Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Kol kas patenkinta savo mineraline pudra, nesijaucia ant veido, oda matine ir Telescopic tusu, graziai padazo blakstienas, taip ryskiai bigsmile.gif ir sepetelis liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 08 20, 17:58)
Kol kas patenkinta savo mineraline pudra, nesijaucia ant veido, oda matine ir Telescopic tusu, graziai padazo blakstienas, taip ryskiai  bigsmile.gif ir sepetelis liuks  thumbup.gif

O ja viena tept reikia ar ant krempudros? Maskuoja ji ka nors ar tik spalva sulygina bei matine oda padaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 20, 19:01)
O ja viena tept reikia ar ant krempudros? Maskuoja ji ka nors ar tik spalva sulygina bei matine oda padaro? g.gif

Galima ir taip, ir taip ax.gif Vasara mazai kada tepu, na nebent kada vakare, jei yra proga ax.gif Ji tik spalva sulygina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 08 20, 20:43)
Galima ir taip, ir taip  ax.gif Vasara mazai kada tepu, na nebent kada vakare, jei yra proga ax.gif Ji tik spalva sulygina  ax.gif

Aa, o as kazkur skaiciau, kad tos mineralines ir maskuoja panasiai kaip makiazo pagrindas, matyt reklaminis triukas ten buvo g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Loreal kremine pudra - True Match - nu tikrai nustebino - labai gerai tepasi, naturaliai atrodo ir nesijauti kaip su kauke butum. Tikrai geriausia kr. pudra is visu kurias kada esu turejus. Kaina tai kaip cia pasakius - nu normali palyginus tai, kad ne kasdien ja tepu ir pakankamai ilgai jos uztenka.
Esu kazkada turejus Happy Derm veido krema - atsiliepimai taip pat tik geri, patiko labai - gerai susigeria, nelieka riebumo ant veido.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2008 08 22, 20:56)
Nusipirkau Loreal kremine pudra - True Match - nu tikrai nustebino - labai gerai tepasi, naturaliai atrodo ir nesijauti kaip su kauke butum. Tikrai geriausia kr. pudra is visu kurias kada esu turejus. Kaina tai kaip cia pasakius - nu normali palyginus tai, kad ne kasdien ja tepu ir pakankamai ilgai jos uztenka.
Esu kazkada turejus Happy Derm veido krema - atsiliepimai taip pat tik geri, patiko labai - gerai susigeria, nelieka riebumo ant veido.

happy derm ir man patiko drinks_cheers.gif thumbup.gif o true match nelabai, per riebi mano odai.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 16, 02:01)
Gal kuri bandete daugiau Loreal sampunu? Niekaip negaliu apsispresti, koki pirkti doh.gif  Mano plaukai sausi, stori, ju daug, dazyti, dabar banguojasi, iskarpyti.

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Aš tik šiandien iš pašto pasiėmiau pirmą absolute repair. Atsiliepimai po savaitgalio.
Rinkausi tarp visų šitų (tik antras iš kairės nedomino, bes aš neblondonė). Paskui imsiu trečia ir ketvirtą. tiesa dar užsisakiau šitą iš liss serijos, nenuplaunamas kondicionierius, bet gausiu tik po kokių 10d.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 08 23, 14:02)
Aš tik šiandien iš pašto pasiėmiau pirmą absolute repair. Atsiliepimai po savaitgalio.
Rinkausi tarp visų šitų (tik antras iš kairės nedomino, bes aš neblondonė). Paskui imsiu trečia ir ketvirtą. tiesa dar užsisakiau šitą iš liss serijos, nenuplaunamas kondicionierius,  bet gausiu tik po kokių 10d.

user posted image

as absolute repair jau isbandziau - man patiko thumbup.gif tik solar sublime dar geresnis:)
labai lauksiu tolesniu atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 23, 16:04)
as absolute repair jau isbandziau - man patiko thumbup.gif  tik solar sublime dar geresnis:)
labai lauksiu tolesniu atsiliepimu.

O kuom geresnis?
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 08 23, 21:18)
O kuom geresnis?

solar dar svelnesnis nei absolute, plaukai po jo buna silkiniai, minkstuciai, intensyviau drekina. Tikrai nesakau, kad absolute negeras, tik jei vertinti balais, tai solar - 10+, absolute - 9.0-9.5 balai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 23 rugpjūčio 2008 - 21:06
Gal kas bandėt šiuos šampūnus?
user posted image
user posted image
user posted image

Kažin ar atspalvį suteikia? Mano plaukai šviesiai rudi, gal visai įdomu būtų kokį pabandyti g.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau:user posted image

Tikrai gera kaukyte smile.gif Susvelnino,suminkstino plaukucius,paglotnino truputuka.Kavas irgi malonus,bet sios firmos visi gaminiai skaniai kvepia.
Atsakyti