda pas mane (plaukų priemonės;), bet šiaip jos nebeperku, nes tikrai girdėjau apie jos "baisią" sudėtį, nežinau ar čia tiesa, bet šiaip aš ja nesižaviu (gal nebent tuo veido pieneliu).

O tai ka tokio ypatingo tada naudojat, labai idomu? g.gif ir kas neturi ''baisios" sudeties? rolleyes.gif
Atsakyti