O gal auksarankes Vilnietes pamokytu 3 merginas ir pravestu kursus? Papildoma suzdarbis o mums neikainojama informacija.
Laukiame pasiulymu i AZ.
Gal kas iš Kauno mamyčių auksarankių galėtų gyvai pravesti vieną pamokėlę? parašykit prašau į až
o Vilniuj nebūni
Daivule, žinok nebūnu kažkai paskutiniu metu Vilniuje, bet nieko, iš mūsų muškietininkių būrio ir kauniečių atsirado, pamokins mane, tikiuosi pagaliau išmoksiu taisyklingas kilpeles daryti
gal kokiem labai sudėtingiem dalykam reikia mokytojo, bet šiaip pasiėmi pati narpliot ir gaunas viskas
Kaip aš dabar susimąstau, tai mano karoliukų vėrimo pradžia nebuvo lengva, kiek daug detalių sugadinta, galop kiek pinigų išleista bet per tokius nepasisekimus ateina žymiai geresnė patirtis... nemažai, o tiksliau netgi daug informacijos yra internete, daugiausia aišku nelietuviškuose tinklalapiuose kiek mačiau Silver City tebevyksta vėrimo kursai, turiu buklečiuką su tvarkaraščiu, jei kam reikia galiu atskanuoti O kas dėl Jūratės akmenėlių, tai kai pasiskaičiau http://www.skundai.lt/?id=13082 atbaidė nuo minties ten išvis kada nors lankytis
Sveikos
Kilo ir man baisus noras isbadyti papuosaliuku gamyba - seniai jau rankdarbiu nedariau, o anksciau taip megdavau...
Informacijos, aisku, gausybe. Ir cia, ir siaip internete. Bet vis delto, nuo ko pradeti? Reikia tu kursu, ar nebutina? Jei taip, tai kur Vilniuje tai rasti?
Buciau dekinga uz informacija ir pagalba
Kilo ir man baisus noras isbadyti papuosaliuku gamyba - seniai jau rankdarbiu nedariau, o anksciau taip megdavau...
Informacijos, aisku, gausybe. Ir cia, ir siaip internete. Bet vis delto, nuo ko pradeti? Reikia tu kursu, ar nebutina? Jei taip, tai kur Vilniuje tai rasti?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 25, 15:05)
Sveikos
Manyčiau, kad ir internete pilna tos info, nereikia net kursų
iš tiesų ir man atrodo, kad iš tų kursų naudos nelabai yra daugiausia naudos atneša praktika. pradėti manau būtų galima ir nuo paprastučių auskariukų daromų ant vinukų, išmokti daryti kilputes, derinti karoliukus, įvairias metalizuotas detales ir pan. arba verinukų ant troselio, valo ir t.t.
Visiskai sutinku, kad kursai nebutini. Svarbiausia noro tureti. Internete is tikruju labai daug informacijos, ivairiu schemu ir breziniu. Tad kam tuos pinigus leisti, jei net nezinai ar labai dideles naudos is to bus.
Manau, logikos jusu patarimuose tikrai yra Be to, as siaip su menais draugauju, tai pirstukai i skirtingas puses neziuri
Tik va, galvoju, kur ir ka nusipirkti reikia - nezinau, kokie irankiai butini ir pan. Bandysiu paieskoti internete kokios "pradinukes ABC"...
Tik va, galvoju, kur ir ka nusipirkti reikia - nezinau, kokie irankiai butini ir pan. Bandysiu paieskoti internete kokios "pradinukes ABC"...
Manau pirmiausia apsispręsk ką konkrečiai nori išmokti šiuo momentu daryti, ar tai būtų sagės, auskarai, vėriniai, taip bus lengviau nepasiklysti tarp priemonių gausos gali nueiti į internetines rankdarbių parduotuves ir išsinagrinėti kam kas reikalinga ir naudojama, drąsiai klausk mūsų, net tema spec yra sukurta pradžiamokslio, merginos visos čia labai malonios tad tikrai pagelbės