Įkraunama...
Įkraunama...

Vėrimo kursai

Na aciu labai ax.gif Nera brangiai. Daba nagrineju juos kaip tik biggrin.gif Tik biserius nelabai apsimoka pirkti. Buvau radus uz 10gr.- 1 Lt. O cia uz 7 gr. - 1 Lt. Bet akmenuku yra sauniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 07 27, 16:56)
O kur perki tuos sidabrinius uzbaigimus ir visus priedus? Netu bijau pirkti, nes nzn kokia kokybe. Atsius koki SH... ir turesiu sumoketi kaip uz gera g.gif Rimtai tibetietiskas sidabras yra nesidabras? Tai kodel ji taip pavadino schmoll.gif Geriau pavadintu tibetietisku metalu ar kazka panasaus ax.gif

Nežinau kodėl taip vadina, dėl pirkėjų klaidinimo matyt. Na, sidabras juk negali tiek kainuoti, manau ir taip aišku.
Internete yra patikimų, sidabru prekiaujančių parduotuvių, pasiskaityk temoje "Informaciniai tinklapiai" smile.gif man asmeniškai patinka sidabronamai.lt smile.gif akmeneliai.com yra nemažas pasirinkimas.
Atsakyti
Na Jus fantastiskos ACIU labei labei. Reiks pasiziureti viska ax.gif MB isprotes nuo mano hobio. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 07 27, 17:10)
Nežinau kodėl taip vadina, dėl pirkėjų klaidinimo matyt. Na, sidabras juk negali tiek kainuoti, manau ir taip aišku.
Internete yra patikimų, sidabru prekiaujančių parduotuvių, pasiskaityk temoje "Informaciniai tinklapiai" smile.gif man asmeniškai patinka sidabronamai.lt smile.gif akmeneliai.com yra nemažas pasirinkimas.

Keistai tik vadinasi-sidabro namai , o sidabro jau ten toks menkas pasirinkimas... biggrin.gif
Atsakyti
O pacios su kokiais dydziais dirbate akmeneliais, karoliukais. g.gif ir ka patartumete ant kokio geriau verti pvz., kaklo papuosla, kad jis graziai stovetu ir butu tvirtas blush2.gif Daba seip veriu ant zvejybinio valo arba ant tampraus valo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 07 27, 17:19)
O pacios su kokiais dydziais dirbate akmeneliais, karoliukais. g.gif ir ka patartumete ant kokio geriau verti pvz., kaklo papuosla, kad jis graziai stovetu ir butu tvirtas blush2.gif Daba seip veriu ant zvejybinio valo arba ant tampraus valo ax.gif

Veriama yra ant troselio...
o akmenų dydžiai g.gif Tai jau tavo fantazija-ką tu nori padaryti... biggrin.gif
Atsakyti
Na daba zinosiu ir reiks paieskoti grazaus troselio. Aisku vadinasi fantazijai ribu nera ir dirbate su ivairiais dydziais. Pabandysiu ir as. Gal kas grazaus gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 07 27, 17:28)
Na daba zinosiu ir reiks paieskoti grazaus troselio. Aisku vadinasi fantazijai ribu nera ir dirbate su ivairiais dydziais. Pabandysiu ir as. Gal kas grazaus gausis ax.gif

