Įkraunama...
Įkraunama...

Vėrimo kursai

Sveikos darbstuoles 4u.gif

As taip pogi uzsikreciau karoliuku verimo manija blush2.gif MB is manes juokiasi ir vadina mane KAROLIUKU ax.gif Bet pagalvojus juk gali ir neblogai pasipelnyti is savo darbelio. Ypac kai siuo metu nera darbu. Numarinsi savo laika ir internetu gali pardavineti darbelius.
Del replyciu: nueikite i "Senukus" ten po 6 Lt nusipirksite.Zynoma reikia ir tu kusackiu vadinamu (kur nukerpa vielute, bet pas mane replytes jau su tuom is karto nukerpancia vielute). Kas gyvena Panevezyje patariu nueiti i "Coliuke" Nebrangios detales: spaustukai, paslepiantys galiukus spaustukai, troselis (bet tik sidabro spalvos), naturalus akmenukai (asortas nedidelis, bet pigiau nei "Silver cyti"), SW kristalai (biski pigiau I "Babilone" siuvimo krautuveleje), biseriu (didesnis asortas I "Babilone" siuvimo krautuveleje ir pigesni pagal kieki ir pakankamai kokybiski "Gutermann 28gr.) , karoliuku, uzsegimu ivairiu, auskaru lankeliai, tamprus valas (ypac gerai karoliams nes vielutes nusilanksto), vielutes... O jei jau kazka nori is brangesniu priedu ir pan... II "Babilone" yra "Silver cyti" ir dar viena nauja parduotuve visokiems rankdarbiams. O mokinuosi pati tik is interneto. Nes info tiek daug negausi kiek is neto ax.gif Viska bandau kas mane domina thumbup.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif Na ir kaip sekasi tau pardavinėti savo darbelius , jei nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti
Man kaip tik atrodo, kad šis "biznis" krizės metu šiaip sau turėtų būti... Kaži ar bedarbių augančios gretos puls pirkti visokius blizgiukus, kai vaikai alkani g.gif . Bet sėkmės...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 07 27, 13:19)
Man kaip tik atrodo, kad šis "biznis" krizės metu šiaip sau turėtų būti... Kaži ar bedarbių augančios gretos puls pirkti visokius blizgiukus, kai vaikai alkani  g.gif . Bet sėkmės...

Tikrai...čia tiesiog hobis...akmenėlių manija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 07 27, 13:21)
Tikrai...čia tiesiog hobis...akmenėlių manija biggrin.gif

Vat vat. Aš irgi užsiėmiau tuo, bet tik todėl, kad šiaip smagu biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Neseniai pradejau sita hobi. Domina beveik visos menines rusys, kas naujo ir neisbandyta. Tai bandau viska is eiles ir stebiu kuris man labai patinka. O seip dar pardavineti nera ka. Dar nera tobuti darbai. Ieskau grazesniu uzbaigimu ir ivairiausiu priedu. Nelabai man patinka tibetietiskas sidabras. Tuos karoliukus labai apsunkina. Jie pasidaro griozdiski ir nelengvi. Gal turit kokiu pasiulymu del tarpeliu ir pan...?
Bet zmoniu yra kurie susidomejo mano darbais ax.gif Tad pagalvojau, kad butu galima pradeti ir prekyba.
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 07 27, 15:41)
Nelabai man patinka tibetietiskas sidabras.

Aš tikiuosi jūs suprantat kad tai nėra sidabras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shangri La: 27 liepos 2009 - 15:10
Man asmeniškai gražiausiai viskas išeina ir atrodo su sidabru 925, nors va šiandien panaudojau pirmą kartą savo kelių metų istorijoje tibeto sidabro detales užsegimui... biggrin.gif
Atsakyti
O kur perki tuos sidabrinius uzbaigimus ir visus priedus? Netu bijau pirkti, nes nzn kokia kokybe. Atsius koki SH... ir turesiu sumoketi kaip uz gera g.gif Rimtai tibetietiskas sidabras yra nesidabras? Tai kodel ji taip pavadino schmoll.gif Geriau pavadintu tibetietisku metalu ar kazka panasaus ax.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Riedulyte @ 2009 07 27, 16:56)
O kur perki tuos sidabrinius uzbaigimus ir visus priedus? Netu bijau pirkti, nes nzn kokia kokybe. Atsius koki SH... ir turesiu sumoketi kaip uz gera g.gif Rimtai tibetietiskas sidabras yra nesidabras? Tai kodel ji taip pavadino schmoll.gif Geriau pavadintu tibetietisku metalu ar kazka panasaus ax.gif

Perku parduotuvėse viską...Vilniuje yra tikrai pasirinkimas. O šiaip galima užsisakyti www.akmeneliai.com detalės ten kokybiškos , kiek pirkau parduotuvėje jų...www.hobera.lt irgi kokybiškas sidabras...
O tibeto sidabras tai metalų ludinys , ten nėra nei kiek sidabro...be to grubiai labai padarytas...na pigu ir yra pigu... smile.gif
Atsakyti
O aciukas 4u.gif
Del siuntimosi reikia pagalvoti. O kokia kainyte siuntimosi? I VLN retai kada vaziuojam, nebent labai reikia apsipirkti blush2.gif Gal paieskosiu ir panevezyje ka nors. Turbut netu butu pigiau nei parduotuveje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 07 27, 17:04)
O aciukas 4u.gif
Del siuntimosi reikia pagalvoti. O kokia kainyte siuntimosi? I VLN retai kada vaziuojam, nebent labai reikia apsipirkti blush2.gif Gal paieskosiu ir panevezyje ka nors. Turbut netu butu pigiau nei parduotuveje g.gif

Tai pačios parduotuvės ir nurodo siuntimo kainas. ten reikia pažiūrėti. kažkur 4-5 litai. g.gif
Atsakyti