Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Tiffany @ 2008 07 22, 15:49)
o man jis nerealus  bigsmile.gif  bigsmile.gif labai gerai padazo, blakstienos padaro labai labai ilgas ir grazias, jas isryskina  thumbup.gif
pirksiu vel ir vel  bigsmile.gif labai gerai nusiplauna vandeniu thumbup.gif

o kiek laiko plauni vandenuku, kol nusiplauna???? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Naudoju Loreal tušus, kurį laiką vis bandžiau kitus (kol neįsivariau alergijos), bet dabar vėl grižau prie Loreal. Dėl akių perštėjimo kaltinau viską kas buvo aplink mane, tik gink dieve ne tušą, o pasirodo tušas buvo kaltas. Grįžau prie Loreal ir jau lygtais problemos baigiasi.
Atsakyti
O gal kas nors naudojat naujuosius sampunus,balzamus su biciu pieneliu sausiems plaukams?Kaip jie?Ar verta pirkti? g.gif
Atsakyti
Man nei vienos l'orealio plauku prieziuros priemones netiko ir nepatiko, plaukai greitai pripranta, pradeda galva niezeti, greiciau riebaluojasi plaukai... doh.gif
Atsakyti
Man labai labai patinka lupu blizgis, kuris laikosi 6h. Ne kiekvienas lupdazis mano jautriom lupom tinka, bet sitas labai fainas, ilgai laikosi. blush2.gif Pirkciau dar karta butinai.
Naudojau ir Loreal tusa (tankinanti, nezinau kai vadinasi auksine-pilka tubele). Nepasakyciau kad labai ypatingas, bet man jis patiko. Pirkciau dar karta... Dar neradau stebuklingo tuso...
Dazau plaukus su Lorealio dazais. pries tai daziau suLoreal Preference - nu gal visai nieko, bet gal daugiau nedazyciau su jais... Kazkaip nelygiau nusidaze plaukai.
Pries savaite daziau plaukus su loreal Casting creme Gloss - man labai patiko. Be amoniako, nelabai issausino plaukus, nudaze labai lygiai, ir ziuresim kiek laikys spalva. Bet iki siol kai plaunu galva tai vanduo yra rausvas... Vel dazysiu su sitais dazais. Tikrai vieni geriausiu man. mano metu atradimas. Del zilu plauku ar nudazo nezinau (neturiu ju).
Atsakyti
O tas lubu blizgis nelipnus? nes kai meginuka bandziau, tai lupos tiesiog sukibo.. blink.gif
Atsakyti
aha, lipnus, bet del to ir laikosi gerai... neteka... wub.gif
Atsakyti
bet tada turetu sausinti lupas... g.gif
Atsakyti
labai džiaugiuosi šitu bizgesiu (būtent tokia ir spalvytė) wub.gif
tikrai ilgai laikosi, minkština lūpas, net pavalgius ir atsigėrus lūpos kaip padažytos wub.gif

user posted image

o jei kalbėjot apie šitą serumą tai jis man nepatiko, labai riebalino plaukus doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 19, 15:15)

o jei kalbėjot apie šitą serumą tai jis man nepatiko, labai riebalino plaukus  doh.gif

user posted image

drinks_cheers.gif man tas pats buvo doh.gif
Atsakyti
lelyte99 Paskelbta 2008 08 18, 20:32
O gal kas nors naudojat naujuosius sampunus,balzamus su biciu pieneliu sausiems plaukams?Kaip jie?Ar verta pirkti?

Tai niekas nebandet situ priemoniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2008 08 20, 12:07)
lelyte99 Paskelbta 2008 08 18, 20:32
  O gal kas nors naudojat naujuosius sampunus,balzamus su biciu pieneliu sausiems plaukams?Kaip jie?Ar verta pirkti? 

Tai niekas nebandet situ priemoniu? smile.gif

Mano subjektyvia nuomone is l'orealio plaukams geriau isvis nieko nepirkti, bent jau is plauku prieziuros priemoniu, o va is formavimo tai yra neblogu dalykeliu..
Atsakyti