Tai troselio grožio nesimato , jis gi visas užsidengęs turi būti akmenėliais , ar kuo kitu , na iš ko versi...
Jau gal pastebėjai , kiekviena darbštuolė turi savo sakyčiau stilių...ir medžiagas savas...vienos dirba su biseriu daugiau , kitos su swarovski...aš pvz.mėgstu tik natūralius akmenis...nors kartais įdomios būna ir kitos medžiagos...ieškok ir tikrai rasi , kas tau geriausiai gaunasi ir patinka 4u.gif
Atsakyti
Labai aciukas uz gerus patarimus. Daba kol praktikuojuosi naudojuosi tik plastmasiniais karoliukais. Stengiuosi, kad atrodytu graziai tai ir atrodo, kad nepigus ir idomus daiktas. nors tie karoliukai tikrai labai pigus blush2.gif Manau pradzioje ir nereiktu bandyti su brangiais akmenukais ar SW kristaliukais. Seip labaiu mane naturalus akmenukai traukia.
Bet yra kliutis su jais. Jei kazka didelio nori daikta pasidaryti, truputi brangiai iseina, nebent toks uzsakymas butu. Cia yra daug ko ismokti, o gyvenimas nera rutina. Tas ikvepimas pagavo ir nepaleidzia lotuliukas.gif Jei ka pasikonsultuosiu pas Jumeis ax.gif Jei galima parasyciau tada i AZ ax.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif Jus nuostabios
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 07 27, 17:45)
Labai aciukas uz gerus patarimus. Daba kol praktikuojuosi naudojuosi tik plastmasiniais karoliukais. Stengiuosi, kad atrodytu graziai tai ir atrodo, kad nepigus ir idomus daiktas. nors tie karoliukai tikrai labai pigus blush2.gif Manau pradzioje ir nereiktu bandyti su brangiais akmenukais ar SW kristaliukais. Seip labaiu mane naturalus akmenukai traukia.
Bet yra kliutis su jais. Jei kazka didelio nori daikta pasidaryti, truputi brangiai iseina, nebent toks uzsakymas butu. Cia yra daug ko ismokti, o gyvenimas nera rutina. Tas ikvepimas pagavo ir nepaleidzia lotuliukas.gif Jei ka pasikonsultuosiu pas Jumeis ax.gif Jei galima parasyciau tada i AZ ax.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif Jus nuostabios

O aš pradėjau darbuotis nuo tikrų akmenų, svarovskių ir sidabro... ax.gif . Kažkaip plasmasiukai man nelabai... O ir kur juos paskui dėti? Jau turbūt išaugai iš jų amžiaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 27 liepos 2009 - 16:47
Man tai bus kam atiduoti tuos plasmasiukus lotuliukas.gif Daug duktereciu turiu. Tai jos augancios panelytes. Su plasmasiukais gerai mokintis darytis visokius burbuliukus ir dar visokiu fintu. Su akmenukais ar SW labai brangiai iseina. Nes vienam rutuliukui sunaudoju kazkur 30 karoliuku. Tai biski ir kaina atitinkama gaunasi. O kai daraisi auskariukus jau reiktu 60 karoliuku dar + norisi kaklo papuosalo ar apyrankes. Na sumele tikrai nemenka gaunasi. Nebent ieskoti koitokiu variantu. Nam SM dar neduoda ikelti foto nes reikia 100 zinuciu parasyti lotuliukas.gif O su mano rasymu tai nzn kada as juos parasysiu g.gif Yra kazkur frm tie burbuliuku darymas.
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 07 27, 17:55)
Man tai bus kam atiduoti tuos plasmasiukus lotuliukas.gif Daug duktereciu turiu. Tai jos augancios panelytes. Su plasmasiukais gerai mokintis darytis visokius burbuliukus ir dar visokiu fintu. Su akmenukais ar SW labai brangiai iseina. Nes vienam rutuliukui sunaudoju kazkur 30 karoliuku. Tai biski ir kaina atitinkama gaunasi. O kai daraisi auskariukus jau reiktu 60 karoliuku dar + norisi kaklo papuosalo ar apyrankes. Na sumele tikrai nemenka gaunasi. Nebent ieskoti koitokiu variantu. Nam SM dar neduoda ikelti foto nes reikia 100 zinuciu parasyti lotuliukas.gif O su mano rasymu tai nzn kada as juos parasysiu g.gif Yra kazkur frm tie burbuliuku darymas.

Jeigu yra kam perleisti, tai tada gal ir gerai smile.gif . Nes man nera kam atiduoti, o parduoti irgi turbūt sudėtinga būtų... O kaip keli foto? Tu krauk iš kokio www.fotki.com
Atsakyti