Vitamino color esu naudojus,nu ir ka-sampunas kaip sampunas, labai skaniai kvepejo. Daugiau jo nepirksiu.Ir dar kaip suprantu zalia linija Tave domina?Mano drauge naudoja,tai ji patenkinta,ypac jai purskalas patinka
As dabar planuoju pirkt Liss Extreme sampuna.Bandziau sitos linijos kauke ir krema ,labai suglotnina plauka
As dabar planuoju pirkt Liss Extreme sampuna.Bandziau sitos linijos kauke ir krema ,labai suglotnina plauka
QUOTE(Silvy @ 2008 01 17, 17:18)
Vitamino color esu naudojus,nu ir ka-sampunas kaip sampunas, labai skaniai kvepejo. Daugiau jo nepirksiu.Ir dar kaip suprantu zalia linija Tave domina?Mano drauge naudoja,tai ji patenkinta,ypac jai purskalas patinka
Ačiū už nuomonę
Turbūt turėjai omenyje Liss Control, o ne liss extreme sampuna
Turiu liss control tiesinamaji krema, tai man jis patinka, o sampunas glotninantis, tai man jauciu nelabai tiktu, nes plaukai ir taip ploni mano, tai paskui gali buti isvis prilipe prie galvos
Kaip matau tu is Kauno...kur perki loreal priemones ir kokia kaina pvz. sampuno?
Nu ne,pas mane Liss Extreme ,mano plaukai stori,megina pustis,tai kauke ir kremas gelbsti tai dar sampuna ismeginti norisi
As perku per drauge,jinai kirpeja
QUOTE(Silvy @ 2008 01 17, 17:44)
Nu ne,pas mane Liss Extreme ,mano plaukai stori,megina pustis,tai kauke ir kremas gelbsti tai dar sampuna ismeginti norisi
Aišku, tada apie liss extreme nieko negirdejau O perki pilstomus, ar buteliukais?
QUOTE(Saule222 @ 2008 01 17, 12:48)
Aišku, tada apie liss extreme nieko negirdejau O perki pilstomus, ar buteliukais?
Buteliais ,1.5l sampuna,bet sikart puslintri imsiu(yra ir tokis isfasavimas),kaukes irgi po puse litro imu
Saule,dar ploniem plaukams Vitamino Fine linija yr,nebloga sako
QUOTE(Silvy @ 2008 01 17, 17:51)
Buteliais ,1.5l sampuna,bet sikart puslintri imsiu(yra ir tokis isfasavimas),kaukes irgi po puse litro imu
Rimtai, o ka ji daro? Pvz. sampunas atgaivina, maitina, ar ka? Gal gali paklausti drauges (jei nesunku )kurį ji rekomenduoja ploniems plaukams ar volume extreme, ar ta vitamino fine? Ir ar yra jo kirpyklu parduotuvese buteliukais mazesniais pvz. po 250 ml., nes labai didelio nesinori pirkti is karto, nes jei netiks plaukams, tai
Pasiteirausiu kai pamatysiu,jinai pati plonus plaukiukus turi,bet naudoja zaliaja linija.
Visur pagrinde mazais buteliukais ir prekiauja
QUOTE(Silvy @ 2008 01 17, 18:02)
Pasiteirausiu kai pamatysiu,jinai pati plonus plaukiukus turi,bet naudoja zaliaja linija.
Didelis ačiukas
Visai nepatinka Loreal priemonės plaukams Bandžiau 3 šampūnus (raudonam, rožiniam, geltonam buteliuky) ir kaukę (raudoną). Mano plaukus labai riebindavo, priplodavo
QUOTE(dontstop @ 2008 01 19, 02:45)
Visai nepatinka Loreal priemonės plaukams Bandžiau 3 šampūnus (raudonam, rožiniam, geltonam buteliuky) ir kaukę (raudoną). Mano plaukus labai riebindavo, priplodavo
Čia apie Loreal profesional, ar apie tuos, kur maximose buna ir droguose būna?
Diskutuojam toliau http://www.supermama...?...7593&st=588