Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

o kaip jums L'orealio serija dazytiems plaukam kur raudonose pakuotese? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 03 14, 09:21)
o kaip jums L'orealio serija dazytiems plaukam kur raudonose pakuotese? 4u.gif

Man patiko,ypac balzamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 03 14, 00:26)
Man patiko,ypac balzamas mirksiukas.gif

Tavo plaukai dazyti?
Atsakyti
Visgi, nusipirkau as ta krema plaukams. Kol kas man patinka. clap.gif Plaukai svelnus, labai graziai guli, svarbiausia, kad man neapsunkina plauku, nes jie ploni ir daznai nuo ivairiu priemoniu tiesiog kabo...
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 03 14, 12:14)
Visgi, nusipirkau as ta krema plaukams. Kol kas man patinka. clap.gif Plaukai svelnus, labai graziai guli, svarbiausia, kad man neapsunkina plauku, nes jie ploni ir daznai nuo ivairiu priemoniu tiesiog kabo...

Cia viena is dvynukiu Olsen nuotraukoj ar man tik taip pasirode?
Atsakyti
Cia viena is dvynukiu Olsen nuotraukoj ar man tik taip pasirode?

Taip cia Mary-Kate Olsen. Labai grazi sitoj nuotraukoj.
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 14, 09:28)
Tavo plaukai dazyti?

tamsiai dazyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 03 14, 19:51)
tamsiai dazyti ax.gif

O as kazkodel galvojau, kad tavo plaukai nedazyti..Rasei, kad naudoji nuovirus plaukam tamsinti, taip pat dazancius sampunus, tai kazkodel pagalvojau.. As turbut vienintele sitam forume nedazytais plaukais wub.gif Ar atsiras daugiau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 03 14, 16:45)
Taip cia Mary-Kate Olsen. Labai grazi sitoj nuotraukoj.

Maciau as ju abieju nuotraukas, darytas gatvej. Plaukai nespindi ir siaip tikrai neatrodo taip, kaip tavo foto. Visagalis makiazas, apsvietimas ir pan. O siaip tai simpatiskos mergickos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 14 kovo 2006 - 22:39
QUOTE(lya @ 2006 03 09, 16:59)
vakar įsigyjau loreal kremą su perlu proteinais ilgiems, energiją praradusiems plaukams. kadangi patiko balzamas, tai pamaniau, kad ir kremas neblogas bus.
taciau i ta krema tiesiog prideta blizgucio  doh.gif
tokį kremą nebent į kokią baliušką einat naudoti arba kas jau labai blizgėti kasdien mėgsta mirksiukas.gif

O mano sesuo kaip tik juo patenkinta ir dar man rekomendavo, ir plaukai jos tikrai neblizga, o tiesiog graziai zvilga wink.gif
Atsakyti
O as kazkodel galvojau, kad tavo plaukai nedazyti..Rasei, kad naudoji nuovirus plaukam tamsinti, taip pat dazancius sampunus, tai kazkodel pagalvojau.. As turbut vienintele sitam forume nedazytais plaukais  Ar atsiras daugiau?

As irgi esu nedazytais plaukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 03 15, 08:30)

tAIP MAN IRGI JIS LABAI TIKO, PLAUKUCIAI SVELNUČIAI PALIEKA
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 03 15, 09:30)

friends.gif Saunuole, kad neskubi smile.gif
Atsakyti