Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(kucci_kucci @ 2008 02 15, 22:23)
o kaip ivertintumet naujuosius Glam shine 6 lupu blizgesius?

10 balų thumbup.gif
Atsakyti
keliam tema biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif As labai patenkinta Derma Genese kremais,turiu seruma,dienini,naktini ir paakiu. Jau antra karta perku smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Nusivyliau kremais, pieneliais, tonikais. Gal tiksliau jie visai netiko mano veido odai schmoll.gif
Bet pudros labai geros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 04 01, 14:47)
10 balų  thumbup.gif

o man jie pasirode siaip sau g.gif na gal del to, kad niekaip spalvos nesugebejau prisitaikyti... siaip maloni tekstura smile.gif tikiuosi praples spalvu rata 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 16, 19:26)
Galėčiau pasakyti apie naujuosiu blizgius tik tiek, kad jie lipnoki, klampoki, išsilaiko tikrai ilgai, bet bent jau man šiek tiek sušoksta lūpų kampučiuose smile.gif Patinka šešėliai pagal akių spalvą smile.gif L'Orealio lasch architect tušas tai ką aš žinau, padaro musių kojas, mėginsiu tepti su kitu šepetėliu ir taip pavyks prisijaukinti smile.gif

tikrai kad musu kojos pasidaro su tuo tusu doh.gif na bet mano draugei labai graziai padazydavo, matyt cia ir nuo blakstienu ilgio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, o kaip Loreal sepeteliai seseliams ir skaistalams? ar kas turit? ar svelnus?
turiu galimybe is vienos mamos pirkti kosmetine su 3 sepeteliais, bet siek tiek bijau.. nes pasiziurejau Body shopo svelnuma, tai kaip uzsimaniau...
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2008 04 21, 10:50)
merginos, o kaip Loreal sepeteliai seseliams ir skaistalams? ar kas turit? ar svelnus?
turiu galimybe is vienos mamos pirkti kosmetine su 3 sepeteliais, bet siek tiek bijau.. nes pasiziurejau Body shopo svelnuma, tai kaip uzsimaniau...

Tai gal tada TBS geriau jei patinka smile.gifsmile.gif
Atsakyti
man tai labiausiai patinkantis dalykas yra ju blizgesiai thumbup.gif nu bet jau visi kremai, prausikliai tai tikrai ne mano odai..
Atsakyti
atsinesiau ir as savo kosmetine lotuliukas.gif taip kaip perziurejau kad nelabai kitu firmu pas mane ir yra. kalbant apie dekoratyvine kosmetika.
naudoju tusa "lash architect" thumbup.gif
blizgesi :glam shine" 4u.gif
krem. pudra "true match"
seselius "colorAppeal" situos dovanu gavau lotuliukas.gif
taip pat turiu ir nagu laku bei sampunu nzn man bent tikrai labiau patinka uz maxfactor ar Maybelline( nors gamintojas tas pats ) g.gif
va kas visiskai nepatinka ir netinka tai Garnier iskart ima plaukai slinkt skilint ir tt g.gif g.gif kadangi gamina ta pati firma tai parasau ir apie juos numone biggrin.gif
Papildyta:
kremu tai kazkaip neteko bandyt tai nzn g.gif schmoll.gif negi jie gali but tokie blogi g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,atnaujinu tema. Kaip kremai nuo celliulito is Loreal? Ar yra koks poveikis?
Atsakyti
Naudojau drėkinantį kremą- tai negaliu peikti bet neturiu ir ko girti.
Tušai šios firmos- nusivyliau jau nekartą, bet vis dovanų gaunu. doh.gif
Šampūnais esu patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2008 04 21, 10:50)

As gavau dovanu per akcija Loreal kosmetine su sepeteliais, tai labai svelnus smile.gif
Atsakyti