Sveikos, merginos, o gal kuri gyvai vartete sia knyga http://super.balsas....m...&pid=119795? Ar butu is jos realios naudos?
Šioje temoje http://www.supermama...?...6897&st=300 merginos aptarinėjo tą enciklopediją
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 27, 12:31)
Šioje temoje http://www.supermama...?...6897&st=300 merginos aptarinėjo tą enciklopediją
Ačiū, lendu pasiskaitinėti
Sveikos, gaivinu tema.
beje, kiek pradziai ruosti litu visiems irankiams - gal kas istars.....Dekoju.
Del kursu...paskaiciau SM postus ir supratau, kad kursai niekam nepadejo, todel mokomes pacios ir tiek. Su patirtimi ateis visos zinios.
Ir dar nuejau i papuosalu parde, paemiai ir paziurinejau kaip ir kas padaryta. Ir savo kelis papuosalus ,,isdarinejau" i paskiras detales. Bendram suvokimui labai padejo - vis lengviau nei paveiksliukas.
Papildyta:
o cia dabar kas? Mieloji, ar taip renki zinuciu kieki? Bent parasytum ka....
Del kursu...paskaiciau SM postus ir supratau, kad kursai niekam nepadejo, todel mokomes pacios ir tiek. Su patirtimi ateis visos zinios.
Ir dar nuejau i papuosalu parde, paemiai ir paziurinejau kaip ir kas padaryta. Ir savo kelis papuosalus ,,isdarinejau" i paskiras detales. Bendram suvokimui labai padejo - vis lengviau nei paveiksliukas.
Papildyta:
QUOTE(Agnutytea @ 2009 07 01, 18:26)
o cia dabar kas? Mieloji, ar taip renki zinuciu kieki? Bent parasytum ka....
QUOTE(fuksė @ 2009 07 14, 14:40)
Sveikos, gaivinu tema.
O as siulyciau pradziai vyro irankius patikrinti . Buvau suplanavusi visas tas replytes pirkti, bet pasirausiau tarp vyro daiktu ir visas radau
QUOTE(lairam @ 2009 07 14, 16:15)
O as siulyciau pradziai vyro irankius patikrinti . Buvau suplanavusi visas tas replytes pirkti, bet pasirausiau tarp vyro daiktu ir visas radau
Aciu tikrai puikus patarimas, reikes pasirausti.
QUOTE(fuksė @ 2009 07 14, 17:32)
Aciu tikrai puikus patarimas, reikes pasirausti.
Tai, kad nėr už ką . Jeigu vyras yra nagingas, tai labai realu, kad bent jau kažkurias reikalingas replytes turės . O čia juk reikia kandiklių (kitaip "kusačkių"), replyčių kilpelėms ir replyčių užspaudimui. Mano vyriukas tikras meistrelis, tai viskas namuose buvo . Gerai, kad proto turėjau paklausinėti ir pasiieškoti, nes jau norėjau iš kokios internetinės parduotuvės užsisakinėti. Tai vietoj replyčių vinučių ir kitokio gėrio nusipirkau
QUOTE(lairam @ 2009 07 14, 21:54)
Tai, kad nėr už ką . Jeigu vyras yra nagingas, tai labai realu, kad bent jau kažkurias reikalingas replytes turės . O čia juk reikia kandiklių (kitaip "kusačkių"), replyčių kilpelėms ir replyčių užspaudimui. Mano vyriukas tikras meistrelis, tai viskas namuose buvo . Gerai, kad proto turėjau paklausinėti ir pasiieškoti, nes jau norėjau iš kokios internetinės parduotuvės užsisakinėti. Tai vietoj replyčių vinučių ir kitokio gėrio nusipirkau
Ar lankete kokius kursus, ar esate savamoksle? Skaitynedama SM postus pastebejau, kad dazna problema - kilpos, kaip sekesi Jums, ar greitai ranka igudo, SM minejo, kad ne viena metra vielutes sugadinusios besimokant..
Dekoju.
Lankyti nieko nelankiau, bet paprašiau, kad draugė, kuri jau yra įgudusi šiek tiek pamokytų. Tai ji man parodė, kokių replyčių vyro daiktuose ieškoti ir kaip kilpelę sukti. Mano patirtis kol kas labai minimali. Pagaminau keturias poras auskarų tai viso sugadinau 1 vinutę . Aišku nujaučiu, kad tokių bus ir daugiau, bet nemanau, kad metrais aš vielos prigadinsiu
Informacijos daug ir visokios
taciau noreciau gyvai pamatyti reikalingus irankius ir noreciau pamatyti
kaip veriami papuosaliukai. Noreciau pamokeles bent vienos
Labiausiai tai domina uzbaigimo darbai ir taip visokios gudrybes
suverti tai paprasta
Veiksmas butu Vilniuje
rugpjucio 10-13 dienomis atostogausiu, tai turesiu grazaus laiko
taciau noreciau gyvai pamatyti reikalingus irankius ir noreciau pamatyti
kaip veriami papuosaliukai. Noreciau pamokeles bent vienos
Labiausiai tai domina uzbaigimo darbai ir taip visokios gudrybes
suverti tai paprasta
Veiksmas butu Vilniuje