Įkraunama...
Įkraunama...

Vėrimo kursai

O gal auksarankes Vilnietes pamokytu 3 merginas ir pravestu kursus? Papildoma suzdarbis o mums neikainojama informacija.
Laukiame pasiulymu i AZ.
Atsakyti
Gal kas iš Kauno mamyčių auksarankių galėtų gyvai pravesti vieną pamokėlę? 4u.gif parašykit prašau į až blush2.gif
Atsakyti
o Vilniuj nebūni g.gif
Atsakyti
Daivule, žinok nebūnu kažkai paskutiniu metu Vilniuje, bet nieko, iš mūsų muškietininkių būrio ir kauniečių atsirado, pamokins mane, tikiuosi pagaliau išmoksiu taisyklingas kilpeles daryti doh.gif
Atsakyti
gal kokiem labai sudėtingiem dalykam reikia mokytojo, bet šiaip pasiėmi pati narpliot ir gaunas viskas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip aš dabar susimąstau, tai mano karoliukų vėrimo pradžia nebuvo lengva, kiek daug detalių sugadinta, galop kiek pinigų išleista doh.gif bet per tokius nepasisekimus ateina žymiai geresnė patirtis... nemažai, o tiksliau netgi daug informacijos yra internete, daugiausia aišku nelietuviškuose tinklalapiuose rolleyes.gif kiek mačiau Silver City tebevyksta vėrimo kursai, turiu buklečiuką su tvarkaraščiu, jei kam reikia galiu atskanuoti ax.gif O kas dėl Jūratės akmenėlių, tai kai pasiskaičiau http://www.skundai.lt/?id=13082 atbaidė nuo minties ten išvis kada nors lankytis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kilo ir man baisus noras isbadyti papuosaliuku gamyba - seniai jau rankdarbiu nedariau, o anksciau taip megdavau... ax.gif
Informacijos, aisku, gausybe. Ir cia, ir siaip internete. Bet vis delto, nuo ko pradeti? Reikia tu kursu, ar nebutina? Jei taip, tai kur Vilniuje tai rasti?
Buciau dekinga uz informacija ir pagalba wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 25, 15:05)
Sveikos smile.gif

Kilo ir man baisus noras isbadyti papuosaliuku gamyba - seniai jau rankdarbiu nedariau, o anksciau taip megdavau...  ax.gif
Informacijos, aisku, gausybe. Ir cia, ir siaip internete. Bet vis delto, nuo ko pradeti? Reikia tu kursu, ar nebutina? Jei taip, tai kur Vilniuje tai rasti?
Buciau dekinga uz informacija ir pagalba wink.gif

Manyčiau, kad ir internete pilna tos info, nereikia net kursų smile.gif
Atsakyti
iš tiesų ir man atrodo, kad iš tų kursų naudos nelabai yra g.gif daugiausia naudos atneša praktika. pradėti manau būtų galima ir nuo paprastučių auskariukų daromų ant vinukų, išmokti daryti kilputes, derinti karoliukus, įvairias metalizuotas detales ir pan. arba verinukų ant troselio, valo ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visiskai sutinku, kad kursai nebutini. Svarbiausia noro tureti. Internete is tikruju labai daug informacijos, ivairiu schemu ir breziniu. Tad kam tuos pinigus leisti, jei net nezinai ar labai dideles naudos is to bus. tongue.gif
Atsakyti
Manau, logikos jusu patarimuose tikrai yra wink.gif Be to, as siaip su menais draugauju, tai pirstukai i skirtingas puses neziuri biggrin.gif
Tik va, galvoju, kur ir ka nusipirkti reikia - nezinau, kokie irankiai butini ir pan. Bandysiu paieskoti internete kokios "pradinukes ABC"... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manau pirmiausia apsispręsk ką konkrečiai nori išmokti šiuo momentu daryti, ar tai būtų sagės, auskarai, vėriniai, taip bus lengviau nepasiklysti tarp priemonių gausos mirksiukas.gif gali nueiti į internetines rankdarbių parduotuves ir išsinagrinėti kam kas reikalinga ir naudojama, drąsiai klausk mūsų, net tema spec yra sukurta pradžiamokslio, merginos visos čia labai malonios tad tikrai pagelbės mirksiukas.gif
Atsakyti