o kaip jums L'orealio serija dazytiems plaukam kur raudonose pakuotese?
QUOTE(bonza @ 2006 03 14, 09:21)
o kaip jums L'orealio serija dazytiems plaukam kur raudonose pakuotese?
Man patiko,ypac balzamas
QUOTE(Karolyteee @ 2006 03 14, 00:26)
Man patiko,ypac balzamas
Tavo plaukai dazyti?
Visgi, nusipirkau as ta krema plaukams. Kol kas man patinka. Plaukai svelnus, labai graziai guli, svarbiausia, kad man neapsunkina plauku, nes jie ploni ir daznai nuo ivairiu priemoniu tiesiog kabo...
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 03 14, 12:14)
Visgi, nusipirkau as ta krema plaukams. Kol kas man patinka. Plaukai svelnus, labai graziai guli, svarbiausia, kad man neapsunkina plauku, nes jie ploni ir daznai nuo ivairiu priemoniu tiesiog kabo...
Cia viena is dvynukiu Olsen nuotraukoj ar man tik taip pasirode?
Cia viena is dvynukiu Olsen nuotraukoj ar man tik taip pasirode?
Taip cia Mary-Kate Olsen. Labai grazi sitoj nuotraukoj.
QUOTE(Karolyteee @ 2006 03 14, 19:51)
tamsiai dazyti
O as kazkodel galvojau, kad tavo plaukai nedazyti..Rasei, kad naudoji nuovirus plaukam tamsinti, taip pat dazancius sampunus, tai kazkodel pagalvojau.. As turbut vienintele sitam forume nedazytais plaukais Ar atsiras daugiau?
Papildyta:
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 03 14, 16:45)
Taip cia Mary-Kate Olsen. Labai grazi sitoj nuotraukoj.
Maciau as ju abieju nuotraukas, darytas gatvej. Plaukai nespindi ir siaip tikrai neatrodo taip, kaip tavo foto. Visagalis makiazas, apsvietimas ir pan. O siaip tai simpatiskos mergickos
QUOTE(lya @ 2006 03 09, 16:59)
vakar įsigyjau loreal kremą su perlu proteinais ilgiems, energiją praradusiems plaukams. kadangi patiko balzamas, tai pamaniau, kad ir kremas neblogas bus.
taciau i ta krema tiesiog prideta blizgucio
tokį kremą nebent į kokią baliušką einat naudoti arba kas jau labai blizgėti kasdien mėgsta
taciau i ta krema tiesiog prideta blizgucio
tokį kremą nebent į kokią baliušką einat naudoti arba kas jau labai blizgėti kasdien mėgsta
O mano sesuo kaip tik juo patenkinta ir dar man rekomendavo, ir plaukai jos tikrai neblizga, o tiesiog graziai zvilga
O as kazkodel galvojau, kad tavo plaukai nedazyti..Rasei, kad naudoji nuovirus plaukam tamsinti, taip pat dazancius sampunus, tai kazkodel pagalvojau.. As turbut vienintele sitam forume nedazytais plaukais Ar atsiras daugiau?
As irgi esu nedazytais plaukais
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 03 15, 08:30)
tAIP MAN IRGI JIS LABAI TIKO, PLAUKUCIAI SVELNUČIAI PALIEKA
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 03 15, 09:30)
Saunuole, kad neskubi