Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Gal kas naudojote Loreal plauku dazus Loreal Natural Match .
Raso, kad be amoniako, ilgai islieka. Tik nezinau ar ju yra Lietuvoj.
Atsakyti
nusipirkau Lorealio plaukų formavimo želę,tik kelis kart bandžiau,bet patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 17 birželio 2008 - 11:36
Atnaujinu tema smile.gif
Atsakyti

Gal kuri bandete daugiau Loreal sampunu? Niekaip negaliu apsispresti, koki pirkti doh.gif Mano plaukai sausi, stori, ju daug, dazyti, dabar banguojasi, iskarpyti.

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 26, 07:52)
Atnaujinu tema smile.gif

naujinu atnaujinta tema tongue.gif biggrin.gif
noreciau komentaru apie Double extension beauty tubes tusa??? kad dazo bele kaip tai jau zinau doh.gif (nors gal dar rasiu technika), bet dar idomu kaip ji greiciau nuvalyti??? rolleyes.gif
Atsakyti
O man sios firmos tusai patys paciausi, nors dabar naudoju MF rolleyes.gif Turiu seselius color appeal, tai labai patenkinta, dar naudoju pudra virstanti makiazo pagrinda matte cashmere bei veido tonika ideal balance, tai thumbup.gif thumbup.gif Kas nepatiko, tai sampunai, nuo ju kazkaip ilgiau panaudojus ima galva niezteti blink.gif
Tiesa, neseniai nusipirkau ir plauku laka sios frmos, mat droge nuolaidos buvo Invisi'FX Micro-light spray, tai pirmas toks lakas, kurio nelieka pedsaku ant plauku papurskus, labai dziaugiuosi, mano metu atradimas wub.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(freesia @ 2008 05 27, 18:31)
Na gal pries metus pirkau Loreal skysta pudra, bet spalva netiko tai stovejo lentynoj. Dariau tvarka pries kelias dienas ir sumasciau as ta pudra is indelio ispilt (galvojau indelis tiks kokiam aliejukui susipilt  smile.gif )..ir ka gi bandziau krapstyt ir su fairy pagalba, bet nelabai pavyko..bet ko ISSIGANDAU kad vonioj pritaskius buvau, ir pradejus valyti - neissivale,t.y. liko tamsios demes. teko griebtis Cilit. Tai db galvoju kaip ant veido tokia kose tept.

Tiesa sakant, kaip mane piktina tokia propaganda blink.gif Tam ir rasomi ant produktu galiojimo laikai bei atidarius reikia kuo greiciau sunaudot, nes viskas genda, o is pasenusio produkto spresti apie visus labai nekompetetinga... Tarkim as sakyciau, kad nusipirkau jogurta, laikiau ji saldytuve APIE METUS(!), ir sumasciau po metu suvalgyt, apsinuodijau, ir dabar sakau, kaip galima valgyt jogurtus (nesvarbu pasenusius ar ne), na nesamone visiska gun_rifle.gif
Atsakyti
kokia cia propaganda?
o kad pudros sunkiai plaunasi - tas tiesa, as turejau kelioniniuose indukuose kelias pudras, kai reikia is ju iskrapstyt, tai nei feiris nei muilai nepadeda, ant vieno net like demes
vitutexe, meti lauk jogurta, kurio vakar galiojimas pasibaige? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 22, 00:22)
naujinu atnaujinta tema  tongue.gif  biggrin.gif
noreciau komentaru apie Double extension beauty tubes tusa??? kad dazo bele kaip tai jau zinau  doh.gif (nors gal dar rasiu technika), bet dar idomu kaip ji greiciau nuvalyti???  rolleyes.gif

o man jis nerealus bigsmile.gif bigsmile.gif labai gerai padazo, blakstienos padaro labai labai ilgas ir grazias, jas isryskina thumbup.gif
pirksiu vel ir vel bigsmile.gif labai gerai nusiplauna vandeniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 22, 11:40)
kokia cia propaganda?
o kad pudros sunkiai plaunasi - tas tiesa, as turejau kelioniniuose indukuose kelias pudras, kai reikia is ju iskrapstyt, tai nei feiris nei muilai nepadeda, ant vieno net like demes
vitutexe, meti lauk jogurta, kurio vakar galiojimas pasibaige? rolleyes.gif

Jei pasibaigia, tikrai metu, bet dazniausiai taip nebuna, nes neperku tiek, kad uzsiliktu ir maistas paskui butu metamas i siuksliu deze blink.gif Na, kad sunkiai plaunasi tai ne rodiklis, tiesiog man keista girdet tokius ispudzius, kad pirmiausia pudra dziovinama metus, o po to bandoma iskrapstyt, cia kaip kokius cheminius eksperimentus atlikinejant, juk uzsitepusios pudros ant odos, nelaikome jos metus, nuplauname dienai pasibaigus, tai kam cia tie faktai, nesuprantu. Esu baigusi biochemija, ir puikiai zinau, kad cheminiu medziagu tinkamumo laikas yra ribotas, ir dar ne tokiu cirku esu maciusi, taciau pagal tai, kaip pasenes produktas atrodo, sprest apie jo kokybe yra labai blogas iprotis... doh.gif
Atsakyti
Ar galima Vilniuje kur nors nusipirkti Loreal profesional meginuku arba nusipirkti nedideli kieki pabandymui (pilstoma)?
Atsakyti
O man įdomu, ar galima kur nors Kaune nusipirkti 500 ml. arba 1 l. talpos vitamino color šampūno g.gif
Atsakyti