Įkraunama...
Įkraunama...

Vėrimo kursai

o gal atsirastų mamytė kaunietė, kuri moka ir už tam tikrą moksetį pamokintų kitas verimo paslapčių, na tiesiog pradžiamoklį, kaiptaisyklingai padaryt kilputė, kaip užtvirtinti užsegimą g.gif
Atsakyti
Mielai pamokinciau, jei tik pastoviai buciau kaune unsure.gif O dabar tik kartais...
Atsakyti
Klaipėdos Stiklė yra prie PC "Kiras" šone, tame pačiame berods pastate, laiptukais palipėjus, po dešine g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau pasidalinti savo įspūdžiais apie vėrimo kursus Jūratės akmenėliuose Vilniuje. Ėjom 7 merginos, užsisakėme salę ir pamoką su dizainere 2-iems valandoms. Visos tikėjomės šio to išmokti.
Taigi nuo pradžių. Pradėjus rinktis akmenėlius visiškai nesulaukėme konsultacinės pagalbos iš konsultančių, kurių buvo 4-5, visos stovėjo vienoje grupėje ir nekreipė dėmesio. Aš buvau vienintelė, kuri domisi karoliukų vėrimu, tai teko pagelbėti renkantis akmenėlius bei derinant kas prie jų tinka. Išsirinkus akmenėlius teko ilgai stovėti eilėje, nes kai kiekviena mergina prieina prie kasos - tik tada jai leidžiama rinktis įvairius metaliukus, sidabriukus prie akmenėlių doh.gif . O ir tas pasirinkimas - nieko ten nebuvo, konsultantės piktos, nieko nepasiūlo, dar reik joms pirštu parodyti doh.gif .Atėjus į užsakytą salę, ant stalo niekas nebuvo paruošta - nei įrankių nieko schmoll.gif . Merginos kvietė konsultantes, kad pradėtų aiškinti kaip verti ir t.t. - nieks taip per tas dvi valandas taip ir neatėjo blink.gif. Ką gi, atnešiau visoms įrankius ir pradėjau pasakot nuo ko pradedam ir t.t. Merginos vėrė klausydamos manęs ax.gif Galiausiai supykusios kvietėm tas konsultantes - viena atėjo surinko visų auskarus - išėjo ir po kažkiek laiko grįžo su padarytomis kilputėmis - štai tokios vienintelės "pamokėlės" sulaukėme doh.gif . Na ir pabaigai - aš sau nieko nesusivėriau, nes padėjau kitoms. Ai besibaigiant mūsų "pamokėlei su dizainere" atėjo pati Jūratė, kuri paklausė kaip sekėsi mokytis verti, ar viską konsultantės paaiškino unsure.gif . Išklausiusi mūsų skundų, ji tiesiog paaiškino kad buvo daug pirkėjų ir konsultantės mums negalėjo padėti. Bet gi mes pinigus tai sumokėjome doh.gif Na ir kaip kompensacijai, gavome 15 % nuolaidą keramikos pamokai doh.gif Kažin ar eisim blink.gif
Nežinau kaip kitoms ten sekėsi, bet aš asmeniškai į Jūratės akmenėlius net kojos nekelsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Suktė @ 2008 11 24, 15:02)
Sveikos,

Norėjau pasidalinti savo įspūdžiais apie vėrimo kursus Jūratės akmenėliuose Vilniuje.

blink.gif apsurdas, na nieko sau ir cia vadinasi kursai doh.gif gaila, kad nepavyko nieko naujo ismokti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Suktė @ 2008 11 24, 15:02)
Sveikos,

Norėjau pasidalinti savo įspūdžiais apie vėrimo kursus Jūratės akmenėliuose Vilniuje. Ėjom 7 merginos, užsisakėme salę ir pamoką su dizainere 2-iems valandoms. Visos tikėjomės šio to išmokti.

nu čia įdomiai blink.gif doh.gif
Atsakyti
dėl jūratės tai aš esu girdėjus panašių dalykų...
Atsakyti
Labai gražūs jūsų darbeliai, thumbup.gif noriu pabandyt, bet nežinau nuo ko pradėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2008 12 11, 15:18)
Labai gražūs jūsų darbeliai, thumbup.gif  noriu pabandyt, bet nežinau nuo ko pradėti verysad.gif

Tiks user posted image Tik vyniok po 2-3 šakeles, gražiau šakelės atrodys wink.gif
Atsakyti
Laba,

ir as labai noreciau lankyti kursus, kad ismokciau, nes dabar esu visiska savamoksle.
noriu ismokti pacia stechnika spagrindiens, nes dabar bandziua daryti ilgus auskarus, ir nesigauna, reik ilgu tu smeigtuku, bet ju tokiu ilgu kokiu riek nerandu, o su ju uzsegimasi. t.y. kelis smeigtukus sujungus, man tas ju sjungimas negrazus.
Gal turite kokiu man patarimu del ilgu auskaru, buciau labai dekinga smile.gif

o gal kuri vilniete mane pamokintu tai daryti , pamokeciau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Suktė @ 2008 11 24, 17:02)
Sveikos,

<...>
Nežinau kaip kitoms ten sekėsi, bet aš asmeniškai į Jūratės akmenėlius net kojos nekelsiu  blink.gif

Kaip gerai, kad kursų ten atsisakiau! Vos įėjus aplinka labai maloni, graži, bet prisistatė toookia griežta tetulė ir tardytojo balsu paklausė ko aš čia ieškau. Sakau "karoliukų auskaram". "Kokių?" Na iš kur aš žinau kokių, noriu pasižiūrėti ką turi, pasirinkti... Pasijaučiau tarsi mane stebėtų, kad ko nenugvelbčiau... Brrr..... šlykštu. Permečiau akimis kainas ir išėjau apie kursus nė nepaklausus...
Užtat internete tų pačių prekių radau perpus pigiau nei Jūratės akmenėliuose. O ir pamokėlių rasti galima.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2009 01 05, 15:17)
Laba,

ir as labai noreciau lankyti kursus, kad ismokciau, nes dabar esu visiska savamoksle.
noriu ismokti pacia stechnika spagrindiens, nes dabar bandziua daryti ilgus auskarus, ir nesigauna, reik ilgu tu smeigtuku, bet ju tokiu ilgu kokiu riek nerandu, o su ju uzsegimasi. t.y. kelis smeigtukus  sujungus, man tas ju sjungimas negrazus.
Gal turite kokiu man patarimu del ilgu auskaru, buciau labai dekinga smile.gif

o gal kuri vilniete mane pamokintu tai daryti , pamokeciau smile.gif

Maia, vietoj smeigtukų galima naudoti vielutę. tik tada reiktų apačia gražiai suspast - mažą kilputę padaryt ir spaust:) jei ką, drąsiai rašyk AŽ smile.gif
Atsakyti