Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(gatinha2 @ 2008 05 05, 16:41)
as saviski uk pirkau  ax.gif , nu man nelipo schmoll.gif

Papildyta:

uzpakaliui turejau kitu trynekliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , kam laikyti daikta, kurio metus laiko neprisiveciau panaudot schmoll.gif
o rezultatas, berods, turejo but lygi ir svari oda  mastau.gif

kiek zinau ten tiesiog pilingas rolleyes.gif nustokit tiketi stebuklais cool.gif pilingas nuima sena skura, o ne padaro lygia ir svaria oda
Atsakyti
o man l'oreal true match pudra patinka:> gerai maskuoja;]
o l'oreal mineraline pudra man tokia puse velio:> matosi kad kazkas uztepta;>
Atsakyti
Naudoju "L'Oreal Dermo-Expertise ReFinish Micro-Dermabrasion Kit" Labai labai patinka thumbup.gif Skaičiuoju dienas iki jo naudojimo smile.gif
L'Oreal Lash Architect tušas kol kas labai patinka bigsmile.gif
Ir blizgesiai tiesiog super rolleyes.gif
Atsakyti
megstu pasrivezti tusus is uzsienio, mano mylimiausias - double extension, LT jau senokai nepirkau tuso

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 10 gegužės 2008 - 23:14
Sveikos visos 4u.gif matau, kad nemazai jusu naudoja Lorealio kosmetika, bet patarciau jos nenaudoti, nes tai pati prasciausia, nesveikiausia ir vien chemijos pripumpuota kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 12, 14:16)
Sveikos visos 4u.gif matau, kad nemazai jusu naudoja Lorealio kosmetika, bet patarciau jos nenaudoti, nes tai pati prasciausia, nesveikiausia ir vien chemijos pripumpuota kosmetika.

O is kur zinai kad prasciausia? Daug kam patinka L'Orealio produkcija...
Papildyta:
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 05 10, 21:56)
Naudoju "L'Oreal Dermo-Expertise ReFinish Micro-Dermabrasion Kit" Labai labai patinka  thumbup.gif  Skaičiuoju dienas iki jo naudojimo  smile.gif

Ir man buvo sitas daiktas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 12, 15:49)
O is kur zinai kad prasciausia? Daug kam patinka L'Orealio produkcija...
Papildyta:

Ir man buvo sitas daiktas thumbup.gif thumbup.gif

buvo laidos net kelios apie tai, tai ir sakau, kad geriau jos nenaudoti, tyrimai su ja atlikti,tai meistrai ismanantys tai sakė, kad negerai, jei turi galimybe, rinkis ka nors kito
Atsakyti
As pati naudoju Derma Genese visa linija: dienini,naktini,seruma ir paakiams kremukus,esu patenkinta..O dekoratyvke man nepatinka,as ir neperku..ir plaukams neperku nes sampunai man tikrai netinka.
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 12, 14:46)
tai meistrai ismanantys tai sakė

viena bobute sake... cool.gif ismok kritiskiau priimti reklama ir antireklama, ir pati atsisijok pelus nuo grudu cool.gif
idomu, kuo kitos firmos produkcija yra kitokia?
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 12, 13:16)

na prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif "chemijos pripumpuota" biggrin.gif o tu parodyk kosmetika kuri nera chemijos pripumpuota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 12, 17:49)
viena bobute sake... cool.gif  ismok kritiskiau priimti reklama ir antireklama, ir pati atsisijok pelus nuo grudu cool.gif
idomu, kuo kitos firmos produkcija yra kitokia?

yra tam tikras sarasas neleidziamu ir leidziamu naudoti medziagu kosmetikoje, arba tokiu kurios leidziamos naudoti labai mazoje koncentracijoje, mazais kiekiais ju nevirsijant, lorealio kosmetikoje tas kiekis virsija leidziama norma.Nezinau ar visoje sios firmos kosmetikoje ar tik kaikuriuose jos gaminiuose, to nebuvo skelbiama.Buvo tirta laboratorijoje.As tik pasakiau savo nuomone ir tiek, jei jum tinka ta kosmetika tai naudokite ja, juk niekas nieko nevercia daryti.
Papildyta:
QUOTE(Sulima_ma @ 2008 05 12, 18:27)
na prajuokinai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  "chemijos pripumpuota"  biggrin.gif  o tu parodyk kosmetika kuri nera chemijos pripumpuota  lotuliukas.gif

gal parasiau neissamiai:prideta daugiau nei leidziama draudziamu medziagu kosmetikos pramoneje
Papildyta:
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 12, 17:39)
As pati naudoju Derma Genese visa linija: dienini,naktini,seruma ir paakiams kremukus,esu patenkinta..O dekoratyvke man nepatinka,as ir neperku..ir plaukams neperku nes sampunai man tikrai netinka.

Dziugu, kad tinka ir patinka, kiekviena atsirenkam kas tinka musu odai
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 12, 19:04)
yra tam tikras  sarasas neleidziamu ir leidziamu naudoti medziagu kosmetikoje, arba tokiu kurios leidziamos naudoti labai mazoje koncentracijoje, mazais kiekiais ju nevirsijant, lorealio kosmetikoje tas kiekis virsija leidziama norma.Nezinau ar visoje sios firmos kosmetikoje ar tik kaikuriuose jos gaminiuose, to nebuvo skelbiama.Buvo tirta laboratorijoje.As tik pasakiau savo nuomone ir tiek, jei jum  tinka ta kosmetika tai naudokite ja, juk niekas nieko nevercia daryti.

Jei galvojate, kad primakaluosit bet ko ir bet kaip, sudėsit į kremo indelį ir pardavinėsit niekam neatsiskaičiusi, tai labai klystat cool.gif
O sakyti, kad "chemijos pripumpuota", gali sakyti tik visiškas diletantas gyvenime chemijos pamokoj nebuvęs tongue.gif
Atsakyti