Įkraunama...
Įkraunama...

Vėrimo kursai

Sveikos, merginos, o gal kuri gyvai vartete sia knyga http://super.balsas....m...&pid=119795? Ar butu is jos realios naudos?
Atsakyti
Šioje temoje http://www.supermama...?...6897&st=300 merginos aptarinėjo tą enciklopediją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 27, 12:31)
Šioje temoje http://www.supermama...?...6897&st=300 merginos aptarinėjo tą enciklopediją  mirksiukas.gif

Ačiū, lendu pasiskaitinėti 4u.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 01 liepos 2009 - 17:31
Gal atsirastu mamyte Kaune kuri galetu "gyvai" pamokinti verti karoliukus? ir suteiktu kitos butinos informacijos? Prasau i Az. Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gaivinu tema. 4u.gif
beje, kiek pradziai ruosti litu visiems irankiams - gal kas istars.....Dekoju.
Del kursu...paskaiciau SM postus ir supratau, kad kursai niekam nepadejo, todel mokomes pacios ir tiek. Su patirtimi ateis visos zinios.
Ir dar nuejau i papuosalu parde, paemiai ir paziurinejau kaip ir kas padaryta. Ir savo kelis papuosalus ,,isdarinejau" i paskiras detales. Bendram suvokimui labai padejo - vis lengviau nei paveiksliukas.
Papildyta:
QUOTE(Agnutytea @ 2009 07 01, 18:26)

o cia dabar kas? blink.gif Mieloji, ar taip renki zinuciu kieki? Bent parasytum ka....
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 14, 14:40)
Sveikos, gaivinu tema.  4u.gif
beje, kiek pradziai ruosti litu visiems irankiams - gal kas istars.....Dekoju.

O as siulyciau pradziai vyro irankius patikrinti smile.gif . Buvau suplanavusi visas tas replytes pirkti, bet pasirausiau tarp vyro daiktu ir visas radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 07 14, 16:15)
O as siulyciau pradziai vyro irankius patikrinti  smile.gif . Buvau suplanavusi visas tas replytes pirkti, bet pasirausiau tarp vyro daiktu ir visas radau  biggrin.gif

Aciu 4u.gif tikrai puikus patarimas, reikes pasirausti.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 14, 17:32)
Aciu  4u.gif  tikrai puikus patarimas, reikes pasirausti.

Tai, kad nėr už ką mirksiukas.gif . Jeigu vyras yra nagingas, tai labai realu, kad bent jau kažkurias reikalingas replytes turės smile.gif . O čia juk reikia kandiklių (kitaip "kusačkių"), replyčių kilpelėms ir replyčių užspaudimui. Mano vyriukas tikras meistrelis, tai viskas namuose buvo biggrin.gif . Gerai, kad proto turėjau paklausinėti ir pasiieškoti, nes jau norėjau iš kokios internetinės parduotuvės užsisakinėti. Tai vietoj replyčių vinučių ir kitokio gėrio nusipirkau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 07 14, 21:54)
Tai, kad nėr už ką  mirksiukas.gif . Jeigu vyras yra nagingas, tai labai realu, kad bent jau kažkurias reikalingas replytes turės  smile.gif . O čia juk reikia kandiklių (kitaip "kusačkių"), replyčių kilpelėms ir replyčių užspaudimui. Mano vyriukas tikras meistrelis, tai viskas namuose buvo  biggrin.gif . Gerai, kad proto turėjau paklausinėti ir pasiieškoti, nes jau norėjau iš kokios internetinės parduotuvės užsisakinėti. Tai vietoj replyčių vinučių ir kitokio gėrio nusipirkau  tongue.gif

Ar lankete kokius kursus, ar esate savamoksle? Skaitynedama SM postus pastebejau, kad dazna problema - kilpos, kaip sekesi Jums, ar greitai ranka igudo, SM minejo, kad ne viena metra vielutes sugadinusios besimokant..
Dekoju. 4u.gif
Atsakyti
Lankyti nieko nelankiau, bet paprašiau, kad draugė, kuri jau yra įgudusi šiek tiek pamokytų. Tai ji man parodė, kokių replyčių vyro daiktuose ieškoti ir kaip kilpelę sukti. Mano patirtis kol kas labai minimali. Pagaminau keturias poras auskarų tai viso sugadinau 1 vinutę smile.gif . Aišku nujaučiu, kad tokių bus ir daugiau, bet nemanau, kad metrais aš vielos prigadinsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 15 liepos 2009 - 15:43
Informacijos daug ir visokios bigsmile.gif

taciau noreciau gyvai pamatyti reikalingus irankius ir noreciau pamatyti
kaip veriami papuosaliukai. Noreciau pamokeles bent vienos 4u.gif
Labiausiai tai domina uzbaigimo darbai ir taip visokios gudrybes
suverti tai paprasta 4u.gif

Veiksmas butu Vilniuje

rugpjucio 10-13 dienomis atostogausiu, tai turesiu grazaus laiko

Atsakyti