Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Keliu temą į viršų 4u.gif Sakykit, kurį šampūną iš Loreal profesional patartumėt išbandyti, vitamino color, ar volume extreme? 4u.gif Labai domina atsiliepimai visų bandžiusių mirksiukas.gif
Atsakyti
Vitamino color esu naudojus,nu ir ka-sampunas kaip sampunas, labai skaniai kvepejo. Daugiau jo nepirksiu.Ir dar kaip suprantu zalia linija Tave domina?Mano drauge naudoja,tai ji patenkinta,ypac jai purskalas patinka ax.gif
As dabar planuoju pirkt Liss Extreme sampuna.Bandziau sitos linijos kauke ir krema thumbup.gif ,labai suglotnina plauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 01 17, 17:18)
Vitamino color esu naudojus,nu ir ka-sampunas kaip sampunas, labai skaniai kvepejo. Daugiau jo nepirksiu.Ir dar kaip suprantu zalia linija Tave domina?Mano drauge naudoja,tai ji patenkinta,ypac jai  purskalas patinka ax.gif
As dabar planuoju pirkt Liss Extreme sampuna.Bandziau sitos linijos  kauke ir krema thumbup.gif ,labai suglotnina plauka ax.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif
Turbūt turėjai omenyje Liss Control, o ne liss extreme sampuna 4u.gif
Turiu liss control tiesinamaji krema, tai man jis patinka, o sampunas glotninantis, tai man jauciu nelabai tiktu, nes plaukai ir taip ploni mano, tai paskui gali buti isvis prilipe prie galvos doh.gif
Kaip matau tu is Kauno...kur perki loreal priemones ir kokia kaina pvz. sampuno? 4u.gif
Atsakyti
Nu ne,pas mane Liss Extreme blush2.gif ,mano plaukai stori,megina pustis,tai kauke ir kremas gelbsti bigsmile.gif tai dar sampuna ismeginti norisi ax.gif
As perku per drauge,jinai kirpeja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 01 17, 17:44)
Nu ne,pas mane Liss Extreme blush2.gif ,mano plaukai stori,megina pustis,tai kauke ir kremas gelbsti bigsmile.gif tai dar sampuna ismeginti norisi ax.gif
As perku per drauge,jinai kirpeja mirksiukas.gif

Aišku, tada apie liss extreme nieko negirdejau blush2.gif O perki pilstomus, ar buteliukais?
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 01 17, 12:48)
Aišku, tada apie liss extreme nieko negirdejau blush2.gif O perki pilstomus, ar buteliukais?

Buteliais biggrin.gif ,1.5l sampuna,bet sikart puslintri imsiu(yra ir tokis isfasavimas),kaukes irgi po puse litro imu bigsmile.gif
Saule,dar ploniem plaukams Vitamino Fine linija yr,nebloga sako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 01 17, 17:51)
Buteliais biggrin.gif ,1.5l sampuna,bet sikart puslintri imsiu(yra ir tokis isfasavimas),kaukes irgi po puse litro imu bigsmile.gif
Saule,dar ploniem plaukams Vitamino Fine linija yr,nebloga sako ax.gif

bigsmile.gif Rimtai, o ka ji daro? Pvz. sampunas atgaivina, maitina, ar ka? Gal gali paklausti drauges (jei nesunku blush2.gif )kurį ji rekomenduoja ploniems plaukams ar volume extreme, ar ta vitamino fine? Ir ar yra jo kirpyklu parduotuvese buteliukais mazesniais pvz. po 250 ml., nes labai didelio nesinori pirkti is karto, nes jei netiks plaukams, tai doh.gif
Atsakyti
Pasiteirausiu kai pamatysiu,jinai pati plonus plaukiukus turi,bet naudoja zaliaja linija.
Visur pagrinde mazais buteliukais ir prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 01 17, 18:02)
Pasiteirausiu kai pamatysiu,jinai pati plonus plaukiukus turi,bet naudoja zaliaja linija.
Visur pagrinde mazais buteliukais ir prekiauja  mirksiukas.gif

Didelis ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visai nepatinka Loreal priemonės plaukams schmoll.gif Bandžiau 3 šampūnus (raudonam, rožiniam, geltonam buteliuky) ir kaukę (raudoną). Mano plaukus labai riebindavo, priplodavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 01 19, 02:45)
Visai nepatinka Loreal priemonės plaukams  schmoll.gif  Bandžiau 3 šampūnus (raudonam, rožiniam, geltonam buteliuky) ir kaukę (raudoną). Mano plaukus labai riebindavo, priplodavo  verysad.gif

Čia apie Loreal profesional, ar apie tuos, kur maximose buna ir droguose būna?
Atsakyti
Diskutuojam toliau smile.gif http://www.supermama...?...7593&st=588
Atsakyti