Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Olivia* @ 2008 04 29, 08:30)
Sveikos,atnaujinu tema. Kaip kremai nuo celliulito is Loreal? Ar yra koks poveikis?

mama naudojo, sake pats geriausias is visu bandytu. net naudojant nereguliariai, po men mate pakeitimus i geraja puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 05 03, 20:52)
mama naudojo, sake pats geriausias is visu bandytu. net naudojant nereguliariai, po men mate pakeitimus i geraja puse  smile.gif

O konkreciai koks kremas? Nes yra naktiniai,dieninai ir dar kazkokiu popa..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 04 01, 13:47)
10 balų  thumbup.gif

man jie irgi labai patinka thumbup.gif tikrai ilgai issilaiko net ant tokios laizunes lupu kaip as doh.gif
Atsakyti
Kas bandėte L'oreal mineralinę True match, kaip ji? Ar nesausina odos?
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 05 03, 20:52)
mama naudojo, sake pats geriausias is visu bandytu. net naudojant nereguliariai, po men mate pakeitimus i geraja puse  smile.gif

ir man idomu, kuris cia toks geras, jei galima ir nuotraukyte ax.gif 4u.gif
o siaip sios firmos esu nadojusi sampunus, nelabai patiko, ir dermabrasation (jei teisingai parasiau blush2.gif )rinkinuka, tas irgi schmoll.gif , per astrus mano odai o ir poveikio nepastebejau, ismeciau puspilni, kai baigesi galiojimo laikas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 04 gegužės 2008 - 22:11
QUOTE(aplsncks @ 2008 05 04, 11:05)

turejau..
panaudojau kelis kartus ir vis negalejau patiket, kad nuo jos visas veidas nuo sausumo net pleiskanot pradeda. Nezinau, gal cia tik man taip - labai sausaode esu. Tai atidaviau as ta True Match draugei, tegu ji bando. Nusipirkau La Roche sausai odai - SUPER!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 05 04, 22:55)
dermabrasation (jei teisingai parasiau blush2.gif )rinkinuka, tas irgi schmoll.gif , per astrus mano odai o ir poveikio nepastebejau, ismeciau puspilni, kai baigesi galiojimo laikas doh.gif  doh.gif

O man Dermobrason kit labai patiko,bet as pirkau ji Prancuzijoj ir mano oda nejautri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 05 04, 14:05)

Nupirkau pries pora dienu smile.gif kol kas esu patenkinta, graziai su ja veidukas atrodo, taip naturaliai wub.gif mano oda misri rolleyes.gif
Atsakyti
Maximoj dabar Lorealiui nuolaidos,ir geros nuolaidos tarp kitko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Perkantiems uz 50 lt dovaneles duoda smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 05 04, 20:55)
ir man idomu, kuris cia toks geras, jei galima ir nuotraukyte ax.gif  4u.gif
o siaip sios firmos esu nadojusi sampunus, nelabai patiko, ir dermabrasation (jei teisingai parasiau blush2.gif )rinkinuka, tas irgi schmoll.gif , per astrus mano odai o ir poveikio nepastebejau, ismeciau puspilni, kai baigesi galiojimo laikas doh.gif  doh.gif

nu bet kokios jus svaistunes blink.gif reikejo bent uzpakali patrinti...o ir po galiojimo as laisvai naudociau kol nepasikeicia kvapas, konsistencija. be to, koks poveikis turejo but?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 05, 11:41)
O man Dermobrason kit labai patiko,bet as pirkau ji Prancuzijoj ir mano oda nejautri smile.gif

as saviski uk pirkau ax.gif , nu man nelipo schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 05, 15:42)
nu bet kokios jus svaistunes blink.gif reikejo bent uzpakali patrinti...o ir po galiojimo as laisvai naudociau kol nepasikeicia kvapas, konsistencija. be to, koks poveikis turejo but?

uzpakaliui turejau kitu trynekliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kam laikyti daikta, kurio metus laiko neprisiveciau panaudot schmoll.gif
o rezultatas, berods, turejo but lygi ir svari oda mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 05 gegužės 2008 - 17:42
Blizgesiai labai patinka, man jei iš visų geriausi rolleyes.gif
Tušai nepatinka unsure.gif dabar naudoju Volume shocking, tikrai labai prastas schmoll.gif
Šampūnai irgi nelabai man unsure.gif
Atsakyti