Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

As neseniai nusipirkau ir naudoju is Loreal Professionnel Kiwi sampuna ir kondicionieriu bigsmile.gif nu dar geresnio nesu naudojusi labai patinka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2006 10 11, 20:47)
mickeviciaus gvt Kaune lorealio 1,5litro 86lt...

gal kas zinot kur Vilniuje butu galima nusipirkti Loreal professionnel priemoniu uz tokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 11 07, 10:26)
O kur tu pirkai?gaila,kad prekybos centruose nemaciau,o sarmose kaip visada viskas brangiau  doh.gif

Tuomet dar Maximoj pirkau mirksiukas.gif

Siandien maciau Droge nuolaidas Elvitalio serijai. Tai man kaukes ir kremo gal reiketu. Mano saknys riebios ir plaukai sruogom dazyti, tai nezinau ar ta geltona, ar raudona imti, kuris geresnis rolleyes.gif Turejau geltonoj tubelej krema, tai laaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
O as turiu ir naudoju L'Oreal sampuna dazytiems ir pazeistiems plaukams... vadinosi kaz kaip atstatomasis - tai visai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
turejau kazkada lorealio balzama plaukams,bet seniai. nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane namuose gal kokios 5 skirtingos rusys L`orealio sampunu,kondicionieriu ir kaukiu blush2.gif ! Negaliu ramai praeiti nenusipirkus kiokio biggrin.gif ! Zinoma mano L`oreal made in Paris, o ne made in Poland ax.gif !
LABAI man si kompanija patinka! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snargla: 16 spalio 2007 - 14:32
QUOTE(Egliukasz @ 2006 11 04, 23:12)
Noriu uzklausti, ar kuri naudojate L`oreal ampules plaukams?Yra yvairiausiu rusiu - nuo slinkimo, po dazymo atgaivinti, kad butu klusnesni ir panasiai.. Arba ar butu norinciu ju ysigyti? Ju kaina salone wienos ampules yra 25 litukai, as imciau didely kieky, wienas palikceu sau, kitas parduoceu uz 15 lituku, perkant daugiau butu ir uz 10lt uz wieneta. Jei butu norinciu atsiliepkit, cia ne greitu metu, gal menesio laikotarpyje, nes dar surinkciau informacija apie poveiky plaukams, kokia ju nauda ir panasiai.. Pati sau noriu ju, bet mazu kiekiu neleidzia pirkti..  blush2.gif

visai noreciau isigyti kokiu nors atgaivinimui, jei dar pasiulymas galioja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2007 10 17, 23:56)
visai noreciau isigyti kokiu nors atgaivinimui, jei dar pasiulymas galioja... g.gif

itariu, kad nebegalioja - paziurekite i posto data (Egliukasz @ 2006 11 04, 23:12), jau beveik metai praeje g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2007 10 18, 00:40)
itariu, kad nebegalioja - paziurekite i posto data (Egliukasz @ 2006 11 04, 23:12), jau beveik metai praeje  g.gif

lotuliukas.gif nu man jau visai stupid.gif kazkodel pasirode, kad postas parasytas 2007 10 04
Atsakyti
Gal galetumete patari kuri sampuna ir balzama is Loreal Professional rinktis, jei mano plaukuciai prie saknu rieboki, o galiukai sausi blush2.gif Labiausiai domina Absolut Repair ir Vitamino Color. Bet teko girdeti, kad Absolut Repair trupuciuka riebina plauka, ar tikrai taip yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diajse @ 2007 10 24, 17:44)
Gal galetumete patari kuri sampuna ir balzama is Loreal Professional rinktis, jei mano plaukuciai prie saknu rieboki, o galiukai sausi  blush2.gif  Labiausiai domina Absolut Repair ir Vitamino Color. Bet teko girdeti, kad Absolut Repair trupuciuka riebina plauka, ar tikrai taip yra?  g.gif

Taip Absoliut repair riebina ir ne trupuciuka o kaip reikiant,o vitamino color dazytiem plaukam dirgina galvos oda.Rekomenduociau normaliem plaukam-zalias buteliukas smile.gif
Atsakyti
Loreal plauku dazai tai labai geri thumbup.gif , bet va priemones man tai nelabai. arba niekaip nepritaikau, bet isbandziau jau neemazai.
Atsakyti